Aspirante optimiste - 203

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Bravos! Nushulica ma bucur f. f. f. tare pentru tine! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos. Uff ce asteptare crunta. Ieri am avut musafiri si n-am putut intra pe DC iar azi paana acum am fost in sedinte, dar cum am scapat repede pe DC.

Frumos fel de a trece la 203 - cu asa vesti ....

Bravo Nusha inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Nushulicoooo, bravo tie, fato! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bb-ul vostru care cu siguranta o sa fie cel mai cel.
Cine ma trece si pe mine pe lista aspirantelor? Ca vaz ca-i de bine.
Nushulica, trage-ne draga si pe noi dupa tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Nushulica ce frumosi sunteti - acum m-am uitat la pozele voastre. O sa faceti un bebeeeee...super frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Nushulica, milioane de felicitari pentru reusita, ai realizat cea mai mare performanta pentru o femeie care-si doreste un BB din tot sufletul!
Bucuria pe care o ai, nu mi-o pot dacat imagina, asa ca da-i drumul, bucura-te, ingrijeste-te, da-ne si noua multa speranta!
De-acum esti o femeie implinita, cu bebeu in burtica! Sa dea DD sa te urmam cat mai curand cu toatele!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

NUSHULICA-FRUMUSICA FELICITARI!!!!!!!!!!.
Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti amandoi sanatosi, voinici, voiosi, si tu si bebe!

[red]Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
[red]All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Felicitari Nushulica. Sa ai o sarcina frumoasa si un bb sanatos!!!

Sa ne pastrezi loc langa tine la odisee pt ca venim cat de curand.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Ayna ma bucur tare mult ca mi-ai spus asta!Deci si tu mergi tot la Nayel!Pai voua ce tratament va prescris?Este super ca dr.,rabdator,amabil si un bun Obstetrician!Dupa cum am mai scris toate prietenele mele au nascut cu el foarte usor si fara ore de travaliu!De cat timp mergi la el?Va pup dulce pe toate si inca odata FELICITARI NUSHULICA!

O ZI BUNA SI PLINA DE REZULTATE POZITIVE!fara RUSIII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

corinuk eu merg la Dr. Nayel de 1 an. La noi eu sunt cea cu probleme, am facut laparascopic in iunie anul trecut, a urmat tratamentul cu clostibegyt ptr. stimulare, utrogestant, 2IA dupa care am facut o infectie pe un ovar si am avut o gramada tratament iar de 2 luni nu mai iau clostibegyt, am facut analizele si luna asta am luat dostinex, utrogestant si dupfaston. Rezultatul este ca fara stimulare la mine nu se produce nici un fel de ovulatie.
Te pupic dulce si bafta in continuare la toate aspirantele.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor va multumesc pentru complimente si urari sunteti toate tare dragutze si imi faceti bucuria si mai mare va trag pe toate dupa mine stati numai sa-mi treaca un pic durerea de spate ca sa am putere
biby am prestat cam la 2-3 zile deci nu foarte mult si toata luna adik nu am tinut cont de ovulatie
asa ca spor la treaba fetele

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

bubulina1, avem o noua aspiranta. Este sheritra. O adaugi si pe ea sau o trimitem direct la odisee?
Sheritra, bine ai venit printre noi si...stii cum se spune, da? Sedere cat mai scurta.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput