Bebelusi de iulie-august 2005 (115)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorel spune:

Revin
Sunt mai tot timpul pe massenger: sorina_stamate
Deci .... care mai intrati pe mess ..... adaugati-ma si pe mine in lista voastra. Multumesc mitub pentru toate mesajele pe care mi-i le trimiti pe aceasta cale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Albinutzza...cand apare al-IV-lea,asteptam vestea!!!
Gesi sa fiu sincera si fara sa dai cu rosii si eu zic ca seamana cu amandoi minunea voastra!
Monica-Elena ma bucur ca sunt semne de insanatosire si ca ai gasit un dr in caresa ai deplina incredere!
Irda nu cred ca Dariuta are ceva de la gustarea ei exotica,doar mami a tras sperietura.Cat despre fier nu cred ca a putut influenta atat de mult.
Multumiri celor care ne-au felicitat de ziua noastra!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Imi pare rau dar nu am timp sa citesc din urma. Sunt si f obosita si il pazesc pe Mihnea non stop.

Cristina cat l-a tinut pe Rares nesuferita asta de boala? Am ajuns dimineata la dr Stanciu. Un medic adevarat - jos palaria. Ne-a zis ca pe fondul enterocolitei virale facute la munte avand imunitatea scazuta a contactat nesuferita asta de bronsita. Ca atare ne-a dublat cantitatea de zinnat(augmentinul cica nu a facut decat sa inmulteasca microbii). Acum luam 3,5 ml de zinat la 12 ore si un sirop Sinupret(unul si bun ce ambroxol si eurespal si alte magarii). A zis sa il tin in casa 7 zile si sa continuam tratamentul pe zinat doza asta inca 5 zile si apoi sa ne vedem. Scurt si la obiect omul. Asa ca ne luam la revedere de la minunata dna dr a noastra care ne-a tratat cu nurofen si nu mai zic nimic ca imi vine sa o strang de gat. Dr Stanciu mi-a zis sa nu ii dau antitermice decat daca ii creste temperatura peste 38 si in nici un caz nurofen ci paracetamol - calpol sau eferalgan.
Asa ca astea fiind zise sper sa am taria sa trec peste toate. Nu am dormit de vineri seara dar vad ca rezist. Noroc cu tati ca ma obliga sa mananc.
Cam asta facem noi......

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Lui Rares i-am dat 7 zile KLABAX,apoi dr.mi-a dat Sumetrolim inca 5 zile pentru ca desi nu se mai auzea zgomot la plamani,tusea si traheea era inflamata.Nurofen i-am dat doar vreo 3-4 zile cit a avuit temperatura.In schimb am fost nevoita sa-i dau SAMBUTANOL si PREDNISON pentru a putea respira(se ineca si nu putea sa respire din cauza secretiilor bronsice acumulate).
Picaturi in nas si sirop de tuse Ambroxol.
Dupa a doua de prednison a inceput sa doarma mai bine noaptea,in sensul ca nu plingea incontinuu fiindca nu poate respira.
In a doua dimineata de antibiotic a vomat in jet puternic si a reusit sa-si elibere caile respiratorii(eram cumplit de panicata,dar dr. a spus ca e mai bine pentru el).
MULTA SANATATE SI PUTERE!

Mergi la inceput

PT IERI O REACTUALIZARE : LA MULTI ANI NICHITA,SA CRESTI MARE SI SANATOS,FRUMOS SI NOROCOS!!!IAR AM AVUT O SCAPARE FIIND PRIMUL,IN MAI...NU AM VAZUT,MEA CULPA!!!

MMN

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DE IERI SI CELOR DE ASTAZI !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,voiosi si sa aveti parte de mult noroc si fericire in viata!
VA PUPAM DULCE DE TOT !

Simbata incep examenele,in plus la serviciu e jale ,asa incit am sa intru rarutz.
Dar sa stiti ca ne gindim la voi si va dorim tot ce e mai bun pe lume!
Multa sanatate tuturor!

O zi frumoasa si senina
Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Scuze,am trimis mesajul de doua ori !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

La multi ani si sanatate
BB-licilor care astazi sarbatoresc!

Salut mamicilor!
Nu stiu cat am sa mai rezist sa nu il iau pe BB sa doarma in pat cu noi.Ma trezeste de multe ori pe noapte.A avut doar cateva nopti in care a dormit neintrerupt toata noaptea.Ma trezesc dimineata si parca sunt batuta, ma dor toate oasele.
acusor - nu eu nu il culc pe perna nu este obisnuit cu perna
anis - fie-ti mila si de noi si trece-ne pe lista, ca eu nu reusesc sa-ti trimit PM
Sebastian-Ionut s-a nascut pe 18.07.2005 ora 23.05 Maternit.Giulesti 3,610 kg 53 cm Apgar 10
sorel - succes si spor la treaba BB-2(si eu mi-am dorit 2 copii)
diana - i-am dat alt prosopel dar nu il vrea il arunca si plange nu stiu daca o sa mai gasesc ca acela cu desene Winnie the Pooh <prosopelul lui cu care facea "bau">
gesi - ce mai faci te mai intalnesti cu Ioana? Ca am inteles ca locuiti in apropiere.
Va pup ca sa trezit BB.
Sebastian <18.07.2006>
Catalin <06.03.1997>

Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumesc frumos Cristina ptr raspuns.
Mihnea vad ca a reactionat bine la doza marita de zinat si nu a mai facut temp. Transpira ff mult noaptea, il schimb de 3-4 ori pe noapte. Si il aspir cu batista bebelusului de 8-9 ori pe zi.
Nu mai are pofta de mancare asa de mare dar sper sa ii revina dupa ce ii trece boala.

Diana-Mirela si Dede care este deosebiar dintre bronsita si bronsiolita? Exista vreo deosebire? Mihnea a fost diagnosticat de dr Stanciu cu bronsita.

Si eu mi-am mai revenit putin. Mi-a dat incredere dr asta, dar tot nu mi-a trecut furia pe dr lui la care oricum renuntam.

Mergi la inceput

Emaaimee felicitari pt realizarile Oanei.Ce de dintisori ...gata,gata si maselutele!!!sanatate si pupam cretulina!
Sorel si Codruta se joaca cu tzatzi...balamuc la mare,ai dreptate!
Ella nu stiam nimic de tine,bine ca v-ati distrat.Acum recompensati si micuta!
Anis parerea mea e ca e ok cum vrei sa procedezi cu listuztele!
Briana sunt pe receptie,cand va fi ...la treaba,acu' vine concediu si...rusinica!!!
Acusor pupam pe Teo dulce si ne bucuram ca papa bine!
Cristina spor la treaba,te asteptam atunci cand poti!Pupicei la baietei...si la mamica,sa aiba putere la invatat!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Acum mancam mar+banana+branzica+cereale+putina lamaie
ne jucam cu cheile si suntem si pe forum.
Ce de lucruri mai facem.
Tati e la servici si Cata e la scoala.
Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>

Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii

Mergi la inceput