Bebelusi de iulie-august 2005 (115)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Mai fetelor unde ati disparut toate?Hai nu intra una,doua,dar sa nu mai scrie nimeni de 5 ore?
Pana acum Codruta nu a mai facut febra de azi dimineata,sper nici sa nu mai faca,dar nasul curge tot intr-o veselie.am sa incerc sa o culc e destul de maraita,nu prea a dormit bine dupa amiaza.
Am sa revin sa vad ce mai apare nou!Pupicei din cei dulcei!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

'Neata!Fetelor nu-mi vine sa cred!!!De ieri de la 15.30 aprox nici una nu ati mai dat pe aici?Daca nu as vedea ca se posteaza la alte forumuri as crede ca e defect la mine ceva...Hai ca inteleg un copil bolnav,un sot alintat,doi,trei...dar unde sunteti toate mai dragele mele?

MMN

Mergi la inceput

LA MULTI ANI,SANATATE SI SA CREASCA MARI,FRUMOSI SI NOROCOSI pt toti copilasii ce azi aniverseaza lunisoare:
ANDREI-corbioana
AIDAN ALEXANDER-blakpanterro
MEDEEA-Delia Grozav
IRIS-Delia

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna dimineata!

Chiar ca e ciudat...unde ati fugit toate? Sper ca prin parcuri, cu puiutii .
Daca nu, inseamna ca s-a intrat in greva .
Norocul meu ca sotul e ocupat sambata si duminica, mai intru si eu cate o fuga, oricum azi am zi plina: gatit, curatenie, parc, cumparaturi...

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

La multe luni, ANDREI! (Corbioana)
La multe luni, AIDAN ALEXANDER! (Blackpanterro)
La multe luni, MEDEEA! (Delia Grozav)
La multe luni, IRIS! (Delia)

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Nu v-am zis ce am patit. Acum 5 zile i-am dat Iuliei banana, pt. prima oara in viata. Dupa 2 zile, era plina de bubite pe piept, burtica, spate...funduletul rosu ca racul...deci e alergica.
M-a mancat undeva sa ii dau, desi imi propusesem sa-i dau dupa 1 an .

Acum si-a revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Fetele mele. Sunt disperata. Mihnea sub augmentin a facut temp 37,9. De ieri de dimineata ne-au vazut 5 dr, am facut analize si avem leucocitele marita adica 12 mi deci este o infectie. Unii zic ca are bronsiolita dar de fapt nu ar avea. Cert este ca respira normal, ii curg mucii si e infundat tuseste A fcaut temp 38,8. Bagam la greu antitermice si zinat.ORL nu are nimic urogenital nimic nu stiu ce sa mai fac.
Va pup si intru cand pot.
Daca stie cineva cum s epoate ajunge la dr Stanciu. Vine si acasa si ce fel de medic este e bun sau doar renumele..Diana0Mirela sti ceva de el?

Azi noapte umblam prin Budimex sa facem analizele.....sunt terminata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Off Monica...daca mai continuii sa mergi la multi dr..o sa innebunesti.

Eu una cred ca e vb de bronsiolita.Si Ingrid avea leucocitele marite, plus anemie de fier.Bronsiolita inseamna o infectie la plamani , si nu avea cum sa iasa decat leucocite multe.In schimb fata de simptomele voastre ea nu avea febra...si avea rosu in gat.
In spital erau 2 forme de manifestare la bronsiolita.Una cu febra si alta fara., ;a care se adauga si diareea.Si tot in spital au controlat-o si ORl, nimik anormal.La Ingrid de abia daca se auzea ceva cu stetoscopul.

Cu bronsiolita e simplu, ii faci radiografie la plamani si vezi.
Eu zici sa mergi pe mana dr aleia.E experta si cred ca stie ce spune , e o dr ffff buna.Sa stii ca se poate face tratament si acasa ,stai linisita.
Eu asa face asa.I-as pune branula , as vb cu o asistenta sa vina acasa pt injectii si as cumpara umidificator.Cam dupa 7 z, dispar cel mai repede simptomele, sau dupa 10 zile,iar boala se retrage de tot cam in 2 sapt.

Tine-ma la curent , te rog.Ma gandesc la voi sa fie bine!

Pupici

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mamini , merci de raspuns.E greu nu merge.Mai nou am ajuns sa o spalam amandoi pe dinti ,unul o tine (pacaleste ) si celalat o spala.Nu cred ca asta e o solutie.da ce sa facem?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Monica, ti-am trimis un PM.

Vezi ca la bebei sub un an leucocitele pot fi si 15.000, fara infectie. La ei limita superioara este 17.000.
Daca are ceva viral, antibioticul, oricat de puternic ar fi, e inutil. Oricum el nu scade febra ci doar opreste o infectie bacteriana.

Pulmonar nu se aude nimic?

Mergi la inceput