Nevasta de nota 10!
Raspunsuri - Pagina 3
RaluD spune:
Dar barbatul de nota 10?
Ce ziceti, fetelor?
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm
xela29 spune:
Michelle, sunt intru totul de acord cu tine. Si mi se pare incitant sa folosim criteriile menite unei sotii "perfecte" in interesul nostru personal, ca niste fiinte "egoiste" si "incapatanate" ce suntem. Ma bucur ca cineva a intors subiectul in interesul nostru.
De la bun inceput insa eu nu am gasit nici o urma de misoginism si rautate in articolul respectiv. Mi se pare frumos, ideal si corect.
Hei, voi femei ce visati la cariera, unde va este independenta? De ce vedeti lucrurile intr-o perspectiva unilaterala? Mi se pare corect sa iti tratezi barbatul asa daca el munceste si aduce banii acasa si tu esti cea care face mancare si curatenie. De ce nu? E dreptul lui sa se relaxeze dupa o zi de munca. Si al tau... citeste o revista, uiata-te la o telenovela, mergi la sala, fa-ti parul sau manichiura... de ce trebuie sa ii cicalim mereu ??? Noi fiind in locul lui, dupa o zi de munca, suntem la fel: iritabile, obosite, fara chef de interogatorii.
Daca voi ati intarziat peste program, pentru ca seful v-a anuntat pe ultima suta de metri de sedinta de maine? Daca sunteti in oras cu fetele la o cafea? Daca sunteti ocupate sa terminati proiectul care trebuie predat luni? Daca sunteti increzatoare in ceea ce spuneti si credeti ca, de fapt, viata a demonstrat tuturor celor ce va cunosc ca, de cele mai multe ori, aveti dreptate? (As putea continua cu serialul care va face sa uitati de mancarea de pe foc, cu revista/cartea de pe noptiera care va ajuta sa adormiti, cu programarea la coafor, cu actorul ala superb dupa care suspinati de fiecare data, cu pantofii pe care ii visati de Craciun si rochia ce ati vazut-o duminica in Mall.... )
Sunt femeie si sunt mandra de asta. Sunt departe de a fi perfecta. La fel si sotul meu. Dar, in imperfectiunile noastre, ne potrivim atat de bine... As vrea sa pot sa fiu mai mult ca acea femeie din articolul de mai sus. Din pacate nu pot. Sunt prea slaba, gura mea mult prea mare trebuie sa il bata la cap in fiecare minut... si doar acum inteleg... ca el nu face asta... el e mult "mai perfect" decat mine. Multumesc pentru articolul oferit. Mi-ati aratat ce imi lipseste si ce are sotul meu atat de valoros. Multumesc !
Lemoni spune:
Si mie mi se pare ok ,daca omul vine suparat e normal il las in pace ,acum ii mai fac capul mare si cu problemele mele ,ce rost are sa mai ajungi si la o cearta daca vine tirziu acasa se intimpla uneori si la noi, dupa ce petrecem asa putin timp impreuna pt ca toti suntem la servici cred ca trebuie sa fim fericiti , nu suparati cind suntem impreuna.
Ma intreb tu ce faci Stefana in situatia asta?
Daca intirzie?
Daca vine suparat ?
Elise spune:
deduc ca eu sint pe aproape, pe la 9:50 .... ![]()
Nevasta de nota 10 !
a) Daca vine suparat Il lasa in pace.
Normal, de ce sa imi strice si mie buna dispozitie?
Sa zaca acolo linistit, si cind si-o reveni sa vina sa vb.
b) Daca intirzie. Mincarea s-a sleit.
Exact, mincarea oricum s-ar fi sleit si daca as fi facut-o deci il astept cu geanta pe umar sa mergem la restaurant .
c) Daca e preocupat, lucreaza la ceva, scrie, citeste, se documenteaza, studiaza. Nu-l deranjeaza din cinci in cinci minute, intrebindu-l: Nu vrei o cafea, citronada, prajitura??
Ei, da, nu sint pisaloaga: vrea o cafea, ii dau voie sa-si faca. Nestingherit. Stie unde e filtrul.
d) Daca e incapatinat. Curma discutia si asteapta momentul prielnic. E1 va ceda zimbind.
Astept momentul prielnic sa fac oricum ce vreau eu.
Si dupa ce e faptul consumat, va ceda zimbind
, ce sa mai faca....
e) Daca vrea sa plece in oras singur. Rar, dar se poate intampla.
Se poate intimpla si mai des ca nu sintem siamezi, in special cind eu vreau sa plec la cumparaturi - ar fi bine sa imi dea cardul si sa se duca la o bere cu baietii. Si la mai multe. Nu ma supar.
f) Daca e atotstiutor. Il lasa in pace. Evenimentele vor dovedi o data. si o data ca stie si el sa greseasca.
Exact, de ce sa nu-l las sa si-o ia?
ce sa zic, se potriveste f. bine, nici n-am stiut pina acum ce nevasta aproape perfecta sint.....
Elise
amarantina spune:
quote:
Originally posted by Elise
deduc ca eu sint pe aproape, pe la 9:50 ....
Nevasta de nota 10 !
a) Daca vine suparat Il lasa in pace.
Normal, de ce sa imi strice si mie buna dispozitie?
Sa zaca acolo linistit, si cind si-o reveni sa vina sa vb.
b) Daca intirzie. Mincarea s-a sleit.
Exact, mincarea oricum s-ar fi sleit si daca as fi facut-o deci il astept cu geanta pe umar sa mergem la restaurant .
c) Daca e preocupat, lucreaza la ceva, scrie, citeste, se documenteaza, studiaza. Nu-l deranjeaza din cinci in cinci minute, intrebindu-l: Nu vrei o cafea, citronada, prajitura??
Ei, da, nu sint pisaloaga: vrea o cafea, ii dau voie sa-si faca. Nestingherit. Stie unde e filtrul.
d) Daca e incapatinat. Curma discutia si asteapta momentul prielnic. E1 va ceda zimbind.
Astept momentul prielnic sa fac oricum ce vreau eu.
Si dupa ce e faptul consumat, va ceda zimbind, ce sa mai faca....
e) Daca vrea sa plece in oras singur. Rar, dar se poate intampla.
Se poate intimpla si mai des ca nu sintem siamezi, in special cind eu vreau sa plec la cumparaturi - ar fi bine sa imi dea cardul si sa se duca la o bere cu baietii. Si la mai multe. Nu ma supar.
f) Daca e atotstiutor. Il lasa in pace. Evenimentele vor dovedi o data. si o data ca stie si el sa greseasca.
Exact, de ce sa nu-l las sa si-o ia?
ce sa zic, se potriveste f. bine, nici n-am stiut pina acum ce nevasta aproape perfecta sint.....
Elise
Hai ca ai fost superhaioasa
Lemoni spune:
Barbatul de nota 10
hai sa facem o lista
1) sa asculte toata ziua la ce am de povestit.
2) Sa-mi de-a portofelul
mai adaugati si voi ceva.( curat si mancare numai zic ca al meu le face oricum)
Annie80 spune:
Sa-si caute alta dak vrea femeie de nota 10, eu una no sa accept chestiile alea, cum sa-l las sa zaca in durerile lui cand eu am nevoie de el :))
oricum gasesc chestiile tare faine , si totul depine de la om la om, si de la situatie la situatie
BARBATII
1. Nu-ti inchipui ca poti schimba un barbat decat daca este in scutece
2. Ce faci daca prietenul tau pleaca? Inchizi usa.
3. Daca au pus un barbat pe luna, ar trebui sa fie in stare sa-i puna pe toti acolo.
4. Niciodata nu lasa mintea barbatului tau sa umble razna -- este prea mica sa plece singura.
5. Alege barbatii mai tineri. Orice ai face nu se maturizeaza niciodata.
6. Barbatii sunt toti la fel -- au doar fete diferite, pentru a-i putea deosebi.
7. Definitia celibatarului; un barbat care inca nu a facut o femeie sa se simta prost.
8. Femeile nu fac barbatii de ras -- majoritatea dintre ei o fac singuri.
9. Cea mai buna metoda de a determina un barbat sa faca ceva, este sa spui ca sunt prea batrani pentru asta.
10. Dragostea e oarba, dar casnicia iti deschide ochii.
11. Daca vrei un barbat care sa se tina de cuvant, cauta intr-un spital de nebuni.
12. Evreii au ratacit prin desert 40 de ani. Nici in timpurile biblice barbatii nu intrebau incotro sa apuce.
13. Daca te intreaba ce-ti place sa citesti, spune-i extrasuri de cont.
14. Din pacate, toti oamenii(barbatii) sunt egali.
15. Pune acest anunt in dormitor: DACA VREI MICUL DEJUN LA PAT, DORMI IN BUCATARIE.
crinuta spune:
Unele puncte se potrivesc la noi, altele nu.
1- daca vine suparat, nu il las pana nu imi spune, si el asa prefera. Daca l-as ignora s-ar simti neglijat, mi-a spus-o clar.
2- cand vine obosit incerc sa nu il bat la cap cu 100 de probleme ivite in acea zi ( mi-a spus ca nu ii place asta si de fapt nici mie)
3- cand studiaza de regula il las in pace si daca vreau sa ii fac o cafea sau un ceai i-l duc la masa fara sa il intreb daca vrea sau nu
4- de iesit in oras singur nu o face, si nici nu sunt de acord ca daca s-ar intamplat asa ceva eu sa nu intreb unde merge
5- incapatanat este si atunci renunt la discutie spunandu-i sa faca ce vrea
Crinuta si
Rayan
chiquitita spune:
Eu cred ca depinde foarte mult de barbat si respectiv femeie. Fiecare are o anumita personalitae si un anumit caracter. Poate ca ceea ce ii enerveaza pe unii le place mult altora. Ideea e ca sotii sa se potriveasca asupra acestui lucru. Citind postarile voastre si gandindu-ma si la mine, am realizat ca sotia unuia s-ar potrivi de minune cu sotul alteia etc.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by Annie80
Sa-si caute alta dak vrea femeie de nota 10, eu una no sa accept chestiile alea, cum sa-l las sa zaca in durerile lui cand eu am nevoie de el :))
oricum gasesc chestiile tare faine , si totul depine de la om la om, si de la situatie la situatie
BARBATII
1. Nu-ti inchipui ca poti schimba un barbat decat daca este in scutece
2. Ce faci daca prietenul tau pleaca? Inchizi usa.
3. Daca au pus un barbat pe luna, ar trebui sa fie in stare sa-i puna pe toti acolo.
4. Niciodata nu lasa mintea barbatului tau sa umble razna -- este prea mica sa plece singura.
5. Alege barbatii mai tineri. Orice ai face nu se maturizeaza niciodata.
6. Barbatii sunt toti la fel -- au doar fete diferite, pentru a-i putea deosebi.
7. Definitia celibatarului; un barbat care inca nu a facut o femeie sa se simta prost.
8. Femeile nu fac barbatii de ras -- majoritatea dintre ei o fac singuri.
9. Cea mai buna metoda de a determina un barbat sa faca ceva, este sa spui ca sunt prea batrani pentru asta.
10. Dragostea e oarba, dar casnicia iti deschide ochii.
11. Daca vrei un barbat care sa se tina de cuvant, cauta intr-un spital de nebuni.
12. Evreii au ratacit prin desert 40 de ani. Nici in timpurile biblice barbatii nu intrebau incotro sa apuce.
13. Daca te intreaba ce-ti place sa citesti, spune-i extrasuri de cont.
14. Din pacate, toti oamenii(barbatii) sunt egali.
15. Pune acest anunt in dormitor: DACA VREI MICUL DEJUN LA PAT, DORMI IN BUCATARIE.
Super adevarat!