Bebelusi de iulie-august 2005 (115)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Eu i-am dat banana de la 4 luni. Amestecata cu branzica facuta in casa, cu mar copt si o masura de cereale. Trebuia si cu 2 feli de portocala, dar asta nu mi-a acceptat-o. Asa ne-a spus doctorul asa am facut!

Acum ii dau zilnic banana, cam 1/4 dintr-una mare. Cat vrea să mănance, intre mese, ca gustare.

Am fost joi la dr.fam si ne-a spus ca putem incerca cu un sfert de capsuna, apoi cu jumatate, apoi cu o capsuna. Daca nu are reactii liber! Nu am luat inca. Nu ma grabesc...dar nu cred sa aiba reactii ca de la 8 luni i-am bagat ca supliment/gustarica danonino cu fructe si i-am dat si din cel cu capsuni sau fructe de padure.

Tot joi ne-a spus ca de la 10 luni pot sa-i dau smantana si mamaliga. Eu i-am dat de la opt luni si una si alta. Mă bucur ca am intrat in legalitate.

La opt luni mi-a spus ca pot sa-i dau ciorba acrita cu bors, iar eu nu pot sa mananc ciorba fara smantana...asa ca. Si de aici a fost un pas la mamaliga cu branzica si smantana."mmm"

Îngerul care mi-a schimbat viata Prima noastra poveste

„Imaginatia e mai importantă decât cunoasterea!”- Albert Einstein

Mergi la inceput

Saptamana trecuta i-am dat ciorbita de perisoare din carne de vita. Super buna! Mi-a mancat bine. Am inlocuit puiul cu vita, dar dr.fam. mi-a spus ca pot sa-i dau pui, daca-i bine preparat. Mi-e nu-mi vine sa gatesc pui nici pentru mine si nici nu o fac, caci daca mananc in sila ma umplu de bube. (pe sistem nervos )
Asa ca deocamdata traiasca vita...se ne dea multi multi vitei de lapte!

Mergi la inceput

Portocala nu-i dau decat foarte rar si foarte putin pentru ca nu mananca. Adevarul e ca nici nu mai sunt asa gustoase, zemoase şi dulci cum erau alta data. Sau pentru ca le vedeam asa rar mi se pareau asa bune??!!

Mergi la inceput

Am observat ca intotdeauna ma apuca vorbaria cand sunt in preajma unei cifre rotunde. De ce oare? Doar stiu ca nu primesc nici o stea! (probabil tot pe sistem nervos)Si plus de asta mai sunt si singura pe forum! Adica e ca si cum vorbesc singura!

Mergi la inceput

Poate daca va spun ce a facut fata mea ieri pentru prima oara...vă starnesc curiozitatea si apăreti pe aici??!!

Mergi la inceput

M-a pupat pentru prima oara, asa cum se face!! Cu gurita inchisa pe gura mea! Pana acum, cand ii ceream,ma pupa cu gura deschisa, cu limba scoasa, pe obraz. Si in ultimul timp chiar nu ma mai pupa deloc.

Dar acum e altceva!

Mergi la inceput

Daca tot am "împlinit" 200, va las. Mă duc sa-mi intreb sotul daca nu cumva mi-a cumparat domeniul asta "Bebelusi de iulie-august 2005". Că prea e numai al meu!

Noapte buna!

Mergi la inceput

P.S.Cred ca or să mă interzica pe forum! Cand scriu mesaje interminabile, cand scurte dar multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Emaaimee bine ai revenit! Chiar ne era dor de tine... asteptam cu nerabdare vesti si noutati.

Kasi Pupam Victoritza hiperactiva. Ma bucur ca e sanatoasa si ca mananca bine. Asteptam (mai ales Rares) cu nerabdare poze.

Dania.Nicol bun venit! Sa iti traisca flacaii, sa ne arati cat mai repede poze si asteptam detalii . Pt listutza trimite PM la bbdeiulie_august2005. Nu e numai Anis care face modificari (ea chiar nu a avut timp in ultima vreme si a intrat Diana, de ex.) si asa ai mai multe sanse sa fie introduse datele cat mai repede.

Si eu le-am dat la ai mei banana de la vreo 5 luni si nu au avut probleme. Acum mananca si cate o banana intreaga la masa de dimineata uneori. Eu le-am dat kiwi zilele trecute si Biancai i-a placut f. tare, dar i-au aparut niste punctuletze rosii pe corp (mai ales pe gat, dupa cap si pe spate.. cateva pe piept). Acum nu stiu daca chiar e alergie sau e de la caldura ( a coincis cu zilele alea toride). Astept cateva zile sa ii treaca si mai incerc, sa ma lamuresc ... Oricum le-am scos samburii. Cu capsunile .. si pe mine ma tentau, ca am luat cateva tare frumoase si gustoase pt mine, dar m-am abtinut deocamdata. Mai astept o luna-doua.

Ca bonus, am pus 2 filmuletze noi pe care va recomand sa le vedeti cu sunet. Sper sa va placa.

O duminica placuta!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Gesi - nu stiu cand citesc mesajele tale parca ma gandesc ca sunt iar mica, parca as fi chiar eu fetita, parca as face parte din lumea povestilor din cartile copilariei. Ufff dar sa ma trezesc.
Sebi al meu nu vrea sa manance ciorbita in schimb mananca foarte bine piure din toate legumele pentru BB cu carnita de pui,vaca,galbenus de ou,ficatel,branzica de casa,iaurt cu cereale Milubrei,branzica cu smantana,biscuiti,mere si banane(pe care le mananca cu placere si singur),suc de lamaie,suc de morcov(dar mai putin acum ca sa nu ni-se mai ingalbeneasca nasul).Portocalele nu-i plac.

Apropo am auzit ca unele dintre voi ati inceput sa le dati si cascaval BB-ilor. As vrea sa-mi spuneti si mie de care si cum le dati?

BB-ul meu e foarte fericit ca a invatat sa faca "la revedere" face cu manutele amandoua la lumea de pe strada.Rade cand si ceilalti ii fac cu mana.
Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2006>
Catalin <06.03.1997>

fotografii http://community.webshots.com/album/550020212HMWXKM

Mergi la inceput