FIV 76

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Avalon cred ca cei de Giulesti iau in considerare mai mult analizele facute la ei decat cele facute la alte clinici .

Pentru toate celelalte multi

GINA11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Cat va invidiez ca la puntie va sustineti una pe alta, pe cand eu eram singura ca un caine, in plus stress cat cuprinde. Stau sa ma intreb daca si asta ar fi una din cauze de nu s-a putut.Oricum faptul e consumat si uitat.
Fetelor dar daca eu fac analizele aici,sant luate in consideratie?
Bafta la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Am intrat numai sa va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata!
Gina, Avalon, va multumesc!
Chiar am aflat ca maine e si Inaltarea Domnului! o sa continui sa ma rog, ptr ca am facut-o cam toata perioada asta! poate maine ma aude Doamne-Doamne mai bine, xine stie?!
Cicina, nu stiu cum e la clinica la care faci, dar unde am facut eu FIV, la Szeged,in Ungaria, mi-au primit analizele din tara.

Fetelor, eu nu stiu ce sa mai cred sau sa mai sper:de ieri am o senzatie usoara de jena la burtica si la mijloc, ca la ciclu, dar mult mai usor, adica nu ma doare sa iau calmante, si am vazut si ieri seara si azi niste pete mici bejulii; poate fara progesteron ar fi mai maronii; nu stiu, sa-mi vina uratii? cand mi-am bagat utrogestanul eram tot alba, ma gandesc ca s-ar fi vazut pe deget daca-mi venea(scuzati-ma, daca dai prea mari detalii!!!)... abia astept sa treaca ziua de azi!

Va pup pe toae si va tin pumnii in continuare celor care sunt in focuri!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Tabi, ce inseamna IAD dubla? Eu vineri ma monitorizez si cred ca ma cheama luni pt. IAD, da nu stiu sigur, sa vedem ce apare la eco. Om trai si om vide!
Tinem pumnii la puiramy si la andi si la toate titzele. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Inca ceva: MRL esti cea mai tare! Cu asa psihic sigur ai sa reusesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ANDICU stai relaxata iubita si nu te mai tot gandi daca e una sau alta....mai ai putin si vei afla rezultatul....tin pumnii stransi tare de tot sa ne dai o veste buna.

va pup dulce pe toate!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia68 spune:

Andicu iti doresc din suflet sa ai un rezultat pozitiv miine. Culmea e ca si eu am niste dureri suspecte in burta ca si cum mi-ar veni ciclu. Sper insa ca nu cu toate ca la primul FIV mi-a venit dupa o saptamina?!
Avalon am ajuns la FIV pt. ca nu am trompele permeabile, una nu e sigur permeabila, cealalta cica a fost dupa HSG, dar dupa 3 inseminari nu s-a intimplat nimic si de aceea ultima sansa este FIV-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia68 spune:

Puiramy si eu am facut tot anestezie partiala dar nu am plecat pe picioarele mele din sala de operatii?! Oricum de data asta am suportat f. greu punctia in sensul ca am avut dureri f. mari dupa, pe care de altfel le mai simt si acum. Ma felicit ca mi-am luat o saptamina vacanta ca altfel nu faceam fata. La primul FIV dupa ET m-am dus direct la serviciu, aici medicii spun ca tb. sa duci o viata cit se poate de normala in cele 2 saptamini. Iti doresc sa poti ajunge la parintele Iustin si eu am incercat anul trecut in septembrie dar era asa de ocupat ca nu am putut vorbi cu el. Pina la urma am intrat la altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Buna fetelor,

Avalon: mi-am facut analizele putin mai amanuntit pt ca am o problema si cu parul (alopecie) si am mers si la un endocrinolog care mi-a recomandat sa fac asta. De cand mi-am luat analizele sunt non stop pe net cautam explicatii pt aceasta DHEA-s marita. Am aflat cate ceva dar e destul de complicat. Cert e ca se leaga de productie de hormoni masculini de catre glangele suprarenale. Prolactina mi-a iesit si asta marita si am citit ca exista o legatura. Dupa tot ce am citi pe net, nu mai sunt buna de nimic. Astept sa merg marti la Prof. sa vad ce se poate face.Imi cer scuze daca m-am lungit.

Va pup pe toate,
Adhnana

Mergi la inceput