FIV 76

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

moniland, incet dar sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Tabitha imi era dor de tine.
Avalon imi pare atat de rau, dar mai repeta inca o data spermograma. Ti-am raspuns la aspirante peste 30 de ani. Te pup.
Andicu iti tin pumnii pe maine.
Cecilia, Cami, Cristinici, Iliuta, MRL si celelate fete, va pup

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelorcine ma lamureste si pe mine care etreaba cu protocolul inainte de FIV? Cat dureaza stimularea, de cand se incepe si daca pot face FIV in aceeasi luna in care am inceput tratamentul sau luna urmatoare. Tot ce stiu e ca tratamentul difera de la organism la organism si dr. il prescrie dupa situatie.
Va multumesc mult si va pup! Sunt pe aici.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

andicuuu sunt aci cu pumnii stransii!!! stransii!!!!
si gataaa la atac...
haiii andicuuuuu
andicuuuu
haiiiiii

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

quote:
Originally posted by iazminn

Buna fetelor. Vreau sa ma alatur si eu voua.Acum 2 luni am trecut si eu printr-un FIV cu ICSI nereusit. Am fost la Giulesti la Dr. Marinescu. Din 10 ovocite s-au format 6 embrioni din care s-au dezv 4. Mi i-a implantat pe toti insa din pacate nu s-a prins nici unul. Explicatia nu o gasesc intrucat dr mi -a zis ca eu sunt perfect sanatoasa. Observ ca si voi a-ti trecut prin aceasta experienta, de aceea am si eu o intrebare. Vi s-a intamplat sa va vina ciclu de 2 ori intr-o luna dupa FIV si sa va curga sanii( in cazul in care apas pe sfarc)?Mie da, si nu stiu care-i explicatia. Se poate sa fie de la progesteronul marit, intrucat dupa FIV am urmat 3 sapt cu utrogestan cate 6 ovule pe zi. Voi ce credeti? Va pup si astept sa-mi scrieti

Cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la medic pentru ca nu cred ca este normal sa-ti curga sanii.Menstruatia poate ca a fost dereglata din cauza FIV-ul si a medicamentelor pe care le-ai luat, dar sanii n-ar fi trebuit sa-ti curga de la progesteronul marit.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Andicu pete galbui sau maronii pot fi semne de la implantare. Eu am facut bhcg care a iesit pozitiv si a doua zi am avut pete maronii toata ziua,m-am dat de ceasul mortii ,am plans si m-a linistit mama(care trecuse prin 4 nasteri) ca e normal,te insemneaza copilashul(la mine a curs toata ziua ca au avut ce insemna amandoi!!!).
Nu te speria,sigur esti gravidutza. Si eu am avut in acea zi dureri usoare ca de ciclu si eram 100% convinsa ca-mi vine ciclul dar a dat bunul D-zeu sa fie de fapt cu ochisori ciclul ala.
Abia astept raspunsul tau de azi !
MRL abia acum am putut sa intru pe net si am citit vestea cea rea,imi pare tare rau,sunt consternata ca nu s-a gasit nici un ovocit bun! Oricum iti doresc sa ai mai multa bafta la toamna!
Iazminn eu sunt insarcinata,iau Utrogestan de 4 luni si nici gand de curs sanii,mergi la doctor,ceva nu e ok !
Va pupic pe toate fetele si va tin pumnii,sufletul meu a ramas tot aici la capitolul"FIV" alaturi de colegele mele de suferinta,chiar daca am ramas insarcinata.

http://photos.yahoo.com/verocika2002
15+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Delia, ce flacau mare si frumos ai!! Sa-ti traiasca !!
Denisa , La Multi Ani pentru Cristian, sa fie sanatos si cuminte!

Andicu, te si sunt alaturi de tine.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andicu, cred ca acum iti faci analiza. Va fi un rezultat bun. Astept vestea in care ne spui ca esti .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Andicu, tinem pumnii stransi, scumpa! Bafta multa, multa!

Ingeras11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

LIA sa stai linistita ca si eu am avut durerile astea la 4-5 zile dupa ET ,ca sa nu le mai am luam scopantil supozitor sau no-spa .Mult succes si sa fie cu ochisori .

Andicu sunt aici cu pumnii stransii ,sa stii ca si eu am emotii mari,cat blocul.Facem un pic de galerie ca sa fie cu ochisori .

Fetelor cand am fost in spital mai erau doua gravidute tot de la fiv -una despre care i-am zis lu Avalon si una avea doi gemeni -FIV cu prof. Marinescu .Ele nu stiau de acest forum ,deci rata de reusita este mare la Giulesti .
MULTA BAFTA FETELOR CARE SUNT IN FOCURI .

GINA11+

Mergi la inceput