Mamici de iulie - august 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
Sabana spune:
Ce pot sa va spun, nasa mea care a nascut la municipal, a nascut prin cezariana si inainte sa o bage in operatie i-au facut culturi si secretii si ce mai vreti voi. daca tot le fac atunci nu inteleg de ce va mai chinuie acum.
cristina_ana ca pret sunt cam tot ca CMU, poate chiar mai jos. Cand am fost prima oara sa imi recolteze la CMU, am fost in Unirea si am dat peste o tuta. Ma durea rau, am avut noroc ca era o dr acolo draguta si i s-a facut mila de mine, asa ca mi-a luat ea secretie. Nici nu am simtit. Alea zici ca au maini de lemn.
Stiu ca oricum analiza ptr streptococ B trebuie facuta undeva prin saptamana 35-36. Eu am avut pozitiv, apoi negativ si cred ca acum vineri o sa mi-o repete.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Sabana spune:
Si inca ceva. Nasei mele nu i-au facut clisma la cezariana. Acum poate depinde si de medic. Ea a nascut cu Badea.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Sabana spune:
La CMU iti recolteaza dimineata intre 7.30 si 9.30 numai asistentele. Dr nu au treaba cu asta. In Enescu e o asistenta draguta la recoltare, are mana relativ buna, in Unirea e o tuta uc maini de lemn. La Euroclinic si la Medicover recolteaza oricand si o fac doctorii. La Medsana e cam tot ca la CMU.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Cristina_Ioana spune:
Sabana, super vestea cu clisma
Io nu inteleg un lucru: auzisem si eu ca inainte de operatie se fac analizele astea, dar ma gandesc ca rezultatele alea ies cand? pe loc? adica se asteapta rezultatul si apoi se face operatia, nu?
Cristina +34 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
cristina_ana spune:
Sabana, multumesc pt.informatii. O sa ma mai gandesc pana maine unde ma duc si o sa dau telefoane. Oricum, undeva unde nu trebuie programare, exclus CMU.
Cristina_Ioana, si eu mi-am pus aceleasi intrebari. Se pare ca rezultatul se da pe loc, chiar si noaptea.
Cristina, 35+ si bebe Eric Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
Sabana spune:
Da. Asa stiu si eu. Acum depinde. La ea nu a fost programata. Au apucat-o contractiile si aia a fost.
Cristina vezi ca la Euroclinic si Medicover trebuie programare. Incearca la Euroclinic ca inca se obtin repede. Si intreaba si analizele cat dureaza.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Kehleyr spune:
Cultura din col: intr-adevar in general o recolteaza asistentele. Larissa noi suntem norocoase, si mie mi-a spus doctorita la fel, ca o va recolta ea de data aceasta (am mai facut-o o data mai devreme in sarcina, dar atunci nu era asa neplacut), pentru ca e sarcina avansata si ea o poate recolta fara sa puna valvele (alea-s neplacute de fapt). Eu ma duc maine la doctorita la control, eu prefer sediul din Clucerului ca e mai putin aglomerat si mai aproape de casa
.
Bulinutza eu nu m-am dus la Fundeni pentru ca stiu si eu pe cineva care a avut o experienta taaaare neplacuta pe acolo cu aceleasi analize. Eu le-am facut la Medlife, sunt gata in 7 zile lucratoare. Cred ca e singura clinica particulara care le face.
Cristina_ana la Medlife nu trebuie programare. Uite-te la ei pe site, scrie exact si cat costa si cat dureaza la toate analizele. Se recolteaza intre 7.30 si 9.30, cele de sange cel putin.
Nici eu nu am facut clisma la Municipal, cu cezariana programata. Dar nu am mancat cu vreo 12 ore inainte.
Cristina_Ioana spune:
Kehleyr, oribila treaba cu valvele... mi le-a bagat mie ieri sa vada daca nasc sau nu si ce are de gand colul meu, uffff
Asa stiam si eu, ca la cezariana programata nu mananci niste ore inainte si scapi de clisma, dar daca ma apuca asa pe nepregatite? pe mine asta ma omoara de fapt, nu frica pt operatia in sine, ci nesiguranta...nu vreau sa mai siroiesc cu membranele rupte noaptea prin Buc, ca e tare neplacut... ![]()
Cristina +34 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
Sabana spune:
Cristina noaptea ca noaptea, dar sa nu te siroiesti ziua in mijlocul vreunei intersectii. Spaima mea asta este ca ma apuca la ora de varf si de la Marriott la Euroclinic sa te tii. Am zis ca scot capul pe geam si urlu cat ma tine gura ca eu nasc si sa se dea la o parte. Gluma, gluma cred ca daca o sa fie asa o sa chem o salvare. Of, of, of. Ce de problemute avem. va dati seama ca intr-o luna maxim doua o sa avem alte probleme, cu bebe, si ca nu stim aia si ailalta si o sa zicem ce bine era cand era in burtica.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
miti2004 spune:
dragelor de vreo 2 zile bebe asta al meu e f activ, ma si sperie, aseara m-a si intepat colul de vreo 3 ori asa scurt ( sper sa nu se fi scurtat) , si azi se misca de cum m-am trezit, mi se tot intareste burtica cat pe-o parte cand pe alta, fara sa ma doara insa, cam cum zicea si pika-pika.
mikiion felicitari pt putza 
mada_mxm si eu ma trezesc cu degetele umflate dimineata, am baut si apa si tot degeaba...pana seara se desumfla si o iau de la capat.
medeea76 sincer te invidiez pt epilatul tau total, in tara si eu ma faceam la cosmetica, aici ma fac singura, dar de cand nu-mi mai vad zona X doar ma rad cu lama pe laterale si mai rar de tot ca ma iri rau, sa vezi dureri cand o sa revin din nou la ceara, ca o sa fac radacini beton...sper sa-ti treaca sangerarea si sa fii ok.
va pup,
miti 30s+5z