Mamici casnice (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

beeeey, unde sunteti?
pagina 2???

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by Dana_ch

georgii ce faci?

pe la noi nu mai vii?

anculina astetam pozele.

Poze cu Lucas

Am venit Dana.Sunt aici.
V-am citit dar nu am scris nimic.Am avut o perioda mai nashpa.Acum sunt mai bine si sper ca lucrurile sa reintre in normal.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare salutare, eu tocmai priveam videoclipul cu beb si baloanele, bai zici ca e fii-mea ca in fiecare seara aproape asta fac eu juma de ora pana nu mai am aer. Super!

Raalucutza bun venit acasica si asteptam sa fie Raul baietel cuminte si somnorici ca sa ne povestesti cum fuse... greu am cetit eu dar bine ca e bine si ca de ziua copilului micutul va fi un flacau de o saptamana juma'.
Georgi hai ma de ce o perioada mai naspa?
Mariuca sarbatorita si cu domnul Aki , domnule da aratosi mai suntei ptiu sa un va deochi! Mai, pe bune, asa galesse uita Aki la Mariuska mica carliontata si zambareata ca-mi vine sa-i pap pe amandoi.
Lucia multam de site eu modelul www.protipdl.ro/JUCARII_copy 6 .htm" target="_blank">asta il vreau, m-am hotarat, nu stiu pt cine si cu ce bani inca dar e supeeeeerba. Maine seara veniti la Plaza la desenat?
Alina bine ca trec, maine drum bun va doresc si va stam la dispozitie pana pe la 13 si un pic cand se culca mandra me'. Hai ca vorbim si vedem cum facem, zi aici cam cat credeti ca dureaza consultatia? E coada?
Camy bai deci ai omorat vecinii cu hamacul, vazui pozicile cu frumosii tai. Sa te legeni sanatoasa in el Poate acum cu colegutul, noaptea, romantic, in miscare....ati incercat?
Pe bune, vorba Danelutzei parca, asa l-as trimite si eu pe sot cateodata vreo saptsamana undeva sa vada cum e fara mine... doar ca as boci zilnic si nu vrem asta Desi cateodata...ptiu ce l-as catapulta Dana... nu ti-am spus atunci dar tare dulcica ai fost cu fluturasii din stomac.... vorba cuiva "iubit-va mult" si in continuare.
Svetlana... urat cu ploaia dar n-o lasa sa-ti patrunda si-n sufletel..... ca se supara bebe mic
Beyy voi stiti ca azi mai e o lunisoara pana la intalneala?
hai ca inchei aici ca nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic. Pa!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor !
Am pus cateva poze in albumul meu de-acolo.
Ca meniu am avut asa ( poate cineva mai are nevoie de idei ) : - dar n-am facut poze la platouri, ca eram prea prinsa si in criza de timp cand le faceam, si - apoi am uitat...
Aperitive : ardei verzi, portocalii si rosii umpluti cu pasta de branza cu verdeata, cartofi umpluti cu pasta de ciuperci cu branza, rosii umplute si cu pasta de branza si cu pasta de ciuperci cu branza, 2 feluri de specialitati de mezel ( de-ala cu coaja plina de condimente ), si pe scobitori infipte urmatoarele ( taiate rotund ) : o maslina verde cu ardei rosu in ea, o feliuta de salam de Sibiu,o rondea de castravete, o feliuta de cascaval, o rondea de ardei portocaliu, o feliuta de muschiulet afumat, o rondea de ardei verde sau rosu...Cam atat...peste platouri ras cascaval, si toate astea asezate pe frunze de salata verde creata.
Felul principal : garnitura : crochete de cartofi ( luate gata, congelate ) care au fost absolut delicioase la gust si ff aspectuase .La mijloc erau moi, ca piureul, iar la suprafata aveau o crusta crocanta, dar nu tare iar culoarea ear aurie ( se fac ca si cartofii aia congelati gata taiati in punga ).Carnaciori de bere, carnaciori oltenesti taiati si crestati la capete, s-au facut rondele si frigarui.Frigaruile au fost asa: pe tepuse erau puse : un cubulet pulpa de porc, o rondea de casravete, un cubulet ficat, o rondea de rosie, un cubulet pulpa de porc, o rondea de ardei portocaliu...si tot asa pana se umplea frigaruia.Cuptorul a fost peste asteptari! Mi-a revenit pofta de agati cu cuptorul si cu plita asta !Plus gogosari murati si castraveciori mici murati.
Desert : capsuni alesi unul si unul, pusi pe o fructiera frumoasa, cu un mot de frisca in varf si cu un cubulet mititel de ciocolata peste frisca, mere la cuptor glazurate cu frisca, salata de fructe si tort.
Tortul a fost cu Alba ca Zapada, comandat la Tip Top.
Cam atat cred...dupa cum vedeti n-am mai facut sandwishuri de-alea...oricum, platourile au fost foarte incarcate si frumos colorate, papica afost gustoasa, toata lumea a papat...a fost foarte bine.
Pupilici.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

acum am venit de la plimbare,e soare si frumos,mai tarziu mai dam o tura daca nu ploua.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

pe unde umblati ca iar am ajuns pe pagina2!!!!

Mergi la inceput

toata lumea e la soare

unele sunt absente motivat
si unele sunt nemotivate pana nu aduc scutire

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

georgi toate trec,capul sus si inainte cu incredere

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Facut prezenta , revin mai tirliuuuu

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Maaaaaaaai da ce lenese ati fost azi.Adevarul e ca eu abia acum va citesc pentru ca am umblat creanga toata ziua.Andora venim maine, evident impreuna cu prietenul lui Liviu, Andrei.Sa stii ca nu se vede ce model de masinuta ati ales, poate nu mai functioneaza site-ul sau nu ai pus tu adresa corecta.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput