N-am curaj sa conduc (3)
Raspunsuri - Pagina 6
ancamironiuc spune:
Da si eu m-am gandit. Cred ca te referi al inconstienta de a circula printre dementi... ca eu cel putin mor cand ii vad cu 120km/h in oras. Nu sunt eu un ingeras dar e prea mult. Acum cateva zile s-a bagat unul cu fite in spatele meu, pe sos. Pipera. Aveam 60km/h pentru ca au decopertat si se aluneca. Nu va spun cat s-a chinuit sa ma mute de pe banda a 2-a pe prima dar stateam acolo si ca sa il umplu de si ca trebuia sa fac stanga! Pana la urma m-a depasit prin drapta, s-a bagat in fata mea razant si i-a luat-o razna masina... Nu m-am speriat, nici eu nu stiu de ce dar am murit de ras si i-am dat si eu cateva faruri!!!! Eh...de astia mi-e frica de nu mai pot...nu de aia cu lamaia in geam!
ANCA si EMA EMANUEL
giul spune:
buna ziua fetelor,am citit toate paginile despre acest subiect .desi am 44ani permisul l-am luat pe 4 mai 2006 - din prima .problema mea ar fi ca doar cand vad masina jos mi se face rau -parca mi-e frica de ea -mi-e groaza de ea in schimb cand am fost nevoita sa plec cu ea din clipa in care imi pun centura devin cu totul alta vad semafor ,pietoni ,semne fac toate manevrele corect si calm ajung unde trebuie dar ard de nerabdare sa ma intorc acasa.nu va mai spun ca ma simt mai obosita decat daca as fi mers pe munte .imi pare bine ca am gasit acest subiect
aissa spune:
Am bifat si al 3-lea drum si am depasit "borna" de 50 de km (am zis ca dau de baut cand trec de 50 de km la bordul masinii...), am fost sa o spal si apoi pana la Budapesta si inapoi, iar am parcat ghidata de o vecina dar am mers domne, am mers!
Cristina si Ale (30.09.2004)
CristinaT spune:
aissa ce tare esti!!!!!!!!!!!
eu nu am fost cu masina la spalatorie pana acum. Mi-e frica. Nici benzina nu bag decat din acelasi loc
doamne ce [beep] sunt
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
aissa spune:
Ooooo Cristina....ce emotii am avut. Era o panta destul de mare pe care a trebuit la iesire sa o cobor cu spatele si nu vedeam nimic (curu' masinii mele e la fel de mare ca si al meu ), i-am facut ziua aluia ca radea de nu mai putea de mine. I-am zis: "lasa-ma mancati-as (am spalat-o in Ferentari asa ca am adoptat limbajul specific ) ca sunt la inceput si nu ma descurc cu manevrele" si a zambit si m-a ghidat el. La benzinarie va fi urmatorul hop....dar data trecuta cand eram incepatoare m-am dus la benzinarie si l-am rugat pe un angajat sa imi puna ca nu ma pricep. Asta e.
CristinaT spune:
Eu am fost sa umflu rotile si mi-a parcat ala masina ca nu-i ajungea furtunul pana la mine. Imi zice trageti-o mai apropae, eu ii zic mai aproape nu se poate trage tu de furtun. Da mi-a luat cheile si a mutat-o el.
Daca e cu fundu mare e logan!
Ai semne de incepator?
aissa spune:
Da, Logan e, nu iti spusesem?
Am cumparat semne dar nu le-am pus in geam. Sunt in spate, se vad de aproape .
CristinaT spune:
Nu as putea conduce. M se pare vapor.
ieri cand o duceam pe Oana la dansuri, a trecut o masina plina de pusti si pentru ca am un numar haios, m-au strigat tot drumul
jone spune:
cristina eu am facut-o la spalatorie.i-am dat aceluia de acolo cheile sa bage masina sa o spele.am avut si o scuza nu intra in viteze.
pupici
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
CristinaT spune:
Neata fetelor, si o zi usoara!!!!