Suceava - (nota) 10!!
Raspunsuri - Pagina 21
megbeng spune:
ILIUTO, deci si tu vii cu vesti bune
multumesc mult de urari!!
ilincalif spune:
meg, draguto, nu intram in seara asta ca-s frinta, da' nu ma pot abtine sa nu sar sa te imbratisez.. ai grija de tine si de burticica ta, si cele opt luni sa treaca asa ca un vis frumos, si apoi sa stringi in brate un "zamfiruc" sanatos si frumusel...
eu sint rupta in doua de atita treaba... daca pronunta cineva cuvintul "prajiturele" cred ca mi se face rau !
in plus zamfirucul a fost azi cam miriit... nemultumit ca nu am scos-o in drum, probabil... si eritemul fesier inca nu i-a trecut, cum o sa ne aratam popoul rosior la lume simbata nu stiu, vai, vai ce rusine... si ultimul obicei este sa ne virim pumnisorul in gura daca s-ar putea tot tot, pina-n cot, si ne umplem de bale, ca doar am crescut si acum avem si saliva din belsug !!!!
eveline dear, botezul il facem la biserica, dar nu ma intreba la care, ca sintem in negocieri fierbinti rau de tot... eu vreau pe Zamca, la bisericuta careia i se spune Turnu Rosu, iar tati, pentru ca trebuie neaparat sa ma enerveze o tine mortis cu bisericuta din curtea spitalului vechi.. sa vedem care-i mai incapatinat !!!! pina la urma, important este sa fie ghemotocul crestinat, stiu asta !
nu va suparati ca sint asa expeditiva, mi-oi lua eu revansa... dupa...
pupacim toate fetele cochetele si cu un supliment de pupaceala pentru meg si burticica ei, eveline si iubita, carmen si mindrutele, floricica, iliuta querida, dandush-san sijaponezucii ei mititei... si mai vroiam sa pupacim, dar imbatrinim si ne ataca scleroza pe la extremitati, iaca am uitat cui sa-i mai rezervam pupici...
asa ca ramine ca de obicei, inchei cu o multime de pupicei mititei !
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
ilincalif spune:
mi-am amintit : pupacim turtitza !
uffff, deci nu-i chiar asa grav cu scleroza, nu-i chiar asa de avansata cum parea !
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
MP spune:
Meg,nu stau in Iancului.Stau in Dr Taberei.Ce mai zice burty?
Ilincalif,si eu votez tot cu Zamca.Acolo am copilarit.E foarte frumos la Turnu Rosu.Bafta la botez! Sa fie frumos si sa iasa totul superb!
Noapte buna,fetelor!
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)
Pozele noastre
carmen spune:
Hai pe pagina 1. Poate am sa revin astazi. A fost o serbare excelenta.
Sa aveti o zi frumoasa in ciuda vremii de afara.
eveline spune:
Va pup si eu fetelor si ma bucur pentru tine Iliuta ca o sa fie OK.
Tinem pumnii Cristinei si ne rugam sa fie asa cum isi doreste ea.
Uh, revin mai incolo....am o durere de burta de-mi vine sa ma urc pe pereti!
Ana si Bianca-iubita
turtita fermecata spune:
Buna dimineata, fetelor!
Meg, felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa dea DD sa fiti sanatosi si sa treaca cele 8 luni cu bine!
Am cam lipsit de la cafelele din ultimile dimineti, asa ca azi fac eu pentru toata lumea(ce-i drept, cam tarziu)
Am fost atat de harnica zilele astea, ca mi-e ca o sa ma deochi! Am reorganizat integral camera Ilincai, arata super! Uite aici, si aici si aici.
E asa de simpatica in camera ei cu pitici, ca-mi vine s-o mananc.
Hai ca mai vorbim azi, ma duc sa mai muncesc.
Sa aveti o zi minunata!
irina
Poze
eveline spune:
Foarte frumoasa camera celei mici.....mi-a placut in mod special covorul.
Spune-mi si mie, de la ce varsta sta (doarme) ea singurica in camera ei, in patutul mare?
Ana si Bianca-iubita
turtita fermecata spune:
Pai pana la 2 luni a dormit in landou, cu noi in camera, pe urma pana la 6 luni a dormit in patutul ei cu noi in camera, pe urma in patut singura in camera, si de ieri doarme tot singura, dar in patul ei de domnisoara!
Practic, de la 6 luni doarme singurica in camera.
irina
Poze
Dandush spune:
Turtita...faine poze. Sa-ti creasca fetita si sa fie sanatoasa
Sucevencele mele scumpe....mai ploua? Hai ca azi si aici e urat si ud........
O zi buna
D.K.