Miresele anului 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

am alergat azi de mi-a venit rau,am dus bautura la rest. ce sa-i faci daca am stat pana ieri la serviciu, ca m-au dat afara si sefii, mi-au dat si "plicul" numai sa-mi vad de nunta.
va pup, multumesc ptr urari si pentru voi acelasi lucru va doresc.
sper sa fie frumos afara maine,iar de nu ori bogatie ori ce-o fi... sunt linistita, am ramas singurica, ai mei s-au dus dupa "dar" si sotu sa ia prajiturile.si nu aveam ce face.
casa de piatra si celorlalte miserici de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

'Seara fetele!
Hai ca apar si eu la spartu' targului, dar acu intrai pa usa si eu, ce vreti? Am intrat doar sa vad ce mai faceti si cand colo, ce sa vad? Pauza nene! Dar pauza, nu gluma! ... in schimb ... vad o nebuna pe aici bantuind ca ... cica ... nu are ce face Fatoooo, maine te mariti, stiai? Du-te de te culca, sau fa o baie cu spume si clabuci, nu mai bantui aiurea! Io-te nene la ea, cica nu are ce face! Ha!
Hai marita-te si fii fericita soro! Iar de vreme ... sa nu fii supi! Cum o fi ... voi sa fiti fericiti!

PS: eu ma rog la Doamne-Doamne sa fie sambata viitoare exact asa ca azi! Pe bune, ca eu sufar de calduri! Doamne-ajuta!

Hai va pup si noapte buna!

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

miresici...cred ca v-ati dus sa sforaiti nu?..nu de alta dar parca ma trage si pe mine la un somn...ca dea vine vichendul si trebuie sa fiu odihnita ...nu de alta dar am de invatat...
tehereea mama ce cauti aici cand maine ai nunta sau uitasi ...asa oi fi si eu peste 2 luni..cred ca da ,parca ma recunosc...
ver@ ,imi plac mult invitatiile tale movulii asa...chiar se potrivesc si cu cocardele...ce mai o sa fii o mireasa frumoasa....sa inteleg ca asta este tema la voi...un movuliu cu rozaliu ....suna bine..
divine,sambata viitoare ai nunta ca nici nu m-am mai uitat la listuta...lasa-ti fetele ca o sa tina vremea cu voi o sa vedeti voi..eu sunt sigura ca o sa fie frumos maine,si tehereea va avea o nunta beautifula si va fi o fericita alaturi de viitorul sot...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Casa de piatra miresicilor

Alinush2005
Balkina
Laura10
Lauralicurici
Nicolici26
Sabina_V
Stangacica
Tehereea

O nunta ca-n povesti, sa aveti parte de vreme superba, cu mult noroc si petrecere frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Rallu, petrecere frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend

Rallu, petrecere frumoasa

Merci, merci...iaca acu' m-am intors de la burlaceala.
Mamaaa ce-am mai dansat, am rupt pantofii. Suuuppppeeeerrrrr!!!!
Mi-s obosita dar incantata ca au venit fetele (am fost vreo 11), am beut busuioaca (ca deh nu eram cu masina), am dansat si am primit lucrusoare frumoase ca sa fie fata sexy in noaptea nuntii (de fapt noptile de dupa nunta ca in noaptea aia nu prea cred ca-mi mai arde de asa ceva).
Si mai sunt fericita de ceva...ca am un SUPER barbat, manca-l-ar mama pe el.
A vorbit cu prietenul uneia din fete (ei doi sunt colegi de serviciu) si ala ne-a dus cu masina pana la Club iar al meu drag si scump s-a trezit la ora 4 dimineata (cand a primit telefon de la subsemnata...dusa cu pluta) si a venit s-o ridice de la fata locului cu aghiotante cu tot (adica unele din ele).
Ce mai, m-a dat gata... Recunosc ca ma asteptam sa fie de acord cu petrecerea fara probleme...dar nu ma asteptam sa vina si sa ma ia ca sa pot eu sa beau.
Pana si fetele l-au admirat: cica asa ceva mai rar

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Iaca ca tot nu m-am culcat.
Divine, cred ca te-a auzit Dumnezeu cu vremea...uite ce scrie la prognoza:
- sambata 10 iunie - nori...maxima 22 grade, minima 15
Eu insa vroiam soare dar moderat de cald...si n-am nimerit-o cu nici una:
- samabata 17 iunie - predominant nori ... maxima 32 grade, minima tot 15.
Acum, cum ne-o fi norocul.

P.S. Tare sunt curioasa cat se adeveresc prognozele astea ca daca e sa te iei dupa ele, maine va fi furtuna cu maxim 28 grade si minima tot de 15.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Neata. La mine azi e zi de curatenie!!!
Si de Cora!!
Si am la 7 jumate o cununie religioasa la biserica Delea Noua!!!!
Si dupa aia ma duc ;la nasi, sa mancam chinezi

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

ralu,distractie placuta la cununie.. si la nasi sa va distrati..mancati mancare chinezeasca?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Ok. Am fost la Cora, am facut curat, am fost la cununie, si..... stefan a fost cavaler de omoare, ca alora nu le venise cavaleru . Acu suntem la nasi si ne diostram. am comandat chinerzii. sunt pe drum

quote:
Originally posted by voicu_bebi

ralu,distractie placuta la cununie.. si la nasi sa va distrati..mancati mancare chinezeasca?

Pentru lamurire: cununia era religioasa si era la Delea Noua!
Poze

Poze vechi si noi

Mergi la inceput