Infertilitate inexplicabila???!!!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ingeras26a, ma bucur ca te-ai dus la dr.T si bine faci ca ramai la el. Numai bine si pupici pe burtica.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ingeras, zic si io ca-i baiat, si inca unul fitos, auzi, picior peste picior, unde se crede, la Fitze? Milioane de pupici pe burtica, sa se prinda si la noi! Buna alegere si cu doctorul, eu din principiu am incredere in barbati la alde-astea. Eu intr-o caniculara zi de 4, fara stres, in zilele de ovulatie iau concediu, plec la mare si ma-mbat, se pare ca e reteta castigatoare pt sezonul primavara-vara, si poate da cu picior-peste-picior. Repetam si spermograma, sa vedem ce mai fac gigeii, si dozarile hormonale sa vad cum stau eu cu capul, si cu fitele.
Va pup pe toate

Sheritra

Mergi la inceput

M-am gandit eu si decat sa ma duc intr-un singur concediu toata vara ma duc de trei ori in per ovulatiei, uite-asa sa acopar toata vara, pana la inseminare, ce ziceti de asta? Sapt viit face fata oute cate vrei si albe si galbene si albastre, si le duc pe toate la mare sa le coc in nisip ca broasca testoasa, poate iese ceva. Si-l tin la prajeala si pe al meu, ca face bine la gigei vit D(nu ma intrebati pe asta de unde am scos-o, am eu o simtire) si sa vedeti voi ce treaba buna fac!
Nu mai dau banii la doctori, dau la mare si la soare, luna viit merg la munte, ca poate merge la munte ce n-a mers la mare, dar sa nu anticipam.
Maica-mea zice sa pun mana sa frec prin casa si bucatarie, ca iese tot stressul si figurile, dar mai bine ma stresez ca nu e f curat decat sami iau conced sa , si sa .
Brrr!
Voi ce mai faceti? Nucut, nu mai esti suparata sper, luna asta baga si tu o relaxare, o sa fie bine si la noi.
Aniast, ti-ai luat masina? ca mie imi vine in wk cainele sa ma muste de . Cum stai cu presimtirile? Facem galerie sa speriem rusii? Sau purtam chiloteii rosii cum propuneai mai demult?
Gabiu, Dany, Ingeras

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

sheritra, eu am fost in we la Costinesti si a fost super. N-am putut sa fac baie pt. ca apa era prea rece pt. mine, dar oricum si fara baie si tot a meritat.
Va pup pe toate

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Sheritra draga mea, ma tin eu batoasa ca nu sunt stressata, zic ca nu ma gandesc dar imi tremura chilotii pe mine de frica pana vineri. Am ce simptome vreti voi...greatza ieri ca nu-mi venea sa fumez dar azi am fumat ca turcoaica, foame seara, dar de cand ne-am apucat sa facem copii am o foame permanenta in mine, somnolenta, dar asa am fost eu dintotdeauna, mai lenesa. Ceea ce n-am avut niciodata si imi da de gandit, o scurgere galbuie destul de abundenta si niste mucusori albiciosi (nu va e scarba, nu? ). Temperatura e bine mersi cocotata la 36.9 aaaa...altceva? Un nod in stomac si o ameteala in creier - or fi de la caldura. Nu-mi dau cu presupusul, stau cuminte si strang din picioare. Cand si cand mai simt o umezeala si ma duc fuga la baie...scurgerea aia galbuie. Caut firicele roz ca poate m-o insemna si pe mine cineva dar am inteles ca nu sunt obligatorii. A, si sanii. Dimineata sunt mari, frumosi iar seara se micsoreaza, dar tot frumosi raman . Ce ar mai fi? In ce zi suntem azi? marti? Offf...mai e o vesnicie pana vineri.

P.S. N-am luat-o razna . Vineri merge sotul meu in Bucuresti si-mi comanda atw-ul. Eu maine ii pregatesc sosirea, imi modific portile (sudura, balamale) ca sa ii fac loc sa intre in curte.

-icei si la o buna revedere.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

aniast72
...sa vezi tu ca vineri ne dai vestea cea buna!!!Si de nu te pun io sa vii in Buc. sa ne faci cinste cu un suc sau o inghetata sau o berica( dupa preferinte) !!!
Tinem pumnii f.f.f.f. stransi pana vineri!!!
Iar vineri...ne dai de ( a se citi pt. Andreea sampanie cu bule pt. copii).
Uite cine vorbea: io care nu beau un pahar cu alcool nici intr-un an!!
DANY

Mergi la inceput

Aniast, am eu o presimtire ca vom avea motive de , tu nu, noi da!
Am fost sambata sa dau sange pt dozari la Giulesti, si doctorita de garda se uita pe trimitere si spune: a, la dr.N, d-l dr isi lasa toate pacientele gravide ! Nu exista dubii!
Asa ca Aniast, cred ca dr te-a lasat si pe tine, si cu satisfactie de ambele parti cred!
Si acum te apuci de taiat din gard si porti ca sa-ti intre masinuta? Te si vad in ea cu port-bebeul in spate claxonand de zor.
Si mie imi vin muncitorii sa faca padocul lui mos Martin al meu, si duminica vine sa facem cunostinta .
Sapt viit plecam la mare, la relaxare, sa fiu si eu satisfacuta.
Nucut, ce face seful, sta cu parul pe tine? Mai da un semn de viata cand nu e pe faza.
Gabiu, sper sa iasa ceva frumos din wk de la mare, poate ne dai si tu o veste buna, raman singura pe aici!
Dany, vin si eu la inghetata, sa bem si sa mancam pt Aniast!
Vine si vineri cat ai clipi, si ne-om veseli!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

. Am venit! M-am bagat in cusca, mi-am lins ranile si acum am iesit. Asta e, ce ma enerveaza e ca parca sint obsedata. Indiferent ce fac, gindul asta s-a intepenit in creier (ma rog, in cap)si nu vrea sa iasa, orice as face. Am sa-mi dau una in cap si poate scap de isteria asta.
In alta ordine de idei, Aniast, fetita mica, NU TE MAI GINDI! Nu exista nici un simptom inainte de ziua Z!!! Doar ni le inducem. Nici nu are cum sa apara vreun semn, daca gindim logic (nu prea reusim, cel putin eu): incepind cu ziua 4-6 de la concepere (deci de la IA) ar trebui sa se fixeze, daca a fost sa fie. De fapt astia zic ca intre z4 si z10 are loc nidarea. Mai ramin citeva zile, maxim o sapt. de la nidare pina la ziua cind ar trebui sa vina rushii, cind organismul abia se dezmeticeste nitel, ca nu intelege ce i s-a intimplat. Si abia la citeva zile de intirziere, daca este cazul, adica in sapt 5-6 de sarcina (sa dea DD!) pot aparea primele simptome. Gindeste-te ca testul de singe, care este cel mai sigur si cel mai sensibil, se pozitiveaza abia incepind cu z13 de la IA. Deci daca asta detecteaza asa de tirziu, cum am putea noi sa avem semne exterioare mai devreme? Dupa razboi, multi viteji se arata, nu? Eu am avut toate ¨simptomele¨inca din a doua zi de la IA. Nu te supara, nu e nici o urma de rautate in ce iti zic, ma rog pentru tine sa ai noroc, dar stiu prin ce am trecut eu de fiecare data si in special de data asta si nu as vrea sa mai treaca nimeni prin asta, nici macar dusmanii mei. Pentru mine acum a fost mai rau ca niciodata, poate pt. ca eram convinsa ca de data asta sint toate premizele pt succes deplin si iaca ca nu, ca sa zic asa.
Iti tin pumnii si sper sa ne dai vineri vestea cea mare. As considera-o ca pe o victorie personala, nu stiu de ce.
Dany, ai cam vorbit singurica pe aici, vad ca mai toate am intrat in butoi. Imi pare rau. Da las ca ne revansam noi. Ai mincat inghetata si pt. noi, nu-i asa?
Sheritrutzicutzico, ti-a fost dor de mine? La multi ani de ziua voastra, multi si buni si cu citi bb vreti voi. Deci care va sa zica pleci in spuma marii, Afrodito! sa ne aduci si noua o scoicuta, ceva. Sa stai la soare, sa clocesti outele, ca sa iasa puiuti frumosi si sanatosi. Cit despre turcul tau, sa nu-l tii cu dondonelele la soare, ca cica nu-i bine. Tre sa-l tii la rece, deci el in apa si tu la soare.
M-am apucat de gimnastica de ieri ca de doua saptamini, cu simptomele mele, am bagat in mine ca in frigider si m-am facut cit China. Ca deh, daca se prinsese ceva si-l faceam anemic? Asa ca am lasat prostiile si m-am apucat de treaba, sa vedem cit ma tine, mai ales ca am inceput de marti.
Pupici maaaaari si muuuulti la fetitele toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Bravo! Am venit io si ati plecatara domniile voastre.
Ori v-am suparat cu ceva? Hai ca iau goarna si dau desteptarea, poate ne auzim si noi astazi. Ca de prestat, nu cred ca prestati, ca albusu-i depaaaarte. Si chiar daca aveti treaba, ce, nu puteti arunca un ochisor frumos si pe la mine? Ca eu mai stau pina la 15, dupa aia plec si nu ne mai vedem decit miine, daca va milostiviti cumva.

Mergi la inceput

Nucut, imi pare rau ca nu te-am prins, ma revansez maine, imi veni turcu si fug sa nu se streseze asteptand....ca nu-i bine!
Tare faza cu dondonelele, ii pun un Tuborg de la gheta acolo, hi-hi!

Sheritra

Mergi la inceput