N-am curaj sa conduc (3)
Raspunsuri - Pagina 19
andre_ea spune:
Am condus singura! Am condus singura!
Azi am avut drum pana la Bancpost in Piata Constitutiei, destul de aproape de casa. Drumul cunoscut, mai ales stand in dreapta soferului. Si mi-am facut curaj sa plec cu masina. Am mers pe la semafoare, si destul de incet, dar cum "ulita" era lata aveau pe unde sa ma depaseasca daca vroiau. Am parcat destul de departe pentru ca ma temeam ca nu gasesc locuri de parcare (zona e aglomerata) si oricum eu sunt 0 barat la parcari. In rest, zic ca am condus chiar bine. La intoarcere capatasem curaj si am mai mers si pana la piata sa caut o gentuta de bb.
Poate nu vi se pare mare lucru, dar pentru mine e un adevarat break through. Urmeaza depasirea unei masini in miscare .
Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
aissa spune:
Bravo Andreea, asta a fost cel mai greu, acum treptat iti vei da drumul.
Maine sa imi tineti pumnii va rog....sunt plina de emotii.
Cristina si ghighiloi
Briantis spune:
Aissa ,iti zic si aici drum bun!
Nu te mai stresa .Parerea mea de novice in ale condusului e ,ca e mult mai usor de condus in afara orasului decat in oras (adica Bucuresti).
Mama lui Andreiutzu
marci spune:
Nuuuuuuuuuu, nu era vorba de copilotul meu! El nu rade, se enerveaza.
Bravo, Andreea, felicitari!
Aissa, drum bun!
Anca Wish spune:
Bravo, Andreea!!!
Aissa, concediu placut si vreme super. Abia astept sa povestesti cum a reactionat Alexandra cand a vazut atata apa.
anca...SIGUR intr-o zi
jone spune:
aissa - te-ai intors?ti-a plakut mersul bara la bara?
am fost si eu ieri pana la cta si din fericire am plekat pe la 11 dar cand ne-am intors...ptr noi era bine dar cei care plecau de la mare erau bara la bara.ma gandeam sa intru la metro dar de intrat intram insa de iesit,....nu cred ca o faceam decat dupa cateva ore asha aglomerat era.
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
marci spune:
Feteleeeeee, sa inteleg ca v-ati rezolvat problema cu sofatul? Nu mai povestiti nimic, nici o peripetie?
Cele care sunteti soferite experimentate, intrati aici si povesti-ne si noua cum a fost la inceput,cum treceati de sensurile giratorii, cum va descurcati in intersectiile mari, ce faceati cand va incadrati gresit pe banda, cum faceati parcarile!
Eu nu am ce sa va mai povestesc, n-am mai iesit cu masina de o saptamana. Acum trebuie sa merg la pietena mea, sta f aproape, si nu resusesc sa-mi fac curaj, tot aman momentul. Nu sunt bune pauzele, cel putin nu la inceput.
Sunt si eu curioasa, cat timp trebuie sa astept ca sa-mi placa sa conduc? Exista posibilitatea ca peste 1 an sa spun acelasi lucru, ca nu ma omor dupa sofat?
andre_ea spune:
Nici eu nu am mai iesit cu masina. Deja peripetia singurica in masina mi se pare departe rauuu. Iar n-am curaj sa mai plec. Ma gandesc sa plec vineri pana la coafor cu masina . Ar fi 2 statii de autobuz pana acolo.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE
Raspunsul la MA-MA este TA-TI