Cum e sa muncesti pe vasele de croaziera!
Raspunsuri - Pagina 2

my_nature spune:
Bun gasit,din nou!
a multumesc tuturor pentru amabilitatea voastra de a-mi raspunde.
Si pentru ca mi-ati fost de ajutor, va anunt, dragele mele ca AM REUSIT!
Da, am luat interviul cu cei de la Brasov. Acum, ce sa zic decat Doamne-ajuta!?
Nu stiu ce va fi, dar sunt pregatita pentru ce e mai rau...Prietena mea cea mai buna a muncit ca ospatarita pe Royal Caribbean si mi-a spus ca e greu, dar...se merita. Compania care m-a angajat pe mine se numeste STARBOARD. Stiti ceva despre ei?
Saptamana viitoare plec in Ucraina pentru cursurile IMO.
Sper sa fie bine pana la urma. Am mari emotii..

Sabina spune:
eu mai multi fosti colegi care au lucrat pe vasele de croaziera(muzicieni,de obicei studenti sau absolventi de Conservato care au cantat in fiecare seara) si au venit acasa multumiti.
Sabina si

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

numeioana spune:
Felicitari! De-acum iti trebuie sanatate, putere de munca si rabdare... Daca vrei o sa reusesti!
Ioana
Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!

april spune:
Fratele meu a lucrat pe vase de croaziera timp de 6 ani, incepand cu 1996. Atunci era la inceput chestia cu vasele de croaziera. Munca multa, bani asa si asa, insa a vazut toata lumea. De la Alaska, Mexic, toata America Centrala, coastele de est si vest ale Statelor Unite, pana in Australia, Noua Zeelanda, Japonia, Thailanda, poate spune ca a meritat. A fost greu dar o experienta unica in viata. Altii dau bani grei sa vada lumea.
prima zi de scoala

Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Ana68
Firma care i-a gasit contractul asta,cea din Cta,s-a ocupat de absolut tot ce trebuia:viza de America(a primit viza pe 5 ani) si celelalte state unde acosteaza,biletul de avion pana la Miami(unde sora mea a avut imbarcarea),contract...tot.
Compania despre care vorbesti tu se numeste Carnival si este printre putinele care au asa conditii si salarii mari.
Felicitari si mult succes!
Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

mihaela-p spune:
daca este starboard cruise services, as putea sa iti dau mai multe inf pentru ca am lucrat si eu pt ei ,acum aproape 2 ani.am lucrat in giftshop ,pe o nava a Celebrity Cruise Line, detinuta de Royal Carribean,deci din aceeasi familie.daca prieteana ta a lucrat pt RC atunci poate sa-ti povesteasca multe.
aveam salariul de 500 $ plus comision, ajungeam la 1000 si ceva $pe luna.primeam banii in mana la sfarsitul fiecarei croaziere, lucram cand eram pe mare de la 9 la 23.30 ,chiar la 24 sau 1 noaptea cand aveam f multa treaba.dar de obicei pama pe la 12 noaptea. in porturi eram liberi ,cu exceptia portului unde imbarcam pasagerii ,unde primeam marfa si trebuia sa o aducem pe vas ,sa o ranjam si sa o etichetam.
daca doresti mai multe inf, trimite un email cu ce intrebari mai ai si am sa incerc sa iti raspund.
bafta multa!

micaita spune:
quote:
Initial creeata de my_nature
Buna tuturor!
As vrea sa lucrez in strainatate. M-am gandit sa incerc ca vanzatoare, receptionera...pe un vas de croaziera. Am auzit ca exista o firma serioasa in Brasov care incheie astfel de contracte.Jobselection se numeste. Voi ce parere aveti? Mai cunoasteti alte firme cu reputatie buna care sa se ocupe cu treaba asta?
Va multumesc.
Viorica Ghinea

Ana68 spune:
Nana,multam' de informatie....Uite ca sora-mea a venit in 7 noiembrie acasa,weekendul asta ne-am si revazut....si in 18 decembrie trebuie sa fie inapoi pe vas,la Miami...Contractul l-a reinnoit inca din timpul sederii pe vas...Mi-a povestit ca e obositor,mult de munca,dar satisfactiile sunt pe masura...La terminarea contractului firma i-a platit biletul de avion catre orice destinatie a dorit...asa ca si-a facut rezervare pentru scuba diving in Filipine,2 saptamani,impreuna cu prietenul ei....de acolo a venit in 7 noiembrie acasa...
Pai Viorica....tinem pumnii si bafta maxima!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

my_nature spune:
quote:
Originally posted by mihaela-p
daca este starboard cruise services, as putea sa iti dau mai multe inf pentru ca am lucrat si eu pt ei ,acum aproape 2 ani.am lucrat in giftshop ,pe o nava a Celebrity Cruise Line, detinuta de Royal Carribean,deci din aceeasi familie.daca prieteana ta a lucrat pt RC atunci poate sa-ti povesteasca multe.
aveam salariul de 500 $ plus comision, ajungeam la 1000 si ceva $pe luna.primeam banii in mana la sfarsitul fiecarei croaziere, lucram cand eram pe mare de la 9 la 23.30 ,chiar la 24 sau 1 noaptea cand aveam f multa treaba.dar de obicei pama pe la 12 noaptea. in porturi eram liberi ,cu exceptia portului unde imbarcam pasagerii ,unde primeam marfa si trebuia sa o aducem pe vas ,sa o ranjam si sa o etichetam.
daca doresti mai multe inf, trimite un email cu ce intrebari mai ai si am sa incerc sa iti raspund.
bafta multa!

my_nature spune:
mihaela-p, multumesc mult pentru raspunsul tau. Cel mai mult ma intereseaza daca ai fost multumita de companie, daca sunt seriosi...ma intereseaza parerea ta, in general. La interviu mi-au spus de 500$+comision, si ca asta ar insemna 1000-1300$ maxim /luna.
Sincer, sunt multumita...Mi se pare ok. Ce altceva poti sa-mi spui, mai ales despre experientele neplacute, nemultumirile tale...Dar si satisfactiile:)Care crezi ca e cea mai buna companie de croaziera pentru a lucra pentru Starboard??? Parerea tA!:)
Deocamdata, astept telefonul pentru imbarcare...
Multumesc mult de tot pentru raspunsuri!