Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sa inteleg ca ai scapat de examene, acum urmeaza rezultatle. bun. noi asteptam poze si povestea nunti si a botezului.

Pe mine m-a apucat curatenia: am facut ordine in debara, la papuci- am eliminat din ei, la haine-iar am eliminat, haine de-a lui bebe-am eliminat cateva. si am pregatit sacul, daca tot mergem in Alba sa le dea maica-mea la ceva saraci.

acum o tai si eu in pat, Clau e inca la birou si maine ii vine italainul-arhitectul. asa ca pana joi iar nu-l prea vad.

si pe dimineata.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele
Eu am fost azi ingropata in carti, asta printre bubuituri de schimbat tevi, ca mai am putin si ma urc pe pereti.
Am reusit sa citesc ce ati scris si am aflat de CATA. Fetele care vorbiti cu ea, sa ii transmiteti, va rog, multa sanatate pentru Bia si sa plece cat mai repede din spital!
URSULICA, bine ca ai revenit printre noi, tin pumnii sa iei note mari la examene. Ce fac Raisa si matzele?
Vorbeati de CM, io inca nimic dar nici nu imi doresc, las' sa mai stea, ca nu mi-e dor.
GIO, vazut inregistrare Marco, e un frumos, iti vine sa il mananci! E o minune de bebe, sa nu fie de deochi!
ALINA, ai dat-o pe Cleuta? Cum se intelege cu soacra? Pupici lui Ayenus, sa nu mai sufere de dintisori
MONI, tu intrebai cum e cu culcatul bebeilor la 21, al meu adoarme pe la 22.30-23, depinde de zi. La 21.30-22 abia ii facem baita. Pupici lui Di sa nu o doara dintisorii
Nu mai stiu ce voiam sa spun, asa ca ma duc la culcare ca deja adorm pe la PC, baietii mei dorm demult, numai io bantui pe aici.
Azi am gasit pe net un tarc Brevi pentru bebe, e super frumos, abia astept sa i-l cumpar.
Noapte buna, fetele

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Io m-am intors din pat, ca nu am reusit sa adorm.
Ursulina Ma bucur ca ai mai intrat si pe la noi! Te asteptam mai des, acum ca ai terminat cu examenele. Pupici Raisei.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'neatza minunatii Dumneavoastra....
Am facut si noi ochi..noapte linistita..trezit la 3 si la 6...la 3 dat tzitzi..la 6 ras 100 ml laptic formula....
Acum Dari a tras un kaki pe scutecel..pina sa aduc eu pampersul ......
Fatelor..am vorbit acum cu CATA...BIA ARE 37.4...II FAC IN SPITAL CEFLIAXONA..in branula..este un antibiotic puternic...si a zis ca mai sta 2 zile...ca sa fie sigura ca e ok Biuta...
va multumeste pentru mesaje...si va Cata...
Aici a plouat azi-noapte..si e placut afara...
Azi e zi de bani...e ultimul salariu pe care-l mai iau de la serviciul meu....sau rest de salariu..ca mai am de luat pe o saptamina...deci..ma umplu de bani...
MA APUC SA FAC PUTIN ORDINE PRIN CASA...SI TEORETIC SUNT IN ZONA...
Va
dulce si sa doresc tuturor o zi frumoasa....

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

A...am uitat sa va zic..ca cik Bia e fascinata de zabrelele de la patut...draga de ea...Cik e tot un studiu draga mamii...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Fetele din Bucuresti...cum ramine cu intilneala in final?
Nu ne sarbatorim si noi puii de 1 iunie?????????Haideti mai fetelor.........ca eu asa vreau...La momente importante sa fim impreuna...
Ia sa ne gindim...unde am putea sa ne vedem????
Hai sa propunem...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

Mergi la inceput

Nico Nu e deloc rea ideea cu 1 iunie. Io as propune Tineretului, ca-i cam la mijloc de drum.
Dar apoi mai tre' sa facem o intalnire si cand vine Denisa la Bucuresti!

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Fetele Sariti cu propuneri de locuri si ore!

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Ana..pentru mine...Tineretului e ok...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

Mergi la inceput

Nico Stiu ca tu stai destul de aproape de Tineretului. Ma gandeam ca intr-un fel, Tineretului e destul de central si atunci pot ajunge si fetele din Militari si cele din Titan, dar sa vedem ce zice restul lumii.
1 pica joi, nu?

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput