La noi la Galati sa veniti ( 26 )
Raspunsuri - Pagina 15
LauraFlo spune:
Eu spun Corso ca e terasa mai mare.
Lista : JOI 17.30: Alinam, Almy, Liliac, LauraFlo
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
eu sunt de acord
Laura sa nu skimbi capitolul ca acum se fak capitole de 20 de pagini
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
LauraFlo spune:
Pana umplem noi 20 de pagini ...ne apuca probabil Craciunul !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
delphin spune:
Hi! hi! Si eu din umbra!
Petrecere frumoasa maine! Sa inteleg ca maine ve-ti lua si o hotarare in ce priveste operatiunea "Cristina" ?
Sunt pe aici! Maine plecam in Spania ca sa-l sarbatorim pe Seb si Papa la parcul de distractii "Park Aventura". Ne intoarcem duminica seara.
Sa va spun un secret? Am slabit in sfarsit! Reusesc sa intru in hainele de dinainte de sarcina si asa bine face la moral!
Am inceput sa merg din nou la sala ca sa conturez frumos. Am fost luni,acum ma misc mai incetuc,ca doare,dar face bine. Mi-am convocat antrenorul perso(sotul) si am facut o revizie si un plan de bataie.
I-mi place!
A! Si mai am o veste mare ,mare!.....Au inceput lucrarile de constructie a casei,au pregatit terenul,armaturile, etc...luni cred ca vor turna fundatia. De acum sa vezi bataie de cap,dar cred ca va merita.
Apropos...si mie i-mi place terasa Corso,acolo am facut botezul lui Seb.
Editez,sa va spun ca am un nr. de cont al Cristinei,al sotului,mai precis. Pe cine intereseaza sa-mi dea un PM sau mail.
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
cookie spune:
Fetelor, si eu pe fuga...incerc sa vin si eu maine, macar jumatate de ora, sa va vad la ochisori...Inca mai am o gramada de treaba, si plecam vineri dis-de-dimineata...
Delphin, bravo!!!!!
Sa fie cu noroc si sa aveti o casa de vis!
ELIZA MIRON spune:
Vin! Dar nu stiu cat am sa stau ca tocmai me-am pricopsit cu o otita usurica si inca nu stiu in ce stadiu vom fi maine...
tcelen spune:
BUNA,nu cred ca ma mai tineti minte am mai intrat si anul trecut la voi si v-am rugat sa ma primiti in randul vostru,voi ma-ti primit ,iar eu m-am facut nevazuta!!
atunci eram insarcinata in 10 saptamani,acum am nascut,de fapt in ianuarie,o fetita de 3500g pe nume ANA-MARIA,care are acum aproape 5 luni!!!
am vrut sa vad daca ma mai primiti inapoi,fiindca am fost ocupata cu sarcina si cu odiseea sarcinii,am scris acolo,acum sunt si la bebeii dar vreau sa mai vb cu niste galatence de ale mele!
ce ziceti????
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998