Nou stil de viatza (105)
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:

IUSTIN ! Si sarcina usoara in continuare si un bb sanatos, Mephala ! 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
khristin spune:
Carmen, LA MULTI ANI
pt. fecioras sa te bucuri de el (ei), te inteleg perfect cand spui ca muncesti cand stai acasa....ehheeeehe si inca cum...uneori e mai mare munca de acasa decat cea de la scarbiciu....eu una asa am simtit ![]()
Cat despre mine, stationez
, in consecinta ma duc sa-mi cumpar creme de soare si costum de baie
.
Cristina
noi si poze mai noi
mephala30 spune:
Prag,
si mii de
pentru spiritul de observatie.
Nu ni te alaturi, daca tot spui ca ne urmaresti din umbra? 
Carmen
(24+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Delidana spune:
Sper ca de data asta sa reusesc sa postez mesajul...computerul meu face figuri....
Carmen, La Multi Ani pentru Iustin!
Prag, asa e, citeodata nu observam lucruri care sint chiar sub nasul nostru. ![]()
Fetelor, va astept in continuare la raport si sper ca miine sa mearga calculatorul mai bine ca altfel o sa-mi ia o suta de ani pina schimb lista. ![]()
Subiectul cu nr. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77543" target="_blank">106.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Ioana75 spune:
Carmen, la multi ani pentru Iustin
! Sa creasca mare, sanatos, si sa iti aduca multe bucurii!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Zuzilici spune:
La Multi Ani Iustin!
Carmen sa-ti traiasca frumusetea cu ochii albastri si sa fie sanatos si norocos. Sunt perfect de acord cu tine si munca celor care stau acasa.
Cum te simti la 6 luni? Din experienta ta cat ai slabit in timp ce alaptai?
Khristin
multumim si sa-ti fie de bine profa.
Tu ai pus de-o scoala, eu de-o bebelina si se pare ca amandoua am terminat cu brio! Ma bucur c-ai gasit de munca atat de repede si sper sa-ti placa si sa ai elevi silitori. 
Carolinah sper c-ai avut o aniversare frumoasa si iti urez si eu distractie placuta la
. Unde mergi exact? In Mamaia cumva?
Tzuni servici usor si sper sa ai timp de povesti cat de curand.
Cami unde te-ai ascuns? 
Daria ce dieta tii tu? 3 mere pe zi si 2l de apa?
Sau am inteles eu aiurea?
Delidana pentru raport 78.6 kg. Sunt tare suparata c-am avut si 77.2 saptamana trecuta si azi, stupoare
... sper sa fie o 'eroare' de moment. ![]()
Miag cred ca nu mai ai rabdare ... cand zici ca te intorci? Sa nu uiti sa faci poze. ![]()
Fetelor va pup pe toate si va urez o saptamana usoara si cu kg. mai putine la sfarsitul ei.
Zuzilici
de Isabella Maria
Ioana75 spune:
Sherifa
, ai vazut ca acum capitolele au "marimea" de 20 de pagini? Eu ma bucur, o sa va citesc mai usor
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
miag spune:
carmen, La multi ani pentru Iustinel...
scuze ca nu am observat mai devreme ca e ziua lui..sunt o mare neatenta...chiar imi pare rau
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
zisaCami spune:
Buna fetelor,
La multi ani Iustin, sa cresti mare si sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor! Carmen sa-ti traiasca motanicul si sarcina usoara in continuare cu bb2! 
Delia pentru raport doar 63,7 kg ... ma asteptam sa scad mai mult, dar asta e bine ca totusi am dat ceva jos. Mi-am facut program intensiv la sala pana cand o sa ne vedem, sper sa reusesc sa dau jos macar pana la 60 kg. 
Zuzilici toata ziua alerg cu
, astazi a fost prima zi in care am mers la sala singura. Mi-am facut programare la masaj de 3 ori/saptamana, asa incat voi merge si la sala, sauna si piscina tot de atatea ori. Maine am programare la service si trebuie sa mai fac 200 km pana la 1000 km, asa incat maine dimineata la prima ora am plecat la Breaza, tot singura bineinteles. Ce mai face "nepotica" mea? Poate reusim sa vorbim saptamana asta.
Mik imi place sa conduc, dar numai in afara orasului ... in Bucuresti e un trafic infernal si in plus e o mare problema cu parcarile. Imi este groaza sa plec de acasa numai cand ma gandesc cat ma invart prin jurul casei la intoarcere, pana cand gasesc un loc de parcare. 
Miag vacanta placuta la Paris, vreme frumoasa si succes la cumparaturi! 
Cami
Delidana spune:
Fetelor, postati la noul capitol va rog, adica www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77543" target="_blank">aici
Ioana75, daca e asa cum zici tu, facem noul capitol (106) de 20 de pagini dar daca tot l-am deschis acuma....ma mir cum de n-a observat nimeni....ca tot vorbeam ieri de lucruri care sint sub nasul nostru si uneori nu le vedem. ![]()
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie