Infertilitate inexplicabila???!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Salutare fete dragi,

Deci sa incepem cu inceputul. Ca de obicei, efectiv la intalnire ne intalnim mai putine, din cauza de sefi rai, greturi si distante mari, am ramas doar trei muschetari.
M-am fatait ceva pana sa le gasesc, deoarece Dany sparsese gasca si vorbea afara la tel, asa ca nu gaseam in ac loc si fustita roza si bluzita alba cu bleu (care in realitate s-a dovedit a fi bleu cu alb, adica chiar blu toata ziua). Ele jmekerele s-au prins ca io-s, dar ma lasau sa defilez pe acolo pana am ametit, de credea lumea ca-s la agatat pt un blid/farfurie de plastic de mancare.
Si bineinteles ca Aniast nici nu era singura, asa ca nu iesea numaratoarea. Noroc cu Dany ca mi-a aratat unde-i masa ca incepusem sa plang dupa mama.
Vreau sa va spun, ca sunt doua fete foarte dulci si suuuuuuper de treaba, si eu una m-am simtit f bine cu ele, am trancanit despre toate de parca ne cunoasteam de cine stie cand. Fara mofturi si fara fite, totul „a decurs” super. Parerea mea!
Bineinteles ca n-a mancat nimeni inghetata, era frig si nu intra. Salatele, suculete, Dany a avut curajul sa atace o prajitura, de, isi permite! Nu ca Aniast nu are voie, e subtirica si ea, dar a preferat o gurita de bere de la prietana, si cum amareala nu merge cu dulcele...cum sa zic, sunt antagoniste doar!
Chiar ma gandeam: uite-o si pe-amea, bea niste berica si hop in masina si vira la PH, mai ajunge si inaintea noastra. Hi-hi-hi, ia castigat admiratia si sotiorului.
Asa, va intrebati probabil ce cauta el in peisaj, a dat buzna la sfarsit sa ma duca acasa, exact cand eram noi intr-o propozitie cu gigeii ( noi vorbeam mai pe sleau) si nu am apucat sa-i pune punct, am ramas cu ei, adica cu vorba-n gura, ca sa zic asa.
Aniast ne-a aratat mandra diplomele de la dr.N, io venisem cu mana-n buzunar, nu mai fac greseala, cu ce sa ma fi laudat? Ca nici nu mai tineam minte toate rez pe de rost.
Fetelor sunt minunate intalnirile acestea. Am plecat asa revigorata acasa! Si sotiorul se bucura pt mine cand a vazut ce voioasa sunt. Este ca o terapie de grup, zici de una-de alta, mai o gluma, o poveste, iti mai vine o idee, mai o inima la loc. Exact ca pe forum. Deschis si fara prejudecati.
Hi-hi, sa vedeti ca Aniast seamana cu mine, vorbeste mai tare, si vorbeam noi de gigei si de valori si de alte-alea, asa, pe fata ca pe aici, cred ca se auzea destul de bine de jur-imprejur, dar credeti ca ne pasa? Ne-ne-ne, lasa sa stie toti cum sta treaba de fapt. Chiar daca sunt oamenii la masa.
Biencuta, te pup, mai erau multe de spus dar mai lasam si pe data viitoare. Poae atunci vii si tu. Daca te lasa...
Goldi, pai in loc sa te dai peste cap sa vii, sa am si eu echipa la blondenii, ca eram cu trei brunete la masa! Se mira lumea ce mai stau fetele de vorba c-o blonda prostuta, si-o mai si asculta!
Gabiu, cand ajung in CT te sun sa papam o prajitura, pana atunci daca ajungi tu p’aci spune-ne din timp!
Nucut cu soacra ok, las ca ne intalnim noi alta data.
Ingeras, e ok pt mine sa ne intalnim saptamana viitoare.
Aniast, eu astept sa ma suni vineri dupa eco.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bursuc_micut/album?.dir=/b2c4re2

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Hi hi, super!
Ce mi-ar mai placea s apot sa vin si eu!

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

SHERITRA, mda, sa zicem ca-i bine si atit. De fapt, ai dreptate, daca vrem mai multe detalii, n-avem decit sa ne miscam funduletele. Frumoase poze. Auzi, acum inteleg de ce ma intrebai daca si eu am sinii mari. Iti raspund din alta perspectiva acum: nu, acum iti spun ca am sinii mici, f. mici, n-am deloc!!!! Dar tot ma dor!!
Ma repet, dar vreau sa va spun ca mor de ciuda ca n-am putut sa vin.
Am sesizat ironia adinca si biciuitoare a Seritrei (in leg. cu motivele neintilnelii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Scumpelor, si din tot sufletul. REgret nespus ca v-ati intalnit iar eu nu am apucat nici macar sa aflu, nu mai vorbim sa reusesc sa si ajung. Mi-a fost un dor neaspus de voi dar de la inceputul saptamanii asteia n-am apucat nici sa merg la baie in timpul programului. Marti am plecat la 14.00 de la munca pt ca de la 15.00 aveam ultimul examen la una dintre scoli, azi am venit la 10.00 ca am fost sa-mi platesc rata la cealata scoala (cu maxima intarziere) si duminica am examen, iar pana pe 8 iulie am in fiecare sambata cate unul. Sunt crizata la maxim din lipsa de timp, si ca sa punem capac mai suntem si pe ultima suta de metri cu pregatirea documentatiei pt transmitere la organismul de certificare, iar pe 16 si 17 iulie avem programat auditul de certificare in toata splendoarea lui. Iar eu trebuie sa fac si treaba mea(inregistrare, inchideri, declaratii, angajari si 1 milion de alte tampenii), si finalizarea tuturor hartiilor, si 1 buc audit intern din urma care nu s-a facut la timpul lui, si umplerea golurilor din implementarea cam defectuoasa ca sa nu si nu mai vorbim si de examenele mele care mai de care mai grele, iar eu la partea de sinteze nu am ajuns, asa ca acum ma limitez la a invata dupa carti. O nebunie, ce sa mai vorbim.
In principiu, cam atat a durat mica pauza pe care am putut sa o "fur". Va pup si cand mai prind momentul un pic promit sa intru. Va pup mult sa va tina pana revin.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Tu Nucut, te-ai suparat sau mi se pare mie? Nu mai poate omul sa glumeasca? Ca tu doar sti ca eu asta fac toata ziua, si mia parut rau de tine ca am vazut ca vrusesesi sa vii sa treaca!

ManaToc, te asteptam si pe tine data viitoare, sa ne povestesti despre nunta, banui ca esti pe ultimele 200m, greu si frumos!

Kitty-mic, las ca tot ne intalnim noi cu toatele si despicam firul in patru.

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

multumesc pt raspuns sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Fetelor,va dati seama ca primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma uit la poze,ca sa va "cunosc".Aratati exact asa cum imi imaginam,adica niste frumoase si niste vesele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Am intrat sa va salut, sa va pup ca sa ma pot apuca linistita de traba. si o zi cat mai buna!

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Va pup si eu pe toate, o zi buna la munca si alte alea, vorbim mai pe dupa-amiaza.
Aniast, ai plecat la drum?
Danyalo, ce mai faci?

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Kitty ce sa-ti fac, mama daca vrei sa te faci mai destept decit noi? Bafta la examene, spor la treaba si rabdare, ca ai sa scapi tu pina la urma.
Sheri, scumpa mea, de unde-ti veni ca m-am supa? Da pot eu sa ma supar pe tine? Never, amor mio! Ti-am spus si pe la endometru cred, daca vorb cu aniast, da un semn.
Pupici si o zi buna la toate si we placut la cele cu care nu ne mai vedem pina luni.

Mergi la inceput