Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
piscotica spune:
mersi mult fetele,eu sunt mamicuta,mai am o fetita de 9 ani si acum astept un ingeras,suntem toti fericiti,eu parca as fi la prima nastere,asa ma simt acum,totul mi se pare nou,abia astept sa-mi tin ingerasul la piept,sunt nerabdatoare.
la toate burticile piscotica+alexandra+tati+bb
16+
lehnic
alexia_t spune:
Salutare fetelor si bun venit noilor intrate!
Mirona, ai atins un subiect foarte sensibil pentru mine. Tot aud de avantajele nasterii naturale, dar nu ma conving. Eu vreau CEZARIANA!! Inca n-am discutat cu doctorita (merg in jur de 15 la consultatie) dar daca nu e de acord, nu stiu ce ma fac. Mi se ridica parul numai cand ma gandesc la epidurala si expulzie. Plus ca, toate mamicile cu care am discutat si au nascut natural au simtit ultima parte (ma refer la coasere) cu toata epidurala facuta. Brr!!!
Cat despre data, la fel mi-a zis si mie: daca nu se intampla pana pe 20 noiembrie se va interveni de urgenta.
Pupici si pe curand!
Alexia
Mi-Ka spune:
mirona, esti o tare dulcica... Eu nu am nimic impotriva sa ma treci si pe listuta voastra, insa sunt trecuta la mamici de sept.-oct. si nu as vrea sa derutam pe nimeni... eu oricum va citesc constant si daca nu va suparati am sa mai si scriu cate ceva...
Va pup pe toate si sa ne dea Doamne-Doamne sa avem o sarcina usoara, fara probleme 

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
Mirona spune:
fetelor voiam doar sa va anunt ca exista acum pe piata la noi ... la tarebele de ziare o revista Special nr.1 / 2006 de la Ioana
Se numeste VINE BARZA si se vinde numai impreuna cu CD si un scutec nou-nascut.
Ei bine ... acel CD este un ghid pentru tinerele mame de alaptare. E superb.
Acum imi descarc cutiutzele muzicale si ma delectez cu ascultatul lor. Imi aduc aminte de copilarie.
Miro
16+am o nepotica talentata
asiza spune:
Mirona, si eu inclin spre cezariana. Inca nu am discutat cu medicul meu, pt. ca am zis ca ar fi mai bine sa astept, sa vad evolutia sarcinii, pozitionarea lui bb...si m-am gandit, ca poate cu timpul imi trece frica de nasterea normala. Oricum, voi cere anestezie epidurala chiar daca ar fi sa nasc normal. Informata sunt deja si de avantajele si de dezavantajele fiecarui tip de nastere, ba,mai mult, 4 dintre prietenele mele tocmai ce au nascut, doua cu cezariana si doua normal, asa ca stiu din experienta lor cam ce si cum. Cu trei dintre ele am fost si la nastere si le-am vazut reactiile...brrr, ti se ridica parul pe spate
! Mai astept si sunt convinsa ca voi lua decizia care cred ca va fi cea mai buna pentru mine....
Pupici...
roana spune:
Miro de unde descarci cutiutele muzicale? ca as vrea si eu.
Noi suntem bine. sa stiti cacredca strengarul meu misca. asa simt. si cred ca el e nu altceva.
nu mai mi-e rau nu mai am greturi deloc.
asa bine e sa fii graviduta:)acum chair imi place. si mi se vede burtica bine bine si sunt tare madra de ea.
Va pupicesc
Mirona spune:
alexia_t dupa cum a spus si Cristina .. epidurala se da la dilatatie de 4, copilul iasa pe la minim 10. Epidurala trece pana atunci, la expulsie trebuie sa fi in putere, sa asculti dr. sau moasa si sa impingi, ori tu daca esti sub anestezie ... nu mai impingi cum trebuie. Deci epidurala este doar pentru partea de dinaintea expulsiei.
Dupa ce elimini si placenta ... atunci eventual o noua anestezie locala poate pentru coasere. TURBEZ DE PE ACUM.
Io voiam sa dorm dom'le sa ma trezesc ca o lady si sa mi se dea cupilu in brate, dar zau ca nu se poate chiar asa ... numai daca ma gandesc sa-mi schimb dr.
piscotica sa ne dai datele de la toti, ok?
Mi-Ka ok. atunci te mai asteptam pe la noi .
asiza eu am asistat la travaliul sora-mii ... au chinuit-o 20 de ore. Seara voiau sa plece acasa ... fiind sambata seara si dupa ce i-au dat injectii pentru ajutor la dilatatie ... au lasat-o balta. Toata noaptea ma trezeam si o masam pe spate, ii udam buzele, apoi adormea putin .. la fel si eu ... ca in 15 minute sa o luam de la capat. A doua zi de dimi iau bagat iar injectii si au pus-o sa umble prin saloane si coridoare. Cumplit. Pe atunci nu era epidurala. Cand a sosit momentul nu m-au mai lasat sa stau cu ea. Au bagat-o in sala de nasteri si am mai revazut-o cand au adus-o in salon ... dar ce a fost in sufletul meu pana am revazut-o iar ...
In total 20 de ore. Am ramas putin traumatizata de la nasterea Adnanei. M-am reintors in Caminul studentesc si stateam cu o fata in camera. Intr-o noapte a gemut fata ... probabil visase ceva urat ... eu hop din pat si am inceput s-o masez pe spate. Acum e comica faza ... dar atunci am speriat-o rau.
roana cu StrongDC de la unii useri. Sunt mp3 si le transformam apoi in audio sa le avem si in masina. Sa incep sa vi le trimit pe mailul comun? Primul CD are 14 melodii, al doilea 17 ... abia acolo am ajuns. Cel mai mare mp3 are 3 mega. Daca sunt doritoare ma apuc de mail ... cum ziceti.
Miro
16+am o nepotica talentata
carliema spune:
am fost la tirgul de bebelusi si mi-am dat seama ca sunt f multe oferte dar deocamdata e f repede pentru noi sa cumparam carucior si mobila si etc. ca doar mai avem timp si stiti voi cum e te plictisesti de ele si dupa iti doresti altfel.cele mai multe oferte sunt prin internet la bebelusul tau.rounde se livreaza produse de la cam toate firmele de bebe.
12+
piscotica spune:
Mirona spune-mi si mie te rog ce date sa-ti trimit,sunt noua pe aici si nu ma pricep asa bine.
pupici. piscotica 
lehnic