Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 18
Raspunsuri - Pagina 14
BDana spune:
Mona multumim de felicitari, desi nu stiu cat de mult le meritam, avand in vedere ca multi copilasi dorm singuri de haaat, mult timp. Dar tu despre Mihaitu nu mai spui nik?
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
crinuta spune:
La multi ani tuturor bebeilor.
Azi nu stiu cum putem sarbatori, dar maine poate mergem la delfinariu.
Ieri insa i-am cumparat 3 costumase superbe de la Little Pioneer, la jumatate de pret.
Crinuta si Rayan
oana cretu spune:
La multi ani tuturor puiutilor, va doresc o zi superba si mai ales sanatate multa copilasilor bolnaviori!
Eu sunt absenta si azi, scuze, dar sunt in curatenie generala ca duminica avem musafiri multi, si sunt si dupa Seb si cu curatenia, mai fac pauza din cand in cand cate 5 minute sa respir. Va las ca Seb a adormit si profit si eu sa avansez! Pupici!
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
amo2004 spune:
quote:
Originally posted by BDana
Mona multumim de felicitari, desi nu stiu cat de mult le meritam, avand in vedere ca multi copilasi dorm singuri de haaat, mult timp. Dar tu despre Mihaitu nu mai spui nik?
S-o crezi tu ca multi copilasi dorm singuri in camera. Al meu nu doarme singur, chiar daca adoarme si il las singur se trezeste si nu se linisteste pana nu ma duc langa el.
Despre Mihai ce sa va spun, ma ingrijoreaza faptul ca si acum el are doar doi dintisori. Noaptea se trezeste de cateva ori si maraie/plange, in special spre dimineata, dar se linisteste daca ii dau sticluta cu lapte. Poate il sacaie gingiile, ca burtica nu pare sa-l supere. Cuvinte noi n-a mai spus de cateva saptamani. Mai nou e si el preocupat cu desfacutul/insurubatul capacelor, ne aduce carticele sau reviste sa-i aratam animale, stie cum fac majoritatea. Cel mai mult imi place cand face ca cioara (cra-cra) sau ca leul (uaaa-uaaa si roteste capul ). Reactioneaza la fiecare sunet mai puternic gen alarma, claxon etc incercand sa-l reproduca si daca e ceva ce nu a mai auzit (elicopter de ex. zilele trecute) se uita la tine cu o mutrita vadit mirata, imitand probabil expresia fetei pe care o faceam noi ca sa-i distragem atentia cu ceva interesant . In weekend mergem la Bucuresti, cu trenul (vagon dormit). Sunt curioasa cum va reactiona si daca va dormi au ba. Cu masina ar fi fost aproape imposibil, ca nu are rabdare si face un scandal monstru, vrea in fata la volan si altele. Varianta condusului noaptea nu ne place, ca se acumuleaza prea multa oboseala la un drum dus-intors intr-un we.
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
crinuta spune:
Fetelor, e vreau sa imi schimb ceva la par dar inca n mi-e clar ce si cum.
Peste cateva zile voi merge la sala. Incep fitness si inot, dar nu amandoua in aceeasi luna, ci consecutiv.
Nici Rayan nu doarme singur, asa ca Dana, nu esti singura.
De ieri e vorbaret, spune multe pe limba lui, dar cand vrea ceva spune: aideeeeeee....
Crinuta si Rayan
Ubi spune:
Sanatate multa puiutilor bolnaviori! Si sa ne traiasca ca azi e ziua lor!
Eu am sarbatorit 1 iunie cumparandu-mi haine (sic!). Nu de alta dar copilul are de toate la acest capitol. Fetele, vedeti ca la Yokko au reducere 50% la ceva produse de primavara (fuste, pantaloni si sacouri).
Cred ca v-am povestit ca i-am luat sandale de la Crido Kids cu 190.000, nu? Super sandale fratioare...Si cand ma gandesc ca am dat o caruta de bani pe cele gen ghetuta care au batut-o rau de tot la spate...
Ixxi - da, e cam departe Titanul dar am fost la noi in piata (la Domenii) si am gasit o gramada de bluze de bumbac. Am sfarsit prin a mi-o lua pe cea mai putin impopotionata caci toate sunt made in India.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
crinuta spune:
Peste cateva zile voi merge la sala. Incep fitness si inot, dar nu amandoua in aceeasi luna, ci consecutiv.
De ieri e vorbaret, spune multe pe limba lui, dar cand vrea ceva spune: aideeeeeee....
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Crinuta si Rayan
lbelciug spune:
Bravo, Ubi! Lasa ca si mamicile trebuie sa arate bine de 1 iunie!
Lamureste-ma si pe mine te rog unde e Crido Kids si unde Yokko. Apropo de incaltaminte ai vazut pe undeva sandale din plastic (pt plaja)? Eu am vazut la Mall dar erau cam scumpe ...
Crinuta, sterge te rog ultimele 3 dubluri ale mesajului initial. Bravo tie ca ai timp sa mergi la sala/fitness. Ryan cu cine ramane acasa?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica