Nou stil de viatza (105)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Hristos s-a inaltat !

Mia, e slaba rau miscarea pe topic !
Carmen E, te simt frustata ca nu vei mai avea Net. sa-ti treaca supararea.

Meniul de azi :
- budinca cu gris si cafea
- pieure si pui cu tarhon. o para
- sparangel. putina brinza
Tre' sa nu uit sa beau.

Va pup in si mai trec.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele!
eu de rusine n-am mai dat pe aici..oricat ma chinui cu dieta nu se duce nici de-a naibii
De vinerea trecuta nici n-am mai iesitr din casa deloc,puiul meu are varsat de vant si e foarte posibil ca in cateva zile sa-mi erupa si mie,ca n-am avut.Asta inseamna inca vreo 2 saptamani in casa,sechestrata la domiciliu
Si in timpul asta..nu ma ingras,dar nici de slabit n-am reusit.
Raportul meu a fost la fel ca lunea trecuta ..insa azi dimineata eram la 83.700
Astazi e 1 iunie,ma apuc de dieta Monicai Anghel,insa tin cate o zi din fiecare,nu cate 3.
Asa ca va las acum,am niscai peste la cuptor ma duc sa mananc
va pup si o saptamana frumoasa si insorita!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by miag

quote:
Originally posted by leeloo2004

Fetele intru acum pentru ca saptamina asta nu mai am cum - miine sunt numai in sedinte, iar vineri plec la Barcelona
Albumul comun!!!

Gabi, distractie placuta la nunta la Barcelona...te asteptam cu poze multe si chiar daca primesti un purcelus...eu cred ca nu este asa o problema...simte-te bine acolo, ai timp apoi sa alabesti...
Luati si juniorul cu voi?

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mersi mult de urari Mia ! Nu luam si juniorul ca ar fi prea obositor pentru el si in plus simbata seara la nunta nu as avea cu cine sa-l las... Nu prea imi place ca plec si il las acasa, dar din cind in cind ne prinde si noua bine putin respiro ...

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, fetelor!

Sunt obosita si mi-e somn si mi-e foame tot timpul .
mephala... ochii mici si rosii? ...esti sigura ca nu e de la aclool?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Khristin, te-am trecut in lista. Spor la treaba! In legatura cu intrebarea ta, eu nu tin o dieta anume. Incerc sa maninc sanatos, cu multe fructe si vegetale, si nu in ultimul rind, sa fac sport (in medie cam de 3 ori/sayamina).
Carmen, ma bucur ca te simti mai bine.
Tzuni, cred ca ai gresit emoticonul, era mai bun. De la oboseala ai senzatia de foame, incearca sa te odihnesti mai mult. Am auzit si eu la tv ca cei care dorm putin au mai multe sanse sa puna kg, exista o explicatie mai detaliata dar n-o mai stiu.
Sper sa te vad in curind. Doritoarele, poate o punem de-o intilnire cind vin in tara. Cami, ce zici?
Roxa-boxa, pe unde umbli?
Ioana, sper ca esti bine.
Crystina, .
Miag, tu ai dat raportul si te-am sarit eu sau ce s-a intimplat?
Mamicadulce, sanatate multa puiului si tu ai grija....te-am trecut cu in lista ca ai zis ca raportul tau e la fel ca lunea trecuta.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Hristos s-a inaltat! ( Adevarat s-a inaltat! )

La multi ani tuturor vostri de 1 iunie si insanatosire grabnica tuturor puiutilor bolnaviori!
tuturor

Cami

Mergi la inceput

Delia am uitat sa te intreb cand vii in tara?! Stii ca eu ma gandeam sa va chem la mine, la un gratar in curte, insa in prezent aceasta nu prea e amenajata si mare parte din ea e ocupata cu acoperisul, pavajul si alte materiale de la casa in constructie. Si am doar o masa cu 2 bancute mici si alte 3 scaune ... ma gandesc ca ar fi insuficient pentru o "gasca" mai mare.
Cred ca ar fi bine sa vedem cate dintre noi confirma intalnirea si in functie de numarul doritoarelor sa ne orientam spre o locatie.
Eu personal sunt sa particip.
P.S. Asta ma motiveaza si mai tare sa slabesc!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, chiar asa, pe ce data vii in tara?

Ancuta, sanatate lui Marc! Si incearca sa postezi mai des, daca tot stai in casa (face bine si la psihic, si la silueta)

Tzuni te rog, gaseste un echilibru intre munca si odihna. Te vei simti mai bine si nu vei cadea asa des in depresii.

Cami, ce-mi place la voi: va distrati cat pentru toate. Bravo!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Carmen Tu cum te mai simti, ai inceput sa iei antibiotic?

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Cami, am inteles ca la tine nu se poate. Gasim noi un loc de intilnire. Si eu as vrea sa mai slabesc 1 kg pina vin in tara, nu de alta dar in stilul in care gateste maica-mea...., vin cu turma de inapoi.
Carmen, vin in tara pe 21 iunie si stau cam o luna. Si voi merge la concert. Yuhuuuu!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput