Mamici de mai-iunie 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Nici nu stiu cum sa incep... Abia am ajuns acasa si sunt franta

Sambata, 27 mai am nascut natural, fara epidurala o bebelina frumoasa ca o zana... Maria Alexandra. Ora 15.00, 3150gr. 48 cm, Apgar 8/9. Felicitari noilor mamici. Va pup.

VoichiV39

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Si un mesaj de solidaritate pt Maricalu si Vivighe: m-am alaturat voua, adik mamicilor cu copii coliciosi si plangaciosi, des mancaciosi si pricinosi! De vreo 4 zile nici Sab simplex-ul nu ne mai ajuta, nici statul pe burta mamii, nici baby-drink-ul atunci cand ne apuca "pandaliile". Doarme putin (chiar si sub efectul fenobarbitalului) si mananca cam la 2 ore (mai mult sau mai putin) chiar si noaptea! - ceea ce, din cate am retinut, este f bine pt icterul asta insistent!
Si nici nu am mancat fructe sau legume crude (am zis sa se faca mai mare, si sa fie mai intelegatoare cand vrei sa-i alini durerea). 'geaba!
Se pare ca anumitor mamici nu le este dat sa savureze placerea de a avea bb-shi "de care sa nu se simta pamantul" - vorba mamii! O cheste ca si la nastere: difera de person la person, de la noroc la noroc!!!
Asa ca, mult noroc tutor (cu bb in burta sau in patut) si dk cineva mai descopera metode miraculoase de linisteala a pruncilor, sa ni le impartaseasca si noua, caci le devoram chiar dk nu avem timp sa comentam si sa multumim!!!
toti si toate!!!

poze mami,...,Sara
poze baieti
Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

FELICITARI VOICHIV SI ALEXANDRA!!!

poze mami,...,Sara
poze baieti
Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Irina, pune-i muzica pe care o ascultai cand erai insarcinata.Sa stii ca are efect.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

VOICHIV FELICITARI!!!! Asteptam cu nerabdare poze cu printzesa ta. Refacere usoara, si cand ai timp poate ne spui cum a fost.

Noi asteptam sa vine bebelina, nici un semn se lasa asteptata mandra noastra.

Mai fetelor voi stitzi ceva de Giuliatop si de Maximilian? Eu nu le-am vazut postand demult, si mai sunt ceva fete pe listutza de care eu nu am habar.

Cine se ocupa de listutza? Acum ca Lacri e in spital? Eu nu am parola.

la toata lumea

Diana 38 si 5 zile cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Irina, multumesc de urare. Sa inteleg ca e un semn ca nu mai am mult, nu? Ca sunt un pic cam nelamurita... Am inteles ca trebuie sa fie secretie roza sau spre rosu, dar asta maronie ce inseamna?
Oricum suntem pregatiti acum, dar nu prea stiu la ce sa ma astept.
Voi deja aveti alte probleme acum, multa bafta in continuare si sanatate voua si bebeilor!

Irina 37+ cu Radu Gabriel

poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun2006 spune:

Putem continua discutiile in www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77160" target="_blank">capitolul 91

Va rog sa verificati datele fiecareia!!! Sper sa nu fie greseli pe-acolo!!

Steluta 36s+.

Mergi la inceput