Infertilitate inexplicabila???!!!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Mey Ingeras, nu ne starni cu sotiorul tau…ca devine gelos al meu! Mai bine ii punem pe baieti sa se intalneasca si sa faca schimb de retete ca in ei sta gloria! Sa se imbarbateze sa se imputerniceasca intr-o terapie de grup scaldata de verici si tincturici, si apoi sa vina acasa si sa ne lase burticoase! Pana atunci, daca ei nu sunt in stare sa ne faca nenea doctoru, ca nu-i suparare, nu suntem noi primele!
Nucut, pai fi si tu jmekera cu tincturile, nu-i da berica pana nu papa ce-i pun eu in paharel, i le trantesc pe toate de-a valma ca in stomac la fel ajung, baldabac pe gusa, si il pazesc cu polonicu in mana, pana la fund ca sa zic asa, strambaturile dupa.
Mai fetelor, intr-o luna, citisem mai multe retete naturiste normal, si cu tincturi, si cu aspirina+vitc cate 4 de trei ori pe zi, si cea cu ceaiurile, si niste hapuri, saracu, pleca cu sacosa la munca, si cred eu ca a incercat sa scape de ele luand cantitate mai mare o data, ca i s-a facut rau la munca, ceva cu lesin. M-am speriat, va dati seama, aoleo baiatul meu ! Imi promit ca arunc naibii sacosele ca sanatatea e mai importanta, ma duc la biserica sa dau slujba, ma pocaiesc, o sa fiu draguta cu soacra, n-o sa mai clevetesc in gand, o sa dau de pomana la toti cersetorii, o sa fac curat in casa, ce n-am promis !
Pana seara, cand il vad intreg, mai vine inima la loc, si ma gandesc la cati bani am dat pe prostiile celea, si ma mai gandesc eu si-i cumpar o tinctura, nu mai stiu care, de zmeur parca, sa-i coboare tensiunea sa le poata lua in continuare.
De atunci i-am mai subtiat meniul, ia mai venit si lui culoare in obraji, asa ca acum sa faca gat pt un paharel de branca? Pai frumos i-ar sta?
Stiu si eu ce sa fac cu analizele, ca le facui de ziua trei, sa fac de z14 din alta luna? Naiba sa le ia, nu inteleg de ce tb sa le fac, ca doar ovulez natur, doar asa sa donez sange patriei ?
Dany, daca ovulezi natur nu fa stimulare, ia si tu niste tincturi cu berica si atat, da-le naibii de stimulente ca mai mult rau fac.
Nucut, naspa cu hormonii in exces, am auzit si eu de parosenia produsa de ei.
Am o colega, e plina de par pe fata ca o maimuta, e tinerica si ea, habar n-are de ce stim noi pe aici, si de cate ori ma uit imi vine sa-i spun ca are prea mult progesteron si daca are par si-n alte parti rusinoase, sa-si faca dozarile mai bine decat sa mearga sa se tot epileze! Bah, cred ca parul tot nu-i va cadea, ce credeti ? E lung, poti sa-l pui pe bigudiu, nici nu trebuie spuma la ce sarmos este ! Sta ca drai-veter-taft, poa sa ninga poa sa ploua, si sub palarie noua, sta sculat si intepat, o mandrete de baiat!
Are si mustata, asa, pe oala, inca putin si o sa-i rasuceasca varfurile in sus a la jupân Dumitrache Titircă Inimă-Rea, chiristigiu şi căpitan în garda civică pt cine nu-l cunoaste personal.

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Sheri

Esti nebunatica rau!!!!
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Fetelor, pe aniast a lasat-o (speram) Ciocei, care-i femeie! Deh, ce sa-i faci, tinerii de azi... se duce lumea de ripa, ca pe vremea mea... Si culmea, i-a si placut.
Acuma, ce sa facem si noi, ingerash, cu cine putem si noi, parca mai conteaza

Mergi la inceput

Bubuleano, vad ca ne suprapunem cumva si luna aceasta, tot la zit14 la mare, eh, tinerete! Sa ne distram mai bine si sa dam la spate toate gandurile si supararile, o iesi un gigel mandru si voinicel din mare direct pe prosopul meu, mi-o intra in slip, si-oi veni strigand: sunt burtoasa fetelor! Sa fie asa, as sta numai pe plaja sa-l pazesc, sa nu mi-l fure alta!
Ingeras, plec acu la unghii, o sa ma asteptati un pic ca la mine dureaza doua ore, am unghii din alea jmekere care fac singure treaba in casa!
Aniast s-a dat la fund, sta dupa volan, nu mai zice nimic, cred c-a taiat prea mult din gard si e suparata, lasa ca maine ii trece! Sa fii linistita si du-te la doctor sa ramai, lasa doctoritele!
Dany vreau si eu inghetata! Si nu mai bine de banii de inseminare iti iei bilet la mare 10 zile si va distrati si faceti baita, mancati un peste la cherhana, va dati pe tobogan, mergeti la varieteu cu manelisti (ca numai asa ceva sunt la noi), mananci zece inghetate pe ora, papi hamsii prajite si kebab la lipie, seminte cat aluna, banane jucause, faci poze cu maimuta, iti usuci prosopul pe o franghie rupta in balconul hotelului si auzi cum sforaie dumnealor, mananci pe saturate ce vrei si ce nu vrei, arunci cu banii sa moara dusmanii, si te insemineaza barbatelul, de-o sa-ti ajunga!
Nu-i mai bine? Ramai si cu poza!

Sheritra

Mergi la inceput

Ingerasho inca ceva: cu teoria stam bine, praftica ne omoara. Asa ca mai bine ne aratati tu si domnu´.
Eu il brincuiesc, dar doar sub stricta supraveghere, ca daca-l trimit cu sacosa la munca, le arunca el pe undeva, bea o bere si zice ca are alcoolemie de la tinctura. Asa ca mai bine ma asigur eu, fac scandal, ma alint, il alint, ma uit urit, chiar crincen, ii promit ca verificam deseara efectele si merge (citeodata, ca mai si eu epuizez repertoriul sau obosesc). De aceea prefer sa-l tin sub control.
Vaz ca te faci frumoasa, Sheri , ca pleci si ne lasi aici singurele. Da las´ca vii tu cu forte proaspete si bbu in burtik. Cauta si tu un slip potrivit: largut la inceput, sa intre gigelu, da sa se stringa dupa aia, sa nu-l pierzi.
Aniast s-a dat la fund, sa nu dea berea aia de vineri. Da o prindem noi, ce daca-i gravida, noi bem berea, ca noi nu sintem si ea se uita la noi si zimbeste timp de fericire.

Mergi la inceput

Am venit si eu de la unghiute, sunt frumoase, mai-mai, cu urme de panel pe ele, mai ca nu-mi vine sa tacan din taste sa nu se duca oja! Ma fac gigea si plec la mare, la soare ! Inca nu stiu ce sa fac, sa ma duc sa-mi fac hormonalele, sa nu ma duc, si ce fac cu cele de zit3? Le tin la cuptor? Sa fac z3 si z21 intr-o luna, si z14 in alta luna, ce credeti, merge? Nu ma bate?
Nucut, de retinut, o sa caut chilotei in forma de palnie cu capac la baza, si cu lacatel eventual sa nu fuga pehlivanul! Si-i pregatesc niste fursecuri, o prajiturica, sa se simta bine si sa se ingrase.

Sheritra

Mergi la inceput

She, da ce frumoasa te facusi!!
Eu zic ca daca tot ai facut de z 3, fa-o si de z14, ce ai de pierdut? Te inteapa o tira, iti ia banutii si s-ar putea sa-ti zica ca trebuia sa le faci pe toate la acelasi lab. Si le repeti luna viit. Partea buna e ca vezi si tu cum stai cu hormineii 2 luni la rind. O sa fie ca o monitorizare la hormoni. Sa vii repede si cu bb, sa nu ne lasi singurici pe aici.

Mergi la inceput

Bah, mi s-a acrit de atatia hormoni, o sa-mi mai creasca o mana daca-i mai bag mult in seama, de cand ii caut la cornite, s-au urcat la cap si alta nu, plini de fite! Ba mi-e greata, ba mi-e rau, am simptome si-n timpul CM-ului, se tin de ghidusii.
Cred ca ii zgarii cu unghiutele luna asta! Sa vezi ce faine-s! Nu mai fac nimic toata luna sa nu le stric.
Nutic, vezi ca esti distrata ca o indragostita, ideea era daca se merita sa plec de la Neptun la Cta sa fac analiza, nu de sange, ca din asta am destul, de vreo 5 litri. Sa tot !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

sheri: pai trebuie sa le faci pe toate in aceeasi luna: Z3, Z14 si Z21...eu zic ca mai bine le faci luna viitoare si luna asta te distrezi si bati din unghiutze pe plaja sa vina gigeii in card la tine
si io sunt Z4 si am simptome de sarcina...uuuuuuffff hormonii astia!!! sau mintea mea, bat-o vina! sanii nu mi s-au micsorat deloc, sunt tot asa mari, umflati, frumosi numa' buni de

ingerash: pe mine ma va lasa sotul chit ca astept sa se trezeasca la viata zeci de ani: eu m-am jurat ca nu fac inseminari si FIV, mai bine ma duc in vacante continuu cu banii respectivi: am eu o presimtire ca asta e reteta succesului

bubuleana

Mergi la inceput

Bubi, hi-hi, ce tare esti, o sa bat din unghiute sa vina potop la toate! si mari si frumosi!

Sheritra

Mergi la inceput