din Botosani????
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana75 spune:
Buuuna dimineaaaataaaa!
nanami, sanatate multa.
hanako, daca te plictisesti, mai fa un copil, am auzit ca trecerea de la un bebe la al 2-lea e foarte consumatoare de timp. Glumesc, sa nu te superi.
alayna, ina.
Abia astept sa-i zic maica-mii de tipa de la capatul lui 1, o trimit pe ea sa o testeze.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
hanako2004 spune:
deobicei nu ma plictisesc insa in timp ce zana mea doarame...ma cam plictisescda asi vrea bebe 2 insa mai este vreme..deocamdata nea doctor zice ca nu am voieinsa daca vine o sal fac singura acasafara ca nea doctor sa stie
va pup...e samurai acasa si se oftica cand staula calc
va doresc o zi buna
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze
ina C spune:
Ioana, e cu programare - 580729.Tipa a fost plecata o vreme pt ca a aparut bebe2 si vineri revine la munca.
Fetelor, dragutelor, eu nu sunt o mare forumista, mai ales in ale scrisului.Prefer doar sa citesc.Voi sunteti in schimb atit de active si naturale incit "m-am indragostit" de voi.Va pup, si daca cu pozele am dat chix ( am o petrece importanta simbata - 10 ani de la absolvirea facultatii- si de doua saptamini alerg dupa amiaza non stop prin oras )poate de organizat o intilnire cind veniti voi fi in stare.
ina C si Radu filosoful
nanami spune:
ina... ce misto !!!! Bafta si distractie placuta
eu ma duc la culcare mai vb.
mamica de terorist
alayna spune:
Ce faceti fetelor?
Eu sunt inca la servici ,de la 6.30 dimineata,sunt moarta d oboseala.Ma doare ficatul si splina
Azi am fost nervoasa toata ziua si cu fundul in sus
Astept sa ma duc acasa peste o ora,sa mananc ceva si sa dorm.Dimineata de la 6 o iau de la capat
Ina,cand vii in Iasi?Vineri sau sambata? Sa nu-ti uiti aparatul foto acasa,sa faci multe pozici si sa ne le arati si noua Ti-ai gasit ceva fain de imbracat pana la urma?
Nanami,stiu cum e sa te plictisesti...Eu gateam sau ma uitam la filme ai noroc ca ai un baiatul si-ti mai umple timpul,daca nu...atunci plictiseala mare si nasoala . De ce tragi cu chiulul?
Hanako,si tu te plictisesti?Tu stai departe de Nanami?Dati-va o intalnire daca stati aproape ,macar in week-end ,vedeti voi ce...
Ioana
Va mai scriu maine,nu cred ca am putere sa mai scriu dupa ce ajung acasa ,pupici
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
nanami spune:
alayna ce ai patit mami ??? las-o mai usor cu munca . uite aici la mine chiul . vai de capul meu dupa ce mi-am revenit eu a inceput teroristul meu cu febra . de 2 zile ma tine numai in 39.5 ,,, sunt terminata. uite acu e 2:30 noaptea si lui cica ii foame i-am dat ceva sa manance si cine stie cand mai apuc sa dorm am avut o sapt. de calvar ... si operatie si febra si eu cu treburile si durerile mele
de la mine la hanako sunt 3-4 ore cu masina , cam departe ...(asta fiind pe autostrada) cred , nu stiu sigur. hanako sta bine si cu banii si cu timpul liber ar putea ea veni
va pup pe toate si numai bine
mamica de terorist
alayna spune:
Nanami,imi pare rau pentru tine si pentru baiat Ai mers cu baiatul la doctor?Sau l-ai sunat?Are febra de cand cu operatia? Nu e normal asa ceva...Bine ca manaca,ar fi rau daca nu ar face-o.Imi pare rau pentru ce se intampla,sper sa-si revina cat mai curand
Eu cu munca ce sa zic,mi-am deschis un magazin alimentar cu prietenul meu si stam aici de dimineata pana seara.Avem 2 fete angajate si sunt 2 nesimtite ,trebuie sa stam numai cu gura si ochii pe ele ,altfel isi fac de cap.Sunt impertinente cu clientii,nu pastreaza curatenie si multe de genul asta.Azi le-am facut regulament ce au voie si nu sa faca.Daca nu se dau pe brazda.....out Acum sunt in proba
Te pup si ne mai auzim
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
nanami spune:
aoleuuuuuu.... ai si de lucru nu gluma
am sunat azi doctorita , dar cica de la operatie nu se poate sa faca asa o febra doar daca ii curge din urechi , ceea ce la el nu avea asa ceva , si sa-i bag supozitoare , iar daca pana maine nu-i scade febra sa-l duc sa-l vada
bafta in continuare
mamica de terorist
ina C spune:
alayna, proceduri scrise pentru fete ( maniera specifica de executare a fiecarei operatiuni ) si dc nu respecta sanatate la neamuri!
Te pup!
Sosesc simbata dimineata!
hanako2004 spune:
buna gagici
ALAYANA ..zici bine ..nar strica o plimbare pana la nanami
insa drumul este greuiar in wekk-end este si mi greu pt mine ...
....cine stie poate o vom vizita si pe nanami intr-o buna zi
unnnn...la nanami este un peisaj superb..numai munti si vai..imi place mult
NANAMI multa sanatate la baietelul tau gambare!!
-INA C asteptam pozicile de sambatasi distractie placuta
va pupsi va doresc o zi buna
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze