Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-129

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

MEG iubita,e normal sa treci prin toate starile astea...
au cred ca as deveni obsedata si as dormi pe pres la eco...
DAR sunt convinsa ca totul va fi exact asa cum ai visat...

nu vreau sa te descurajeze ce.ti voi spune acum,ia.o ca pe o simpla informatie...cu siguranta nu este cazul la tine,dar la mine cand a fost oprita si am facu test,a iesit pozitiv.
tu ia si dormi acolo cat mai mult pana joi si nu.ti mai bat capsoru cu prostii...ai sa vezi ca totul va fi BINE!!!!!!!!!! PE BURTICUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

melutzica, iubita imi pare rau sa-ti spun dar testele de ovulatie nu functioneaza asa, iti citez din instructiunile de folosire de la cutia cu teste dr.sigur:
-paragraful "cand avem un rezultat pozitiv":
" Prezenta a 2 benzi de culoare similara si inchise in zona de rezultat, indiferent care apare prima, inseamna ca o crestere a LH este detectata. Banda test poate fi mai inchisa decat banga de control. Rezultatul pozitiv inseamna ca in urmatoarele 24-48 de ore va avea loc ovulatia. In aceste conditii daca doriti sa ramaneti insarcinata, cel mai bun moment pentru contactul sexual este peste 24 ore, dar nu mai mult de 48"
Si acum iti citez din paragraful " cum functioneaza testul"
" Acest test va poate ajuta sa planificati sarcina. Hormonul luteinizant (LH) apare in urina umana, chiar inainte de ziua fertila din luna. Aparitia LH-ului precede ovulatia"
Te pup si eu si daca mai ai nevoie de lamuriri, sunt aici

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

buna
eu va intrebasem de testele de ovulatie si vad ca v-am dat de lucru , nu va suparati pe mine
vreau mai multe informatii , daca stiti mai maulte decat ce scrie pe cutii;eventual daca ati folosit si voi (sau alte fete pe care le cunoasteti ) si daca au dat rezultate
eu am folosit luna asta (corelate cu TB si urmarirea secretiilor ) si lucrurile au stat in felul urmator : au iesit pozitive 6 zile la rand (Z 10CM-Z 15CM) ;primele doua zile TB mica , testul cu 2 liniute amandoua colorate intens;a 3a zi TB creste ; testul cu 2 liniute intens clorate;apoi liniuta a doua incepe sa fie mai stearsa
sa inteleg deci ca foliculul s-a desprins de fapt in Z12 ?(adica atunci cand a crescut si temp nu)?
sper ca nu v-am zapacit , voi poate aveti experienta cu testele astea
astept raspunsuri de la voi
multam frumos si sa auzim numai de bine si de i ca ni-i dorim tare mult

Mergi la inceput

ce va pot spune eu in legatura cu testele astea,este
ca mai bine faci o monitorizare.
n.am idee cat costa un test,n.am folosit,dar la mine o monitorizare pe 4 zile costa 25 lei,de astia noi.asa ca mi se pare mult mai convenabil si in orice caz mai sigur asa.

Mergi la inceput

mi.aduc aminte de petrecerile noastre de odata...
LIANOOOO fata,iti mai amintesti?
ce vremuri................

Mergi la inceput

ne apucau ,soro,zorile si nu alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

poate ca ai drepttae
testele costa cam 70-90.000 lei bucata si luna asta ma folosit vreo 10
mai incerc cu ele si luna viitoare sa termin stocul ; e mai comod oricum decat sa te duci la cabinet la dr pt monitorizare
apropos , daca te duci pt monitorizare iti mai fac si altceva in afara de eco vaginal?adica tratamente , chestii d-astea?

Mergi la inceput

tratamente,nu.dar daca mergi la un dr care considera
ca ai nevoie,poti face stimulari si alte de alea...asta se hotaraste
in urma a ceea ce vede la eco.poate ai foliculi prea mici,endometru prea subtire,chestiile astea nu ti le poate spune testul de ovulatie..

Mergi la inceput

si atunci ai sa stii cu exactitate cand e de .
important e sa fie un dr bun,si nu unul care mai mult sa te incurce.

Mergi la inceput

offfffff,ce singurica sunt in seara asta..

Mergi la inceput