Infertilitate inexplicabila???!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor,
shertitra, frumos scenariu mai creezi. Dar stii ce? Eu una nu as vrea nici bona, nici flori de la sot, nici mancare de la mama, ci doar sa fim sanatosi si fericiti toti trei ( poate 4).
Daca vi prin Tulcea m-as bucura sa te intalnesc.Daca vrei iti dau tel. meu pe PM.
Va pup fetelor si numai bine va doresc

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Gabiu, vin in trei sapt cred, s-o aduc pe mamka acasa, imi sta pe cap acum, vorba vine, ca ma ajuta si ea saracuta la treaba, gasesc si eu o mancare calda cand ajung acasa, nu oale goale tipand de mancare!
Trimite-mi pe PM nr, este activat.
Aniast, ce faci mama, n-ai intrat?

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

SHERI, tu cind pleci, cu ce pleci la TL?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fetelor, scuzati-ma de intarziere dar, vorba nucutzei, sunt cam ametita. Am o multumire in mine ...nu stiu de ce, pentru ca problema inca nu e rezolvata. IA a fost super ok, n-a durut, momentul a fost ales numai bine, foliculul abia se sparsese de cateva ore drept pentru care ne-am permis aseara la intoarcere sa mergem la un gratar cu mici si bere. Evident ca n-am exagerat, ca de cand m-am dat jos de pe masa de inseminare ma port de parca as fi -dutza. E atat de placuta starea asta, dar mi-am propus sa n-o iau razna pana pe 24 cand voi avea o certitudine.
Biencutza, multumesc de galerie, vad ca nu te-ai jucat . Mi-a placut "sfarsitul inceputului" , a trebuit sa mai citesc o data. Tu ce faci? Vin rushii la tine ca sa te apuci si tu de treaba?
Sheritra, iata-ma-s...atat de bucuroasa ca am facut IA si atat de nerabdatoare sa aflu ce trebuie sa fac mai departe...ce scutece sa iau, ce culori sa aiba...
-ici si daca va intalniti fara mine, beti o citronada si pentru mine.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

aniast72, ma bucur pentru bucuria ta. Sa dea DD ca peste doua saptamani sa ne spui ca ai un test pozitiv.
Sheritra, ti-am trimis nr. pe PM

gabi

Mergi la inceput

ANIAST, nu te-aprinde! Auziti, eu ma intreb ce i-a facut dr. lui aniast, de-i asa de incintata? Ba chiar ii spunea SHERITREI ca i-a si placut. Mai fetita, trebuia sa-ti bage cu o sonda, ca sa zic asa, adicatelea iti baga asa ca un fel de pai mai lung. Tie ce ti-a facut de esti asa de bucuroasa? ca ma duc si eu la dr. tau. Nici la al meu nu doare, dar nici nu pot sa zic ca-mi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Nucuta, esti mortala! Da' chiar, Aniast, ce ti-o fi placand atat de mult ca dor a fost cat paiul nu cat furtunul! (despre sonda vorbesc, da?)
Auzi, Nucut, o fi vorba de tehnica aici, cand ma gandesc ca sunt la aelasi doctor si habar n-aveam, ia sa fac si eu un IAS, asa, numai penntru placerea mea, sa vad cum ma simt dup'aia! La cat e de multumita Aniast....nici eu nu-s mai pretentioasa! hi-hi-hi! Dai un ban da' face vaz eu!
Eu merg la Tl cu masina, sunt si microbuze. Vrei sa-ti spun cand plec? Sa tragem un chef in delta? Ce zici Gabiu? Facem o delta, cu plaja, pescuit si chefuit?

Sheritra

Mergi la inceput

O saramurica de scrumbioara, mmmm.
Pai da, auzi, tu dadeai banu degeaba; eu zic sa nu mai astepti, zi si tu ca esti Z10 sau asa ceva si te-ai scos.
Ma gindeam ca mergi cu trenul pina la GL si de-acolo te dai cu bac-ul.

Mergi la inceput

m-am prins acu' de ce o intrebai nucutza pe sheritra cu ce vine acasa. Eu cu nusy am banuit ca esti si tu din Tulcea.
ma bag sheritra cum sa nu, dar la plaja spui pas daca o sa fiu dupa ovulatie, ca-s patita. Eu is aia cu pierderea de sarcina dupa o zi de stat la plaja.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fetelor, ma provocati la raspunsuri de-alea... Eu n-am facut altceva decat sa-i raspund afirmativ Sheritrei, ia priviti aici: Aniast, ti-am tinut pumnii ieri, nu te-am sunat sa nu te stresez cu intrebarile, dar astazi sa ne povestesti tot.
Si nu te mai indoi de dr, daca a zis el duminica a stiut ce a zis, la ce experienta are! si nu este genul sa te puna pe drumuri degeaba.
Si cat te-ai mai agitat pe aici, daca ai ovulat sau nu, ca parca nu te-as cunoaste, si daca erai tu sigura ca ai ovulat tot te-ai fi dus la IAS, ca nu te dai tu batuta din atata lucru.
Asa ca intra fuguta si da amanunte, a fost bine, ti-a placut? Asa ca...
Si ca sa va lamuresc si cu alta problema: IAS-ul mi l-a facut dr. Cocei, care este o doamna, nu dr. Niculescu asa ca presupunerile voastre trebuie sa fie doar de natura psihica, nu fizica. Dr. Cocei a raspuns cu stoicism la toate intrebarile mele despre retroversie, pozitia de dupa, pe burta sau cu picioarele in sus... drept urmare pot spune cu mana pe inima ca am plecat de la spital satisfacuta. Daca si rezultatul va fi pe masura asteptarilor, de ziua mea dau de baut sampanie pentru copii, evident.
-ici si mancati o saramura si pentru mine.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput