Bufteni, ori-de-unde ati fi!
Daca toata lumea are un capitol, noi n-am putea?
Care sunteti din Buftea, nascuti, crescuti, ajunsi pe parcurs sau doar in trecere, haideti sa ne unim. Sa mai schimbam si noi impresii.
Raspunsuri
marinar spune:
ehe, uite asa putem descoperi ca sunte/am fost vecini, colegi sau mai stiu eu ce.
ma bag, chiar daca nu mai stau in Buftea, dar am stat...24 de ani. de 2 ani sunt bucuresteanca, dar gandurile mele se indreapta mereu in directia aceea, unde am parintii, fratele si familia lui, amintiri.
marina
pozici
kitty_nic spune:
Bine gandit, orangecat.
Draguta este Buftea. Mie imi place foarte tare. Din pacate noi stam foarte putin in Buftea, ca muncim in Bucuresti si plecam dimineata si ne intoarcem seara, mai muncim si in we si nu prea avem mult timp de petrecut pe acolo. Este foarte adevarat ca nu prea ai multe distractii, dar are avantajul de a fi f. aproape de Bucuresti. Vrei un film, te urci in masina si in 20-30 min ai ajuns la cinema, teatru sau mai stiu eu unde.
Noi stam intr-o zona f linistita, cu verdeata in fata geamurilor si suntem foarte incantati.
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
marinar spune:
Orangeca ai lasat subiectul balta sau cauti buftenii pe la alte subiecte?
marina
pozici
kitty_nic spune:
vin si eu sa pup Buftenii.
Marina, era normal sa ne intalnim si aici. Dar noi ne cunoastem.
Orangecat, ce ne spui despre tine? Pe unde stai prin Buftea, ce liceu ai facut, etc. Eu astept detalii cu nerabdare. Poate ne cunoastem...
Poze
cherry22 spune:
Si eu stau acum in buftea. Am fost nascuta si crescuta in bucuresti, dar bunicii stateau in buftea si faceam vacantele la ei. Acum ne-am mutat definitiv in buftea, am vandut apartamentul din bucuresti si ne facem casa, care momentan este neterminata. Speram ca la toamna sa ne putem muta in ea.Parintii stau in casa bunicilor, iar noi ne construim casa langa ei.
fostele/actualele buftence
kitty_nic spune:
Cam slaba miscarea cu buftenii.
Cherry, bine-ai venit! Iar in Buftea, "Bine-ai revenit!". daca mai tin eu bine minte ziceai ceva de statuie? Ca stai pe la statuie?
Orangecat, nu mai dai nici un semn de viata? Nu vrei sa ne cunoastem? Spune-ne ceva despre tine.....
Marinar, iti doresc sa te simti mai bine si sa revii in forta pe toate planurile si toate subiectele.
buftence, dar cam putine. Oare astea suntem chiar toate?
Poze
marinar spune:
neata
Kitti si eu sper sa ma simt mai bine, dar pt moment nici o ameliorare. se pare ca nu mai sunt buftence, sau nu vor sa ne bage in seama.
nici orangecat nu a mai dat nici un semn. poate nu are net decat la serviciu.
Kitty, Cherry, Orangecat
marina
pozici
kitty_nic spune:
marinar, iubita!
Esti la munca azi, sau stai acasica daca tot ti-e rau? Si nu-l suni pe dr? Poate iti da ceva sa-ti mai imbunatateasca starea. de la mine sa-ti miroasa sa te mai inveseleasca.
Poze