Rau de masina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cerasela67 spune:

METOCLOPRAMID picaturi pediatrice. Se dau 5 picaturi inainte de a porni la drum. Se elibereaza fara reteta si e si ieftin. Testat de noi si are efect garantat.Pana am aflat de el am incercat toate metodele. Cand era mica si statea in scaunelul de masina nu aveam probleme, cand a inceput sa se agite si mai ales sa priveasca pe geam mereu am vazut efectele. E o problema de echilibru cauzata de urechea medie de aceea e recomandabil sa doarma in timpul calatoriei, daca nu poate dormi se dau picaturile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Sora mea are 27 de ani si inca mai are aceasta problema! A observat insa, ca daca sta pe scaunul din fata nu e asa de rau! Nu stiu daca in Romania este permis, daca da, muta-i scaunelul de masina in fata! Merita o incercare inainte de a apela la medicamente!

Flavia si Bianca

Bia vijelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merry_p_s spune:

Si noi ne-am confruntat cu aceasta problema.Dariuka are 2 ani si 4 luni si o am pe tratament homeopat de mai bine de un an.La inceputul lunii mai am fost la control si ne-a schimbat schema si i-am spus de problema.Eu va spun ce ia dat ei.Ex.azi de dimineata pe stomacul gol ii dau 5 granule de,,tabacum,CH15''maine ii dau 5 granule,,cocculus indicus,CH9'' doua zile pauza.Puteti citi despre ele pe site-ul dl.doctor unde mergem noi(www.homeopatie.ro)Sanatate si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Metoclopramidul se da in functie de greutatea copilului! Altfel are efecte adverse foarte periculoase. Eu tin minte ca i-am dat pe la 7 luni cate 3 picaturi, la recomandarea pediatrei.

Pentru copilasi mai marisori, de la 2 ani in sus, exista niste bilute homeopate, Cocculine (Cocculus), nu stiu daca se gasesc in Romania, dar se gasesc sigur in Europa vestica si se dau fara reteta.
Se pun 2 bilute sub limba si se tin acolo pana se dizolva (daca vrea cupchilu' si nu le inghite sau rontaie , dar la noi functioneaza si asa). Trebuie administrate la minimum 10 minute dupa masa si timp de 10 minute dupa bilute nu trebuie sa manance sau sa bea nimic. Se poate repeta tratamentul la fiecare 2 ore, pentru drumuri mai lungi.

Pentru adulti tratamentul este acelasi, doar ca se iau 3 bilute.
Cel putin teoretic nu au efecte secundare.

Ah! Uitasem sa va spun. Fetita mea vomita in primul kilometru parcurs cu masina. Era un calvar sa mergem la doctor sau sa-i cumpar incaltaminte. Acum am scapat!


Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Se numeste vertij de miscare, iar explicatia corecta a dat-o Simina. Din pacate si eu am tras-o cu Ioana multi ani. Nu are legatura cu nimic, mancare sau marca de masina. S-a chinuit enorm, pana cand, printr-o singura sedinta la un bioenergetician, a scapat definitiv. Din pacate, stiu persoane care au suferit pana la maturitate de aceasta boala. Una dintre ele este sora mea...

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

pina-n 12 ani nu este permis

quote:
Originally posted by Flaflo

Sora mea are 27 de ani si inca mai are aceasta problema! A observat insa, ca daca sta pe scaunul din fata nu e asa de rau! Nu stiu daca in Romania este permis, daca da, muta-i scaunelul de masina in fata! Merita o incercare inainte de a apela la medicamente!

Flavia si Bianca

Bia vijelia



Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu la fetita de noua luni i-am dat doar doua picaturi de Metoclopramid. A functionat, dar am fost atenti si ne-am mai oprit din cind in cind, am mai scos-o la aer. Atentie la supradozare, e periculos.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana30 spune:

poate ca ti se va parea ciudat ce-ti scriu acum dar la mine a dat rezultate,nu la bb meu ca el n-are rau de masina ci la mine.de cand eram piticoata sufeream si sufar inca de rau de masina/mare/avion, si batranica care m-a crescut (doica mea) imi dadea tot timpul un CARTOF in mana. nu stiu ce efect are cartoful asupra raului de masina, dar pe mine m-a ajutat si ma ajuta si acum.
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

am incercat cu metoclopramid fara rezultate

am gasit in Franta un medicament (a se da search pe gogu) Vogalene sirop sau picaturi, foarte bun, costa si doar vreo 3 euro, dar are alcool, copilul se comporta ca drogatul, mama inebuneste ca nu stie ce se intampla, se ajunge in agonie la destinatie, dar n-a mai vomitat copilul si si-a revenit brusc cand s-a dat jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Cam tarzior,dar MULTUMESC MULT PENTRU SUGESTII!!!!!!!!!
Am fost la farmacie sa caut informatii si mi s-a recomandat tot Metoclopramid pediatric. Dar inca nu am cumparat. Am incercat sa aplic sfaturile voastre si....... a functionat. Adica am fost la bunici, la vreo 50 de km de Cluj si....... NU AM AVUT PROBLEME. Fiindca l- am tinut pe Alex imobilizat in scaunul de masina (pe mijloc, cu privirea in fata). Pana acuma nu statea deloc cuminte si se fatzaia in toata masina. Poate ca era prea mare agitatia si de aceea i se facea rau.
Mersik mult inca o data!
Va pupacim!



Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput