Suceava - (nota) 10!!
Raspunsuri - Pagina 19
Dandush spune:
Crengu du-te la meniul de pe pagina in stanga la "Mesaje private" si dupa ce apare pagina respectiva vezi ca in acelasi loc cu "mesaje trimise, reply, mesaje primite" ai "OPTIUNI"; de acolo iti activezi PM-ul. Sper sa fi inteles ceva .
Meg, imi pare rau ca ti-am luat-o inainte, dar sincer, m-am bucurat sa citesc ccc ca s-a prins . Imi cer scuze ca nu mi-am tinut gura.
D.K.
carmen spune:
Dana frumoasa ratusca ai avut mai, finuta si delicata. Ce face in vacanta nu se plictiseste? Ana deja ma tot intreaba: dar ce fac in vacanta?????
Crengu imi pare rau, nu am raspuns pentru ca habar nu aveam cum se activeaza PM ul.
Ana are maine serbare si are emotii, ma tot intreaba daca i-am pregatit rochita. Problema e ca are o rochita cu un fel de crinolina si cand se va aseza pe scaun se va ridica rochia in cap. Trebuie sa facem repetitie acasa.
crengu75 spune:
Merci Dandush! si intrasem si pe acolo de vreo doua ori dar parca eram oarbe. numai nu am vazut Opitiuni. Acum am rezolvat problema,pot primi MP, in sfarsit!
Mai, voi stiti ca eu nu prea va cunosc, desi suntem din acelasi oras. Ne vom cunoaste cu timpul!
Va pup pe toate!
megbeng spune:
ei, dandush, nu e cazul chiar sa-ti ceri scuze! ca nu era o informatie asa private, din moment ce o mai postasem pe forum pe la alte sectiuni..vroiam doar sa fac o prezentare mai spectaculoasa aici, ca tare-mi sunteti dragi!
o sa fac show-ul de rigoare dupa ce mi se confrma la eco ca e totul in regula..cand aflu exact ce si cum de la dr, promit sa postez aici prima data
megbeng spune:
am repetat HCG-ul astazi si a crescut foarte, foarte frumos!!!!
549.5!!!!
delirez de fericire..imi vine si sa plang si sa rad...astept sa ajunga si george acasa, in cateva minute si sa plangem amandoi de bucurie!
Doamne, iti multumesc ca m-ai auzit!!!!!!!!!!!!!
Dandush spune:
'Neata! Haideti la cafea!
Crengu...ma bucur ca ai reusit si ca ti-am fost de folos.
Meg....multe si sanatate.
Va astept .
D.K.
crengu75 spune:
'Neata fetelor!
nu am timp sa scriu ca sunt la serviciu, dar macar sa va aduc pe prima pagina.
Pupici