FIV 76

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

M-am intors de la doctor.
Pe ovarul drept am 15-20 foliculi. Sunt multi micuti, dar am 3-4 de 15-16 mm. Au mai crescut fata de acum 2 zile cand aveau 12 mm.
Pe ovarul stang am ~ 10 foliculi. Endometrul este deja de 9 mm.
Estradiolul creste ca nebunul.
Daca voi ramane in grafic duminica voi face pregnylul. Asta decide dr. duminica cand ma duc la control, din nou. Din cauza estradiolului s-ar putea amana punctia cu inca o zi.
Sunt tot mai aproape iar emotiile sunt din ce in ce mai mari.

Va pup pe toate ca-mi sunteti dragi.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Moniland dar ai nu gluma ,or sa mai creasca pana la punctie nu-ti face probleme .Emotii trebuie sa ai cat mai putine .Bafta si-ti doresc sa mearga bine in continuare.

Cristinici tratament, iau in continuare cate 6 utrogestan pe zi si un acid folic .Am facut si un gravibinon in spital si atat .

GINA11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Fetelor sunt alaturi de voi. Imi pare nespus de rau . Numai cine nu a trecut prin aceasta exper nu poate stii cat de dureros este.Dar ce sa facem? Trebuie sa trecem si peste aceasta incercare. Eu oricum nu mai sunt dispusa sa o iau de la inceput, ma las in mainile lui D-zeu. Daca nu se intampla minunea, la anul vrem sa infiem un copil. Va pup si fiti tari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Gina, multumesc.
Tu cum esti? Creste burtica?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Hai la un nou capitol norocos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

In primul rand ANDICU si LAURA vreau sa va spun ca-mi pare foarte rau pentru nereusita, dar cum mi-a zis si mie dr azi la a doua incercare sigur reusim, trebuie sa fim optimiste.Mergem inainte pana la.Trebuie sa fiti tari!
Eu abia am ajuns acasa.Am facut ET.Din 6 embrioni cati mi s-au spus ca s-au format joi am mai ramas cu 3 mai bunicei pe care mi i-a introdus.Unul de 8A,unul de 7A, si unul de 6A.Ceilalti trei mi s-a spus ca s-ar putea sa nu reziste la congelare si nu i-am mai congelat.Deci se oprisera din evolutie.Am dormit in drum spre casa ca sa nu ma stresez.Mi-a zis sa-mi reiau programul normal dar fara prea mult efort.
Fetelor mai povestiti-ne reusite ca ne pierdem speranta.Cele care ati reusit lasati pt 5 minute si dati-ne curaj.
Va pupacesc pe toate si va tin la curent .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Asa este! Eu care vreau sa ma apuc de primul FIV la toamna de cand incerc sa ma documentez pe aici citesc numai de nereusite. Sa ne mai povesteasca cate cineva si de reusite: cum, unde, cu cine, din a cata incercare....

Mergi la inceput