Buna seara!Va rog sa ma lamuriti si pe mine in privinta unui aspect de care sincer nu m-am mai lovit. In urma cu 2 luni i-am facut fiului meu in varsta de 7 ani un ex. coproparazitologic de rutina. I-au iesit ,,f. rare oua de ascaris nefecundate,,.I-am facut tratament cu vermox, urmand ca dupa 6 sapt. sa ia decaris. Saptamana trecuta am repetat analiza si.... surpriza: ,,frecventi clamidospori de candida,, a fost rezultatul.Stie cineva, ceva despre asta? Nu i-am mai dat un antibiotic de un si ceva. Se plange intr-adevar din cand in cand ca-l doare burtica, iar medicul mi-a spus ca nu este nimic grav.As dori totusi sa aud si parerea voastra. Multumesc!
Candidoza digestiva este o entitate clinica...... care apare in diverse situatii caracterizate printr-un dezechilibru bacterian la nivel digestiv. Cauzele sunt variate, cea mai frecvent intalnita cauza fiind dismicrobismul dupa antibiotice.
Ok.
Ce sa faci e important......
Se poate si cu medicamente, dar efectele secundare nu sunt de neglijat si, daca nu rezolvi problema de baza – dismicrobisul intestinal – poate sa recidiveze, din pacate.
De aceea eu ii recomand:
Echinaceae – (Hofigal) capsule 500mg, 2x1 cps / zi zilnic, minim 3 saptamani.
Redigest – (tot Hofigal) capsule, 2x1 cps /zi, zilnic, 2 luni.......
In plus, mancarurile cu bors, eventual cate o gura de bors luata direct o data - de doua ori / zi o sa ajute ingerasul sa se faca bine cat mai repede.....
Sanatate tuturor
!
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !