Piticlonti de iulie-august 2004 (185)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Liliana drum bun inapoi! abia astept sa ne spui cum a fost. si felicitari pentru viza mamei tale.
Laurici voi ce mai faceti? iar ai rarit-o cu vizitele p-aic...ntz ntzzz
Anca ai mai slabit? cum stai cu moralul?
Andreea de Pupi si Pat face asa....eu ii dau obiectul inapoi si il ignor....ii trece relativ repede.
Daria ce faci tot in traduceri esti?
Lia ai gasit femeie la curatenie????
pupici tuturor...o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata, neata
In sfarsit am rezervat pt vacanta in Grecia Am cautat eu 3 zile neincetat dar pana la urma am gasit ce vroiam, asa ca sunt superhappy, de abia astept!!!
Olivia tu te plangi de dormitul pe saltelute.... la noi cei mai mari au privilegiul asta, pe cei mici ii culca afara in niste carucioare, cica le prinde bine Ii infofolesc, pun o patura peste ei sa asta e! Dar nu-mi fac probleme ca o imblanzesc ei si pe Iia mea pana la urma Eu zic merci ca nu am nimerit la vreo grupa din cele care stau numai afara 8 ore pe zi indiferent de vreme... aia distractie!!! Asa ca eu zic sa nu-ti faci probleme, la 2 ani mie mi se pare chiar ok pt gradi... sigur ne asteptam la virozele de rigoare

Va pup, o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata gagici, in iasi e-un frig, brrrrr
liliana, felicitari pentru viza mamei tale si drum bun voua
olivia, ilinbca a papat bine saptamina asta gratie peritolului de saptamina viitoare cind il intrerup parca vaz ca-ncep iar bataile de cap

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Cori unde ati gasit pana la urma? bagta link!
Carmen poate se incalzeste si la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

buna dimi,
la noi e ...noapte...ploua torential, ceru e negru si friiig, adica o zi de vara veritabila
Radu o duce f bine la bunici, mananca, se joaca, n-are nici o treaba.
A mai bazait de vreo 2-3 ori cand a vazut niste poze cu noi, dar i-a trecut repede.
Io-s cu capu mare de la studiat oferte de Bulgaria. Am ales Nisipurile de Aur si acu analizez hotelurile, preturile.
Dana Speel-, sper ca esti bine. Succes si lui Pupi la gradi, sa se obisnuiasca repede.
Bine ca v-am auzit pe voi vorbind despre oftalmo, ca si eu eram putin stresata, ca mi se pare ca uneori ii mai scapa cate un oki lui Radu. Daca ziceti ca-i normal, m-am mai linistit.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
A venit vara!......Ploua (ninge!) bate vantul...hehehe

Noi avem creierii mari, aseara am golit biblioteca (am stat si m-am minunat unde au putut sa incapa atea chestii!!!), dupa care Maria ne-a luat de proaspeti cu treziri in urlete din ora in ora...Mai avem numai puuutinel pana se obisnuieste sa doarma cu noi in pat...ofofmaimai....
Nu am aranjat sa punem cablu de internet la noul apartament, asa ca o sa fiu cam stresata cateva zile...:)

Io incerc sa-mi pastrez moralul ridicat, insa tare m-ar ajuta daca ar fi un pic de soare...O ploaie torentiala maine ar fi exact cireasa de pe tort...:)
Ma duc sa citesc ce ati mai scris.
O zi linistita sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Liliana, drum bun si felicitari pentru viza mamei tale!

Andreea, succese maxime cu gradinita lui Pupi!

Olivia, sper sa gasiti o varianta buna si pentru Luca si pentru voi.

AncaMaria, sa aveti numai experiente placute cu daycare-ul...Prietena mea din facultate e la Ottawa si e tare multumita de daycare-ul unde o duce pe fetita ei...Care implineste 3 ani in cateva zile..

DoamnaBibi, cam mult ai scris...ntzzz...
Vad ca si Laura Oprescu tot asa de vorbareata este...hehehe

Roberta, mie si asa mi se pare ca faci destul, daca mai ai si mustrari de constiinta ...

Luminita, Roxana si Corina...sa aveti sejururi de vis ca urez...:))))

Carmen, hai ca vine iarna acushica sa vezi ca incepe iar sa manance bine...:)

Ina, cand termini cu studiul ofertelor sa ne zici ce ai ales...(io deja notez, sa vedem care e scorul romania-strainataturi...:)))

Nu cred ca am sarit nimic...:)...Citesc acum sa-mi ajunga si pentru perioada cand nu o sa am net...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hallo!
Irina si io tot pe la Bulgari bantui. Am mai citit ce au scris fetele la "Calatorii..." si stau intre albena si nisipuri. Parca albena e mai micutza si mai cocheta si parca imi face mai mult cu okiu. Si, nebuna cum ma stiu, caut ceva all inclusive. Voi cand vreti sa plecati?
Monica, mult succes cu mutatul!
Cori, tu unde te-ai hotarat?

O zi buna...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

daca ziceti ca e asa naspa la bucuresti si brasov trimitem ceva soare...ca aici e ok! nu e de plaja dar macar e senin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua si de la noi ... e noiembrie si ploua si bate vantul ... ce mai, am o stare dintr`aia.
Noi suntem bine, Giulia e energica din cale afara, dar doarme noaptea :-)

DanaSpeel - , data viitoare va fi bine !

Va citesc, dar mai greu cu scrisul ... va dorim multa sanatate, pupici tuturor si un we insorit sa aveti !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput