Invatati din greselile mele!
Raspunsuri - Pagina 2
aramona spune:
Merry,
Nu te supara pe fete, esti super bine venita, cu atat mai mult cu cat mesajul tau este cat se poate de clar!
Tu ti-ai expus o poveste care atent citita ar trebui sa duca clar la niste concluzii, si implicit invatzaminte!:
1. Postinor trebuie luat conform prospectului, respectat intervalul orar...si ceea ce ai subliniat, nu trebuie abuzat de aceasta pastila de a doua zi...max 2ori/an!!! (Preventia este cea mai buna!)
2. Un chiuretaj facut in urma acestei intamplari (cand Postinorul, datorita administrarii, nu si-a facut efectul, si implicit sarcina s-a "prins") poate fi riscant datorita complicatiilor ulterioare (infectii in caz de curatare incompleta, etc)
3. In mod normal anticonceptionalele se prescriu de catre un medic specializat in probleme de cuplu si contraceptie...din pacate in Romania nu se fac dozaje hormonale in mod curent, cum ar trebui in momentul in care se administreaza preparate hormonale, asha ca ele se prescriu functie de medic, de experienta acestuia, de cat de mult si-a reimprospatat cunostintzele in legatura cu noile produse iesite pe piata, etc...
4. Sistemul medical din Romania lasa mult de dorit, mai ales in privinta igienei, a utilizarii instrumentarului sterilizat corect, a utilizarii manusilor de unica folosinta, etc...Lipsa de fonduri nu este neaparat o scuza, este insa o realitate...Din pacate anumite fonduri se folosesc in alte scopuri (gen modernizare cladiri...etc, etc) ce nu par a servi in mod direct actului medical...(Desi trebuie sa recunoastem ca multe spitale sunt pur si simplu oribile, si necesita investitii serioase)...Sa revin...din aceasta cauza, e posibil ca in urma unei interventii chirurgicale, sa ramai cu diverse complicatii (scurgerea de care vorbeai)ce poate avea o provenienta bacteriana sau cine stie ce (nu sunt medic!!!)...Pacat...
Nu am facut decat sa traduc cele spuse de Merry pe intzelesul tuturor, nu neaparat al celor care deja avem o experienta de viata!
Si eu am o fetitza, sunt foarte deschisa...cu siguranta as dori ca de la mine sa afle tot...dar si eu sunt una din mamicile care stau mult la serviciu...SI TOTUSI PUN FAMILIA PE PRIMUL PLAN...si practic timpul mi-e super limitat...
Si mai mult...fetitza mea inca e mica...mai am pana atunci!
Si acum, Merry, nu te supara pe mine...ai subliniat faptul ca tu pui familia pe primul plan...pune-te in situatia celor care trebuie sa puna ceva pe masa, sa asigure un viitor copiilor, si sunt nevoite sa stea de dimineata de la 9 pana seara la 6, uneori si mai mult. Ca asha e programul!!! Si mai pune si 2 ore pierdute pe drum (cum se intampla bunaoara in Bucuresti...poate si in provincie)...si ajungem la fff putine ore pe care le putem petrece cu familia! Putem fi oare judecate ca ne intereseaza doar banii, si ca neglijam familia? Eu zic sa te mai gandesti!
Asta a fost asha...pentru ca m-am simtit putin atinsa, desi stiu ca nu ai spus-o cu intentie...am vrut doar sa pun ordine in lucruri, asha cum le vad eu!!! Si binentzeles ca sunt de acord cu postarea ta si cu faptul ca multe adolescente pot invatza cate ceva de la noi(adicatelea vom suplini acele mamici de care spuneai...si a caror randuri le ingros si eu!)!
Pupici si sper ca nu am deranjat pe nimeni!
Ramona (sapt. 21, mamica a doua oara)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
merry_p_s spune:
Dragele mele!Eu nu sunt de acord cu mamicile care au pustoaice de la 14 ani in sus.Eu pentru ele am scris ca nu stau mai mult la ,,povesti''cu fetele lor.Stiti ca pe un alt site nu am gasit nici o mamica cu copii intre 14-18 ani cu care sa vb.?Voi trebuie sa munciti nu mult,f.mult si degeaba faceti si facultate caci nu aveti locuri de munca.Este cruda realitate a romanilor si ma gandesc cu groaza ca noi trecem a X a ,mai avem un pic.