Miresele anului 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
ciciep spune:
Salutare gagici!
Voi care plecati prin strainataturi (cum intentionez si eu) o sa va schimbati pasaportul pe noul nume inainte de a pleca?
Miresica de 1 al lui Cuptor;
Pregatiri de nunta
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by Giova
Bey gagici ce va puneti in spatel;e mesei mirilor?
eu nu vreau baloane, dar nu am vazut un aranjament ceva misto.
da-ti idei.
Voicu_bebi nu stiu zau cum le umfla el, si nici cum faceti inimioarele alea. Mai bine ati da 2 mil. convinge-l.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
noi nu punem nimic! o sa avem in stanga si in dreapta mesei noastre doi stalpi cu flori, cu tul si lumanari! le luam de la ralucah!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by ciciep
Salutare gagici!
Voi care plecati prin strainataturi (cum intentionez si eu) o sa va schimbati pasaportul pe noul nume inainte de a pleca?
Miresica de 1 al lui Cuptor;
Pregatiri de nunta
eu imi schimb pasaportul cand ma intorc pentru ca oricum nu am timp sa il fac: nunta e pe 15 si plecarea pe 19 asa ca.... oricum legea zice ca esti obligat sa iti schimbi actele in termen de 30 de zile de la data incheierii certificatului de casatorie!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
Divine girl spune:
Salutare, dragele mele! Ies si eu din scorbura, in sfarsit! Am la treaba la serv de-mi vine sa ...
Asa ... trecu degetzelu' , aproape trecu si raceala , trecu si o alta problema pt care trebui sa merg la , deci ... sunt numai buna de maritat ...
... ... AMR 11 zile la mine!!!
Pregatiri
Edit: abia astept sa stau acasa de luni si sa doooorm ...
Divine girl spune:
Nici eu nu imi schimb pasaportul, din 2 motive:
1. nu mai am cand pt ca plecarea e la o saptamana dupa nunta ...
2. numai de-a naibii stau alea 30 de zile sa ma mai bucur de numele meu si sa am timp sa-mi iau "adio" de la el asa cum trebuie
Pregatiri
ooana spune:
quote:
Originally posted by Sabina Vquote:
Originally posted by ramonzca79quote:
Originally posted by Sabina V
mi-a iesi
Merci Krelia
poze
sabina....pot sa intreb cam cat te-a costat biletul in luna de miere???curioasa daoar pt ca si noi am vrut in tunisia insa in august ne rupe de bani...
ramosss
960 Euro pentru amandoi - Hotel de 4 stele, All Inclusive, 7 nopti, inclusiv taxe de aeroport.
Chestia este ca eu sunt directoare la o agentie de turism, si de aceea am putut alege o oferta - Last Minute...care este cu 100 de euro mai ieftina decat preturile normale.
De ce nu mergeti in septembrie ? Atunci incep sa mai scada preturile.
De unde esti ?....poate rezolvam ceva
poze
In SFARSIT...nu-mi vine sa cred ca am mai gasit o miresica din Tg-Mures!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
M&M spune:
Fetelor !!! Sper ca nu m-ati uitat, eu una va citesc zilnic. Sunt atat de ocupata cu munca mea, iar cu nunta nu am mai inaintat mare lucru.
Pantofii de mireasa inc anu sunt gata, desi am dat comanda aproape acu 2 saptamani la Viflor, fotograf inca nu am gasit si nici nu am aranjat cu vreo coafeza !!! Sper ca mai e timp!!! Cel putin eu , una, asa cred!!!
M-a amuzat azi BlueEyes!!!Nici macar in honey moon-ul ei nu a putut lasa la o parte forumul!!!
Fetelor o zi buna!!
AAaaaa si inca ceva ce nu am inteles pana acum. Mereu ziceti de cupe pentru miri. E obligatoriu?? Noi nu am luat asa ceva.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd
ooana spune:
Gata...am pus pozele cu rochita pentru starea civila, colierul si cercelusii....si normal buchetul pe care l-am prins la nunta sunt atat de incantata de el!
P.S. Scuze pentru calitatea pozelor, cele cu rochita si bijuteriile...deh ce sa faci cand uiti aparatul acasa
...si inca ceva pe verighete ce data gravati data in care are loc starea civila sau data in care are loc cununia...noi deja le-am comandat si am zis data in care are loc cununia...acu am inceput sa ma intreb oare care trebuie scrisa!??!
Referitor la AMR.....1 LUNA !!!...si mai avem atatea de cumparat si rezolvat...am inceput sa am dureri de cap
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
Giova spune:
Va multumesc pt. raspunsuri. poate nu pun nici eu nimic, doar niste stalpisori cu flori, ramane de vazut ce posibilitati am in Alba.
Pasaportul? Luni il schimb:
1. am civila de anul trecut.
2. trebuie sa-l trec si pe Marco pe pasaport.
Asa ca profitam de faptul ca mergem in Alba si schimb si pasaportul.
Oana : frum,oasa rochita, frumoase bijuteriile, iar la nunta ai fost superba.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
elara spune:
Buna, fetelor.
Eu nu am noutati....
Aaaa ba da... am dar e o veste neplacuta... (pt mine). Se pare ca nu-mi voi putea lua anul acesta concediu de odihna pana in luna octombrie...asa ca dupa nunta va trebui sa ma multumesc cu acele 5 zile pt casatorie.
Nici nu va imaginatzi probabil ce "bucuroasa" sunt.
Cat despre data pe care o vom rava pe verighete eu vreau sa fie data la care vom face cununia religioasa. Adica, noi intentionam sa le facem in aceeasi zi, dar fiindca tu Oana, ai intrebat, m-am gandit sa-ti spun parerea mea.
Eu abia dupa cununia religioasa ma voi simti cu adevarat casatorita. Adica.....sub toate aspectele...
Va pup si va urez o seara placuta. Si gata..fug si eu acasa la iubi meu ca s-a facut tarziu...
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca