Aspirante vechi, unde sunteti? - cap. 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu se pare ca sunt veterana...in cap de lista la aspirante si mi-am mai pierdut si din optimism, dupa 5 IAS si un FIV nereusite. Acum vad ca inatarzie CM - sunt in ziua 40, da nu sper nimic, si nici test nu-mi vine sa-mi fac...Fetele care ati mai facut FIV, ce stiti, se intampla sa intarzie CM dupa FIV?

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Gandeam si eu subiectul asta de o groaza de timp insa ma gandeam ca fiecare veche aspiranta le are pe ale ei atata timp cat la optimiste abea mai scrie cineva cateva cuvinte din an in paste!!!

In primul rand LACHI te rog sa ma ierti ca nu te-am sunat, am avut atat de multe de facut ca nici nu mai stiu de capul meu. Mai mult plecata si exporturi la greu... am avut senzatia ca nu o sa ma suni dupa ce ti-am transmis toate datele ref la Marinescu...credeam ca te-ai razgandit! Io zic sa fie intr-un ceas bun hotararea ta si sa dea Domnul sa te vad cat mai repede gravidoasa!

Io ... nu am mai intrat ca am trecut prin faze foarte ciudate dpdv emotional si cred ca inca nu m-am facut bine la cerebel... Mi-am concentrat atentia in alte directii si m-am inscris la cateva cursuri (printre care si limba Germana) tocmai ca sa-mi ocup timpul in asa masura incat sa nu ma mai pot gandi la alte chestii cum ar fi bebeii.
Intre timp am obtinut si diploma de Auditor de tertza parte HACCP si ma concentrez si pe consultanta in domeniu.

Problema mea cea mare este ca in urma unor banuieli m-am hotarat in luna Martie sa-mi fac inca o HSG si raspunsul a fost cat se poate de clar: trompa ramasa nu este permeabila. Dr. mi-a spus ca asta este, nu mai este nici o sansa sa fac ceva. Oricum, dupa lungi dezbateri si cu sotzul meu am ajuns la concluzia ca nu am nici timpul si nici nervii necesari sa trec printr-un FIV asa ca...nu mai am ce sa atept!
Nu mai cred nici in minuni, nici in tratamente miraculoase pentru ca dupa lupte crancene ca ale mele de ani de zile NU MAI CRED.

Mi-a fost dor de voi toate si v-am simtit lipsa insa si voi ca si mine le aveati pe ale voastre...
Ma bucur sa va vad iar impreuna, bravo voua! Si daca va intalniti poate ca ma sunati si pe mine!

Va pup dulce pe toate!!!

P.S. Delia, colega mea care a ramas insarcinata odata cu mine cand am avut extrauterina, maine este programata la cezariana. Are 2 fetitze!!! Nu stiu de ce dar am avut senzatia ca Dumnezeu nu mi-a dat mie ca sa-i dea ei 2 asa ca una din ele este fiica mea spirituala. Abea astept sa le vad!!!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Tumpilici , nu prea intru pe ym ca nu am timp de acasa, iar la serviciu avem acces restrictionat.
Monica, hai, poate le facem cunostinta, cine stie ce iese...
Mihaela
Victoria, eu nu stiu sa-ti raspund la intrebare, dar iti doresc sa fie o intarziere cu noroc. Cine stie de unde sare iepurele.....

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

RalucaN chiar ma gandeam la tine. Sa-ti traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii ! E tare dulce....

Victoria , nu stiu ce sa spun...dar se intampla sa ramai gravi natural si dupa FIV. Niciodata nu se stie.

Florypop, felicitari mamico ! sa fiti cu totii sanatosi si fericiti.

toate fetele fara deosebire

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Laurici, iubita ce dor mi-a fost si de tine !!!! ma bucur sa te vad !!!! felicitari pentru diploma ! Esti mare !

In rest, nu am cuvinte...

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Laurici..ce ma bucur sa te vad.Si pe tine Ralucan.

Anca ai avut o idee de milioane.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Pupici tuturor!!
Ce stiti de draga noastra Thea ???
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sa va pun si eu linkul de poze...cu iubirea mea

INGRID-ingerasul meu-POZE

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Anis, ai o fetitza superba, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!!!!

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

laurici . ma bucur ca ai aparut !

anis incredibila pitica !!! extraordinar de frumoasa ! sa'ti traiasca si sa va bucurati de ea !

doamne, ce ma bucur ca va reintalnesc, fetelor... nu mi'am dat seama pana acum ce mult mi'ati lipsit !

alexa si mami

Mergi la inceput