Arsurile esofagiene/remedii

Arsurile esofagiene/remedii | Autor: deny75

Link direct la acest mesaj

Buna!Sunt insarcinata in 17 saptamani si de cateva zile ma confrunt cu niste arsuri groaznice pe esofag.Pana ajung la medic,imi puteti recomanda ceva remedii,de preferinta naturiste?Eu am incercat sa beau lapte dulce dar nu a tinut "figura".Cred ca nu sunt singura care are aceasta problema.Va multumesc!DENY 17+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Lapte dulce rece,baut cu inghitituri mici si inghetata. In ultima instanta Rennie dar intreaba medicul daca ai voie. Mai nasol e ca arsurile se accentueaza spre sfarsitul sarcinii!

mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Incearca si cu covrigi sau paine prajita.

28+, Codrin

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

remediu: dicarbocalm, lapte

prevenire: evitare alimente care provoaca aciditate, adica cele greu digerabile, sucuri acidulate ( apa minerala am vazut ca este ok, probabil din cauza continutului in magneziu sau mai stiu eu ce), mese dese cu ingurgitarea de cantitati reduse.

Lacri 38+6

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Nu sari peste mese, mananca des si putin si nu consuma dulciuri prea concentrate, prajeluri, bauturi carbogazoase..

26 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

la mine se mai diminueaza dc beau un compot dulce

Madalina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cr_dum spune:

mie doctora mi-a recomandat mallox dar nu-l pot lua(e gretos) asa ca iau dicarbocalm dar care nu prea isi face efectul.asa ca stau mai mult cu arsuri mai ales noaptea cand trebuie sa dorm.si asa stau de pe la vreo 5 luni jumate.
bafta in continuare.eu mai am cam 2-3 saptamani max. si nasc
vorbim!

Mergi la inceput