Miresele anului 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 31
ginutza2002 spune:
quote:
Originally posted by olguttzaquote:
Originally posted by ginutza2002quote:
Originally posted by olguttza
Noi am mers cu nashii in aceeasi masina . Da am avut shofer!
Edit: Ginutza, buchetele (mireasa si nasa) le ia mirele. Mireasa (cu mirele) da nasilor (inainte sau dupa) plocon . Oglinda tre s-o aduca tot nasha.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
eu am inteles ca se ia batic si la nasa si de aia vreau sa stiu!
de plocon nu ma intereseaza pt ca noi am convenit sa nu ne facem cadouri uni la alti.
la nasa n-ai de ce sa iei batic, pt. ca doar mireasa se dezgateste (si asta doar daca vrea)! nici noi n-am cadorisit nashii, era doar o gluma...
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
e pai pe mine asta ma interesa ca nu stiu cine naiba batea campi ca tre sa ii iau ceva cadou pt nunta la nasa!
de plocoane stiam, dar nu se pune!
mersic mult si pupici la miresici!
'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Rallu spune:
Offf...fetele sunt neagra de suparare.
De abia am ajuns acasa si m-a sunat al meu sa-mi zica ca l-a sunat popa sa-i propuna sa mute nunta de la ora 18 la 17:30 ca si-a programat el o nunta la Snagov la ora 19 si nu reuseste sa ajunga acolo
Unu la mana ...ca noi am facut programare la biserica pe 5 ianuarie si eram primii pe lista, deci nu poate sa zica ca nu stia.
Am dat toate invitatiile (pe care scrie clar ora de la biserica) si mai avem numai 11 zile pana la nunta...nu ne putem apuca sa sunam pe toata lumea sa spunem ca s-a schimbat ora.
Nu poate sa o mute cum vrea el.
Daca o punem la 17:30, atunci o sa fim singuri in biserica, invitatii ajungand taman la timp sa ne vada cum iesim si sa ne pupe.
In plus, avem si la restaurant o ora, programata si sedinta foto...ce naiba e asta?
Eu le-am zis ca nu se poate dar nu stiu daca am cu cine sa ma inteleg.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Carmen_Marieta spune:
Offffff mai Ralluce sa mai zik... al meun azi am zis ca il omor la depunerea actelor.. cred ca nunta asta trece pe langa ei... dar sa revenim la tine: suna la biserica pana gasesti preotul si vb cu el clar: nu poate sa te anunte cu 11 zile inainte... tu ai atatia invitati nu ai cum sa suni la toti... si in alta ordine de idei nu cred ca el a aflat ieri ca va avea nunta pe 17 iunie la ora 19 la Snagov nu??? stia mai demult asa ca mi se parea normal sa va anunte din timp....
Mult succes...................
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
ginutza2002 spune:
Rallu parerea mea este sa te duci peste ei acolo si sa te iei de ei!
Asa ceva nu se poate!ASTA E NESIMTIRE!Nu te lasa!
'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
voicu_bebi spune:
fetele am si eu o intrebare ....oglinda asta de care ziceti voi ca o ia nasa..pt ce serveste oglinda? e obligatoriu sa fie luata sau cum ?
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
Carmen_Marieta spune:
voicu_bebi eu stiu ca atunci cand se vine dupa mireasa nasa aducea si o oglinda pe care o tinea intoarsa invers atat cat aranja mireasa, apoi cand termina o intorcea astfel incat mireasa sa se priveasca.. acum nu stiu cat se mai poarta asa ceva eu una nu fac... sunt multe obiceiuri... spre ex majoritatea ne-am cumparat bijuurile dar si pe alea ar trebui sa le cumpere nasa+rujuri+cosmerticale... dar acum dak gasesti nasi sa zici Doamne ajuta sa nu se razgandeasca pana la nuntadaramite sa mai ai si "n" pretentii...
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
Freia spune:
continuati aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77531
Freia si Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema