Bebei de Martie - Aprilie (6)
Raspunsuri - Pagina 12
dea0277 spune:
salutare fetelor,
mai, da' ce copii cuminti aveti! A mea se culca pe la vreo 10 si se scoala la 3,4 si apoi iar la 6.7 si mai doarme pana pe la 10 dupa care are o pauza si sta treaza si apoi pe la vreo 2 se culca din nou pana pe la 5 si iar sta treaza pana pe la 10 cind se culca iar. Am tot incercat sa ii schimb programul, dar nu am reusit de nici o culoare. Acum incerc sa ii dau mai rar sa manince in timpul zilei si poate asa incepe sa doarma mai mult noaptea. Acum iar nu ma agit prea tare ca pe 14 iulie ne mutam in romania si o sa se dea peste cap din nou, asa ca nu insist prea tare.
Ai vostrii copii tipa in somn? Ca a mea, in timpul zilei tipa, dar nu se trezeste, pana ajung eu la ea, ea deja e adormita la loc.
Aida, mai da' ce de par are asta mica! Sa-ti traiasca!
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
Qamar spune:
vreau afaraaaaa si e urit......
nu am net numa un zaaaaaaap care merge greeeeu 
...ma duc sa mananc o Magura
revin cand mi se repara netu/////
Noe si Anne Bianca (14.03.2006)
ultimele poze
www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">uite cum cresc!
mariana_1976 spune:
Mey fetelor computerul asta al meu chiar ca nu e normal.
Acum nu se mai inchide si deschide singur (sotul a aranjat "ceva" pe la Bios si registre Windows)da´ pe bune, nu mai vad nici un steag pe forumul asta decit al Canadei!![]()
![]()
![]()
![]()
Adar nu stiam de obiceiul asta! In Suedia se rapeste mireasa si numai atunci se plateste,dar mai mult in gluma...
A,si inca o chestie:nunta e organizata de parintii fetei!![]()
![]()
Catrinel voi aveti niste zgirie nori ca in filme!!Ce mai, am ramas tablou! Ai o copila exemplar de cumintica! Eu am ajuns sa fiu multumita ca Markus se scoala din 3 in 3 ore noaptea dar macar adoarme imediat dupa ce ii dau bibe.
Aida pina isi intra in "ritm" are perioade cind sta de veghe mai multicel.Pe la 2 luni majoritatea incep sa se "cuminteasca" daca nu e vorba de colici.Aici scrie in carte ca de la 4 luni in sus nu mai trebuie sa le dam de
noaptea.
Mihaela/Timisoara pai ia spune-le tu celor care te sfatuiesc sa astepti un an sau 2 dupa cezariana ca in tarile nordice doctorii sunt de alta parere.Un an sau 2 este recomandarea valabila in cazul in care gravida doreste sa nasca vaginal dupa 1 cezariana.Altfel,daca naste si a doua ora prin cezariana planificata,e okay.Eu am fost la 4 doctori si mi-au zis ca 3-6 luni e okay daca am o singura cezariana la activ.(pai Britney Spears isi asuma ea riscul daca ar fi fost asa de priculos??
)
Biuta daca vei incepe servicul asa devreme e cazul sa "actionezi".Stiu ca exista putine mame care suporta sa-l auda pe bebe plingind,dar...din pacate nu e solutie mai blinda...![]()
Sigur ca nu te poti duce la serviciu asa obosita si este spre binele intregii familii...
Andreea/Canadapai voi o duceti bine cu Mia care face nani macar primele 5 ore.La noi situatia e neschimbata:tot din 3 in 3 de cind a implinit 2 luni...(inainte era din 2 in 2)![]()
Noe trimite-mi si mie o magura virtuala cind iti merge netul.(sper sa pot viziona poza si sa nu-mi apara steagu´Canadei in loc de ea!)
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
adar spune:
Mariana - eu stiu ca tu vrei fata si vrei sa ma prostesti sa fac io nunta, dar nu tine!
Daca vrei fata, dai bani grei, ca io stiu cum e la astia rromanes: vii cu tolba de galbeni, iei odrasla, nu ... vine altu ... ![]()
Mai fetelor, am emotii mari, ca pe 17 avem botezul si habar n-am ce sa fac ... dar ma duc acu sa ma documentez ...
Astept sfaturi de la voi.
Pupici maximi...
PS: Catrinel, saru-mana, asa vad si eu cupilu, dar ... poate ca-i doar treaba cu cioara ... ![]()

adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
kim spune:
La multi ani Maria, Andrei, Raluca Elena, Harris, Alexandra!
Va multumim pt dulcile consolari, Ciuf, Catrinel, Mihaser, Mariana, asteptam sa ne anuntati ca participati si voi la asemenea concursuri cu comorile voastre, ca sa va putem vota (noi oricum nu mai putem participa daca am fost in finala, deci Mariana, nu mai poti sa ne votezi luna asta). Mariana, nici aici nu se mai recomanda demult dormitul pe burtica (din cauza sindromului mortii subite) decat daca esti in zona si supraveghezi bebeul. Trebuie asezat si pe burtica din cand in cand sa-si intareasca mushii spatelui si a cefei, sa-si tina capul ridicat, exercitii care ii voi folosi si cand va incepe sa sada in fundic, etc.
Mihaser, pe mine una m-a cucerit frumosul Cristian, pacat ca Alicia n-are inca ochi decat pt mami; asteptam sa mai creasca?
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
mihaser spune:
Sara buna fetele!
Mariana multumesc ptr raspuns...eu oricum la anu am de gand sa ma apuc de treaba...vreau bebei de varste apropiate si sunt sigura ca o sa ma refac si nu o sa am probleme la sarcina no 2
Kim pai asteptam asteptam...oricum o printesa nu se cucereste asa usor ...de azi pe maine. Trebuie sa ne demonstram vitejia...sa ne luptam cu colicii si sa scapam de ei, sa crestem si sa papam piure, sa incalecam calutul de jucarie primit la botez :)...Bine totusi ca nu vreti salbe ca Adar...si ne lasati sa speram :)...ca la Maia n-am avea sanse![]()
Catrinel in poza asta se vede cum se tine cu mana dreapta de cazan http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/detail?.dir=1fa3re2&.dnm=3b60re2.jpg&.src=ph
Pupici ![]()
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
adar spune:
Mihaser - uite, facem un pact: eu renunt la salba si tu imi dai sfaturi despre botez, ce zici???
Daca esti pe-aici, hai pe chat ... te astept
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
Olgutta spune:

Hopa si noi aici, pentru prima data la scutece.
De citit mai citim, dar timp de scris nu prea, printesa imi ia tot timpul, mereu ma simt in lipsa de timp.
Am admirat toate pozele voastre, doar bebei frumosi la martie-aprilie.
Kim, am votat-o si eu pe Alicia, chiar merita, ca tare frumusica e.
Noi suntem binisor, crestem in grafic, la 1 luna aveam 1 kg luat. Ne-au suparat niste punctulete rosii pe fata si gat (cred ca era alergie), acum pare ca se duc, eu incerc sa nu mai mananc nimic din ce ar putea produce alergie gen oua, citrice, capsuni. Voi ati avut asa probleme?
Acum mai dificie sunt serile - ne supara colicii (sau cel putin asa credem noi) sper sa scapam degraba de ei, mi se rupe inima cand o vad cum plange mititica, are o voce tare puternica. Noaptea Mihaitza doarme bine, se trezeste doar sa pape si adoarme din nou (cateodata se trezeste din 2 in 2 ore, alteori din 3 in 3 ore).
De 2 zile ma uit pe net la bauncere si nu ma pot decide de care sa luam, mamicile care aveti, la voi de care sunt? ce functionalitati apreciati mai mult la ele?
dea0277, eu am auzit-o 2 ori pe Mihaitza sa tipe in somn, si m-am speriat tare, s-a trezit tipand. In acea zi a plans mai mult decat de obicei.
Proaspata mamica +
Mihaela(21.04.2006)
Catrinel_17 spune:
Mihaser - wowwww! Cristian va fi tare hotarat, asa zic io!! demonstreaza personalitate!
TRAZNET poza!
mamaaa, fetelor, dar nu mai scrieti asa mult! de ieri pina azi o intreaga jumate de pagina!!
![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
micaalsa spune:
'neata fetelor
dar chiar asa cum zice Catrinel, ma gandeam ca nu razbesc cu cititul in dimineata asta. Si Iulia mea asa bine doarme pe muzica lui Julio Iglesias
, am descoperit ca-i mare fan de-a lui.
Sa-mi spun si eu nelamuririle: vineri am mers si noi la dr. de familie si de nu s-o apucat aia cu gura pe mine ca, cum de nu-i dau inca suc de morcov si portocala si mai ales cum de-i dau sa suga noaptea, ca cica, de la 2 luni ultima masa de lapte trebe sa fie la ora 23.00, sa-i dau cand se trezeste ceai asa de sete si doar la 5 dimineata sa-i dau iarasi laptic. M-o lasat masca, nu stiu ce naiba sa fac ca, vorba aia "cate bordeie atatea obiceie". Pai, am intrebat-o ce sa fac cu lapticul ca mie mi se umplu sanii in 3 sau 4 ore de simt ca explodez si mi-o zis sa ma mulg si sa-l arunc
.
Cica daca nu-i faci pauza de mancare la bebe il predispui la ulcer de mic. V-a mai zis la careva asta sau a mea doctora-i mai cu mot?
Vreme tare urata pe-aici
, nu putem sa ne scoatem nasucu afara. Ce sa facem, stam si asteptam vremuri mai insorite.
Anamaria si Iulia (23.03.2006)
Pozele mele