N-am curaj sa conduc (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

macri, stai linistita, se mai intampla... chiar si barbatilor, am eu un exemplu un vecin mereu blocheaza o intersectie .

Ieri m-a injurat o femeie, care mi s-a parut ca nu avea dreptate. Oricum cele mai aiurea injuraturi mi le-am primit de la femei.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Sunt cea mai tare!!!!
Sambata am condus de la Padurea Baneasa pana acasa (in Rahova). Este cel mai lung drum din viata mea de soferita. Nu va spun ca stateam cu mainile inclestate pe volan de parca vroiam sa musc din bord, dar ce mai conteaza.E adevarat ca sotul meu ma dirija de pe scaunul din dreapta, iar la un moment chiar a intors oglinda retrovizoare spre el, fiindca eu oricum nu o foloseam . Asta e una dintre problemele mele:oglinzile. Dar cu timpul sper sa invat sa le folosesc si la altceva decat sa ma uit in ele cand ma rujez.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Azi am fost pana la Romexpo si inapoi, cel mai lung drum de pana acum, facut prin centru, cu aglomeratie...cu trecutprin Piata Victoriei fara sa stiu sigur daca merg bine pe unde o luasem dar am mers!

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Bravo,Florina,felicitari!
In ceea ce priveste pozitia la volan, stai linistita, se remediaza cu timpul. Eu, cu trecerea timpului, mi-am tras scaunul mai in spate si de fiecare data ma mir cum de am putut sta in pozitia aia. Si acum dau impresia ca stau gramada pe volan, dar nu am ce face, sunt f mica si nu ajung la pedale.
Ceea ce-mi lipseste mie cu desavarsire este tupeul si am ajuns la concluzia ca va tb sa ma obisnuiesc cu ideea. Imi este imposibil sa intru cu riscul de a-l obliga pe cel din spatele meu sa calce frana (chiar daca are viteza mica). Mi se pare lipsa de respect fata de el sa nu astept sa-mi dea acceptul. Astazi, de exemplu, am incercat sa fortez nota cand sa fac stanga la un scuar, dar daca l-am vazut pe cel din dreapta mea ca s-a pus in miscare, m-am oprit.
Am ajuns la concluzia ca daca nu poti fi obraznic, nu poti si gata!
Asa ca.........o sa fiu o soferita proasta.
Astazi l-am urmarit pe unul cu un Peugeot si am vazut ce inseamna sa fii nesimtit. De pe sina de tramvai a dat semnal dreapta si a intrat,desi cel de pe banda alaturata a dat semne evidente ca nu-l lasa. Asa ca........a franat omul, nu avea de ales. Acelasi lucru a facut si cu cel de pe prima banda.
In astfel de situatii prefer sa-i dau un claxon celui de pe banda alaturata (cu semnalul pus, sa inteleaga omul ce vreau) si sa-l rog sa ma lase si pe mine sa intru.
Pentru linistea mea,am incercat sa imi amintesc comportamentul celor care au tupeu (ma refer la cei pe care ii cunosc relativ bine). Niciodata nu am cum sa fiu ca ei si, sincer, nici nu mi-ar placea.
Aissa, nu ma intelege gresit, nu ma refeream la tine, am inteles ce inseamna tupeu pentru tine. Eu ma refer la soferii care , in momentul in care pun semnalul, au si tras brusc de volan si te trezesti cu ei in fata ta. Asa am patit astazi cu un papuc, eram in dreptul lui, a dat semnal si a si intrat, de am pus o frana.......cu scartait de roti.Noroc ca nu venea nimeni pe banda alaturata si m-am putut baga acolo, alfel il loveam ( aveam 60km/h).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Fetelor, e cam off-topic, dar va rog mult sa ma ajutati daca puteti:
maine am examenul auto si am zis sa platesc azi taxa de examen auto, asa cum am mai platit-o ultima data la posta de la obor. Am vazut ca e coada, nu am stat, am plecat la cea de langa mine. Acolo imi spune ca nu se poate ca trebuie sa am adresa din buletin in sectorul 2 (iar eu o am in sectorul 4)si ca inseamna ca a fost o greseala de am putut sa platesc in alt sector si ca pot plati si la CEC. Am fugit repede la oficiul postal din sectorul 4, la CEC era deja inchis, iar la posta imi spune ca imi trebuie codul iban si contul ca sa pot plati prin mandat postal. Nu mai la noi e posibil asa ceva!!!

Tipa de la posta zicea ca pot plati si maine dimineata cand deschid ei la 7.30, dar tot atunci trebuie sa fiu si acolo, la Autogeneral.Care ati mai patit asa sau stiti ce cont trebuie sa scriu pe mandatul postal, va rog ajutati-ma!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Nu am mai trecut demult pe la voi. Dar, stati sa ma laud: azi am pus pentru prima oara benzina. Mare inginerie mi s-a parut .

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Teolina, eu nu mai tin minte exact, dar te asigur ca nu am mers la cec-ul de sector (de domiciliu) iar contul mi l-au spus cei de la cec.. le au ei pe toate.. eu am platit taxa de permis si taxa de examen amandoo odat' fara sa stiu exact ce platesc crezand k sunt amandoo pt examen.
Nu stiu cum sa te ajut, imi imaginez prin ce stress treci :(. eu mi-aduc aminte ca nu am intrat imediat la programare la sala.. Iar atata tp cat dai sala la inceput (parca nu mi-au cerut chitanta) poti ruga instructorul sa plateasca pt tine si sa vina cu chitanta la traseu..

Hai succes ! :*

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Astazi nu am putut da drumul la aerul conditonat pentru ca e atat de muratra masina ca mi se pare ca nu se vede nimic in lateral.... trebuie sa merg cu ea la spalatorie. N-am curaj

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Nu am mai trecut demult pe la voi. Dar, stati sa ma laud: azi am pus pentru prima oara benzina. Mare inginerie mi s-a parut .

anca...SIGUR intr-o zi

Chiar ma intrebam unde ai disparut, nu am dat nici de Tico galben desi am inceput sa ma plimb din ce in ce mai mult!

Eu am pus benzina timp de 2 luni de la o benzinarie unde stiam ca te fura la pompa (una afisa si alta ajungea in rezervor) numai pentru ca aveau omulet care te ajuta!!!!!!!

Cand am prins curaj am gasit o benzinarie unde trebuia apasat pe un buton de resetare si apoi alimentat...am stat ca fraiera un sfert de ora, nedumerita ca nu curge!

Cristina, eu merg cu geamul deschis ca nu se vede nimic prin el! Gaseste si tu o spalatorie unde sa poti intra usor si sa ai spatiu. Cand m-au vazut cu lamaia in geam mi-au spus ca daca vreau o muta ei..eram fericita desi aveam la loc de outeam sa parchez un TIR...ah, cred ca vazusera si zgarieturile nproprietatea sotului meu!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cristina - de la MOL (unde era Shell inainte) spre Ferentari, imediat cum se termina statia de tramvai e o spalatorie pe partea stanga. Deci de la intersectia Ferentari cu Salaj cum vii dinspre Sebastian mergi drept si imediat dupa statie faci stanga si se intra direct in spalatorie. E spatiu garla si nu prea e aglomerat. Eu acolo am fost si cum am zis m-am descurcat. Nasol a fost la plecare ca trebuia sa dau cu spatele si e ceva panta si nu prea vedeam dar m-a ghidat baiatul de acolo.
Benzina am pus doar o data la Petrom si acolo mi-a pus tanti de la statie...eu doar i-am zis de cat sa puna. Singura nu ma bag.

Intrebare: cum se verifica presiunea in pneuri? Stiu ca la unele benzinarii poti face asta dar nu stiu cum? Si nici ce valori ar trebui sa vad? Mi le verifica cineva acolo sau eu singura trebuie sa ma descurc?

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput