Va rog mult, ajutati-ma,
Sunt operata de aproape 2 luni de histerectomie totala si am febra 37 cu 2, 37 cu 4, in special dupa-amiaza. Medicii au fost nedumeriti de echografia mea, as vrea sa va cer sfatul.
La o a doua internare am avut diagnosticul bont vaginal sangerand, iar ecografia e"Retrovezical spre dreapta o imagine slab delimitata de 25 mm /23 hipodensa, omogena,(granulom de fir) o imag. asemanator spre stanga si mai sus dar mult mai densa si omogena 34/30mm
La cateva zile de la externare, o alta echo evidentiaza o"formatiune hiperecogena relativ bine delimitata, diametrul 20 mm retrovezical (zona de iritatie).
Iau Diclofenac, 2 pe zi, Climodien, ovule cu Betadine
Febra e cand 36,9, cand 37,2.
E de stat asa? Sunt lucruri normale?
Vreau sa ma fac bine, sanatoasa.
Va multumesc pentru orice sfat,
Liliana
liliana bun venit pe forum.
sincer imi pare rau pentru tine,nu stiun ce sfat sa-ti dau ca nu ma pricep dar parerea mea este sa mai ceri parerea si altui medic sa vezi ce zice.
sanatate iti doresc.
Multumesc Andreea pentru bunele ganduri!
Stii, eu de o viata cresc copii, cate 20 pana la 38 o data, sunt closca, ai putea zice.
Si uite ca operatia si astarea mea ma tine departe de ei, si asta nu le place, au 8 ani si s-au obisnuit cu mine!
Vreau la scoala!
Am consultat muuuulti medici! Chirurgi 2, gastroenterolog -1, ginecologi-2, medici de familie, si inca altii, mai apropiati, mamici de la clasa- asistente medicale.
Eu tot 37,2- 37, 4 fac si ma simt asa si asa, bine ca nu ma mai inteapa prin burtica atata!
Vom vedea...
Poate stie cineva ce sa fie! Eu tot sper!
Sau cum sa elimin ceea ce nu prieste..
Pe curand,
Liliana
Tuturor,
Un gand bun de 1 Iunie, ziua copiilor de langa noi, dar si a copilului din noi!
Liliana