Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

La multi ani sarbatoritiolor de zilele trecute!

La multi ani Darius!!

In sfarsit am facut si Havrixul (e rapel). Nici pas nu a zis Catalin si dupa ce l-a intepat dr se ducea la el sa-l pupe. Tare iubaret mai e si foarte lipicios. el iubeste pe toata lumea.

Sunt necajita nitel cu Andu. A luptat de a innebunit sa iasa primul pe scoala. nu stiu ce l-a apucat ca nu l-a pus nimeni sa faca asta. Dar i-a intrat lui in cap. Si e atat de obosit si de irascibil ceva ce nu am vazut. Se pare ca in final v-a iesi primul cu un punctaj de aprox 80 de puncte mai multe decat cel de pe locul 2 (se socotesc punctele la toate concursurile). Acum are vreo 80 de puncte in plus si mai asteapta un ultim reziltat la barajul pe capitala de la Cangurul. unde a avut niste greseli dar toti au avut si chiar daca e vreunul din scoala care a facut mai bine cu el nu se poate sa fie diferenta de 80 de puncte ca sa piarda avantajul.

saptamana viitoare pe 16 e premiera pe scoala si om vedea. dar aflam sper innainte. Nu stiu ce l-a apucat dar l-a doborat concursul asta cu el. ceilalti nu au participat la toate concursurile. el s-a dus de nebun la toate.

deabia astept sa intre in vacanta. sper sa se odihneasca.
va la sca a inceput cata iar sa faca prostii.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Continuam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77792" target="_blank">aici

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!

La multi ani Alexandra!
La multi ani Darius Andrei!Bertha, sa va bucure viata si sa fie sanatos!

Nicoleta, cica acum cap. sunt de 20 pagini, nu mai sunt de 10
Dulceata chiar ca a iesit buna, desi eu nu am gustat decat putin (mai mult pe limba..). Arata si bine! Dar nici soacra-mea nu s-a lasat mai prejos, peste 2 zile a facut si ea o tura ...Are Sebi de unde alege!
Ce mai face Bianca? Trage si tu un pui de somn, ca o meriti!!

Si eu astept poze, printre altele si de la Carmen (Mephala)

Va pup,mai revin!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

P.S. Felicitari Vanessa!Sa o tina tot asa si sa reuseasca tot ce isi doreste in viata! Cum mai sta cu dragostea?

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Carmen, Anacami mersi ca mi-ati atras atentia

Am adus raspunsul aici. Am incercat sa sterg capitolul pe care l-am facut si n-am reusit.

Carmen, Anacami mersi ca mi-ati atras atentia

Nally Felitari lui Sebi. Cu gusturile n-ai ce-i face fiecare le are pe ale lui.

Cami Sa pape sanatos Sebi dulceata. Mai ales ca e facuta de mami. I-o m-am scos ca o face soacramea direct la tara, aici aduce capsuni doar pentru papa.
In legatura cu vaccinul antigripal i-o sigur n-o sa-i fac Biei.

Maduta Spor la lucru, sa ne spui cum iti merge la servici. Anei sa ii treaca raceala.

Monet Ma alatur fetelor si zic si eu ca vreau sa vad poze recente cu voi.

Cris Sanatate Amaliei. Cum se mai simte?

Clau Sanatate Alexandrei si LA MULTI ANI!

Vanesa wow, m-a dat pe spate ambitia lui Andu, il felicit inca o data pentru efortul pe care il face la scoala. Cred ca merita si un premiu pe masura. lui Cata iubaretul si pt tine

Simona Uite aici pt efortul sustinut. Buna idee ti-a dat Carmen si ma bag sa-ti tehnoredactez listele de caracteizare asa frumos incat sa ti le aprobe din prima si sa ai timp si pentru tine.

Iupi, am terminat si eu numarul. Mai lenevesc pitin pe aici si fug acasa. Bia a dormit bine azi noapte si nu a mai facut febra.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!! Sa fi sanatoasa, sa ai o viata plina de bucurii!!!!!! Clau sa-ti traiasca mandruta, astept sa ne povestesti cum ati sarbatorit!

LA MULTI ANI DARIUS FRUMUSETE RARA!!!, sa fi sanatos !!!
Bertha, sa-ti traiasca frumusetea, cred ca esti foarte ocupata, sa ne povestesti cum a iesit tortul, ca numai cand ma gandesc. De serviciu ai dreptate o sa fie foarte greu mai ales prima luna(cel putin asa a fost la mine), frumusetea o sa se obisnuiasca pana la urma, de tine nu garantez:) Eu cel putin si acum sufar si mai pun si singura sare pe rana gandindu-ma ca mai puteam sa stau acasa, mama rea ce sunt..., e dar asta e alta poveste, voi sa fiti fericiti si sa va bucurati impreuna de ziua asta minunata!(si nu numai:))

Nicoleta, multa sanatate pentru Bia, sper ca este mai bine, imi pare tare rau, probabil ca a racit la tara?? Sper sa termini repede numarul asta sa te poti odihni un pic.

Ioana, multa sanatate pentru Rebeca, a racit?, sper sa nu fi avut totusi febra, asteptam vesti

Irinel, suntem cu gandul si rugaciunile tot timpul la voi si ma bucur in fiecare zi cand gasesc mesajele tale optimiste. Va strangem in brate pe toti si va dorim tot binele din lume.

Vanessa, felicitari pentru baiatul tau ambitios! Bravooo! Sa ne tii la curent cu punctajele, dar inteleg ca oricum el este primul. Bine ca vine vacanta sa se si odihneasca si sa se joace afara...

De noi nu stiu de ce (cred ca stiu...), dar nu am dispozitie sa mai scriu nimic, iertati-ma va rog, sper sa revin cu peripetii ale Mihnunitei mele unice.
multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA!
LA MULTI ANI FRUMUSETE RARA-DADAN!

Petrecere frumoasa! sa cresteti mari si sanatosi,fericiti cat cuprinde si sa va dea Dumnezeu numai bine!

Nico-multumesc,esti o dulce ca intotdeauna! tie si un pupic mare Biei,care sper ca deja se simte mai bine!(o sa iau in considerare propunerea ta-nu se stie niciodata)

Vanessa-te inteleg cu Andu! In primul rand felicitari pentru asa un baietel ambitios!...si...vacanta placuta!,cat despre Cata-m-ai dat gata,cum sa nu zica el nici "pas",ba sa-l mai si pupe pe dr.! pupici multi curajosului mic lipicios!

Laurina-chiar daca nu ne zici nimic despre voi,noi stim ca esti cu gandul si la noi!Si nu esti deloc a "mama rea" daca mergi la servici!Asta e viata,dar Mihninitza stie cu siguranta cat de mult il iubesti!

Ioana-cum mai e Rebecutza?...ma bucur ca a fost super in excursie,las' ca o sa ne povestesti incet-incet cate o intamplare,nu?

Nally si pe tine si pe Sebi!

Cami-apropo de dulceata...mi-ai amintit ca acum un an am cumparat un "gel-fix" de la Dr.Oetker,in speranta ca voi face ceva buuuun...si tot in sertarul cu condimente e si acum!...poate o mai fi bun anul asta-sper...Felicitari pentru dulceata super reusita.Eu am facut o singura data,dulceata de caise...foarte buna,dar nu s-a tinut...Mai spune-ne ce zice Sebi!

Madutza,Clau,Cris- la pitici!

I-am cumparat lui Victor un Danonino care avea litera magnetica A ,pe el...Ii place mult sa o lipeasca si s-o dezlipeasca de pe frigider.I-am spus ca e litera A...si...am avut surpriza sa imi arate pe sticla de apa minerala,cele 2 litere din cuvantul apa si sa zica: A-A-A...m-am gandit eu sa ii spun ca acolo scrie "apa"...cand a venit tati in bucatarie,i-a aratat pe sticla cuvantul apa si a zis APA...na! ca nu vorbim,da' citim!

Irinel-un gand special pentru tine si Mariuca!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Nu a fost febra pana la urma, cel putin nu a mai fost asa calda in restul zilei...
Trebuie sa ii facem si noi Havrix, cred ca prima doza, am tot amanat vaccinarea, ba a racit, ba si-a spart capul. Asteptam salariul si chemam medicul.
Acum se uita fata la Tom si Jerry, este tare incantata...

Vanessa, felicitari pentru puiul ambitios!

Monet, poze! poze!

Cami, pofta buna la dulceata!

Carmen, burtica ce mai face?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!

La multi ani Alexandra!

La multi ani Darius frumusetea rara a mamicii!

Sa cresteti mari si frumosi,cuminti si destetpti!

Bertha cuma iesit tortul? Poze ceva? Ti-au iesit culorile?

Noi suntem la Buzau acum... nu am apucat sa citresc din urma ... merge foarte greu netul... nu stiu ce are......
Amintrat sa urez sarbatoritilor zilei si sa vad ce ati mai facut voi cu puioutii vostrii! Acummerg sa citesc cumtrebuie ... sper sa imi incarce paginile...

Va pupicam dulce

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA!
Clau sa-ti traiasca frumoasa si sa va aduca numai bucurii.

LA MULTI ANI FRUMUSETE RARA DE DARIUS!

Bertha sa-ti traiasca feciorul si asteptam si noi poze cu trenuletul. Si bine-nteles ca vreau si eu o rotita mica acolo!

Ca de obicei nu am timp, dar nu v-am uitat!
Vanessa, te cred si eu ca e obosit Andu. Dar si ce mandrie pe tine! Pupam harnicutul mamei! Si nu uitam nici vaccinatul de Catalin.

Cami, vreau si eu dulceata! Lui Eric nu-i place nimic dulce, doar bobo. Daca ar putea manca bomboane mereu, ce bine ar fi. Intr-o seara a mancat cina cam asa: o bomboana, o lingurita de mancare, o bomboana, o lingurita de mancare…

Laura, lasa supararea si vino si povesteste de Mihnunita ta.

Simona, pai cine se plangea ca nu vorbeste Victor?! Uite ca acum si citim…Pupam carliontatul cititor…

Ioana, ce fata cuminte ai…sper sa fie doar niste muci trecatori fara febra…

Nally, eu sunt tare invidioasa pe tine …stii sa gatesti super, ai un baietel care a renuntat la pampersi, deci mami a stiut ce tactica sa adopte…pai eu ce ma fac…ca nici de gatit nu ma omor, fi-miu face si ziua si noaptea in pampersi, pe olita sau wc sta doar 2 secunde si fuge cu curu gol prin casa…deci am cam dat rateuri…

Irinusha, ce ma bucur ca nu ai uitat-o pe Mariuca chiar daca ai fost in vacanta…Asteptam poze…

Fetelor, azi am vorbit cu Irina, am scris la generale. Imi da fata asta niste lectii de viata de nu credeam ca o sa cunosc un asemenea om. E extraordinara, sa-i dea Dumnezeu multa putere sa poata sa lupte pt Maria. Daca cititi acolo o sa vedeti ca azi iar am plans dup ace am vorbit cu ea. Era atat de fericita cand mi-a zis “stii Carmen, am mai avut-o inca o saptamana pe Maria. Azi implineste 7 saptamani”. Ma rog la Dumnezeu sa-i incurce numaratoarea Irinei, sa uite numarul saptamanilor de viata ale Mariei, sa-i dea zeci de ani langa Irina, George si Danut ca tare iubita mai e. Irina va multumeste din suflet pt toate gandurile si rugaciunile voastre.

Noi ne pregatim de aniversarea de 2 anisori care acusica vine. O sa facem un party mare in parc, cu vreo 40 persoane si vreo 10 copilasi care sper sa se bucure de un clown sugubat. Mai dati-mi si mie va rog idei de aperitive.

Va pup si va iubesc mult de tot pe toate si pe toti banditii (Irinusha, please nu ma bate!)

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...aproape!

Mergi la inceput