manichiura, depilare
Salutare!
Am si eu asa o intrebare: sotia mea e insarcinata de 6 saptamini
. dar ea m-a rugat sa caut peinternet daca se poate in timpul sarcinii de depilat sau daca se poate de facut manichiura. ea crede ca vaporii astea de la oja si durerea de la depilare ar putea cumva dauna sarcinii. voi ce credeti
Raspunsuri
miris_ spune:
Felicitari pentru sarcina!
Eu una cred ca sotia ta trebuie sa se ingrijeasca la fel ca pana acum, cu mentiunea ca manech-pedichiura sa le faca acasa cu ustensile dezinfectate. A fi gravida nu inseamna ca stai cu parul de 5 cm pe picioare si neingrijita, iar durerea de la epilatul cu aparatul nu e chiar asa... de nesuportat... (parerea mea).
Sarcina usoara!
Cristina si Mihnea Stefan
flavia2904 spune:
Nu cred ca dauneaza sarcinii sa-ti faci manichiura,iar de epilat daca o doare de la ceara poate folosi un aparat de epilat sau lama
.Sarcina usoara sotiei tale.
dimushor spune:
eu iam spus exact acelashi lucru. vedeti ca pe ea o deranjeaza faptul daca nu e daunator mirosul asta de oja.
va multumesc tuturor pentru urari
akella spune:
Manichiura poate fi periculoasa in masura in care e facuta in conditii improprii si cu ustensile nedezinfectate (te poti pricopsi cu un panaritiu de toata frumusetea...). Deci, mare grija sa nu cumva sa faca vreo infectie la degete.
Cat despre depilat... Glumesti? Bineinteles ca se poate depila in timpul sarcinii; exista multe metode - aparat de ras, ceara calda sau rece, creme depilatoare, aparate etc. Asa ca spune-i sotiei tale sa se "faca frumoasa" si asa, gravidutza.
dimushor spune:
ce am avut eu in vedere cind am vorbit despre manichiura, este daca nu este daunator mirosul de oja. probabil nu m-am exprimat corect
liliac1 spune:
quote:
Originally posted by dimushor
eu iam spus exact acelashi lucru. vedeti ca pe ea o deranjeaza faptul daca nu e daunator mirosul asta de oja.
va multumesc tuturor pentru urari
Sarcina usoara sotiei si felicitari!!!!
Poate sa-i dauneze mirosul de oja, nimic de zis...asa cum altora le dauneaza mirosul de parfum sau de mancare gatita...(adica sa nu-l suporte, sa vomite)
Dar n-are nimic de-a face mirosul cu sarcina.
Plus ca graviditatea nu ne condamna la a NU mai avea grija de noi. Din contra...O femeie insarcinata este deosebit de frumoasa iar daca mai este si ingrijita cu atat mai mult!!
Epilatul, asa cum au sugerat fetele, se poate face in diverse moduri si se cauta metoda cea mai "usoara" pentru ea.
Liliana&
Andra-MariaAndra - Mai 2006
MamaElei spune:
Dimushor, felicitari si o sarcina usoara sotiei tale! Bun venit pe forum!
Si eu consider ca nu are cu ce sa dauneze epilatul. Iar de mirosul de oja citisem si eu pe undeva ca nu ar fi recomandat. Asa ca ar putea primele luni sa faca manichiura, dar fara a folosi oja...
Rodica si PAULA (02.09.04)
amarantina spune:
Acetona cica ar avea nu-stiu-ce componenta nociva, dar cred ca sunt prostii, ca doar nu stam cu nasul lipit de sticluta cu acetona sau oja.
Sephora spune:
Nu are ce sa dauneze copilului,doar daca sta foarte mult in un mediu toxic.
Iar de epilat depinde de ea cum suporta durerea.
Eu de la inceputul sarcinii m-a duc la cosmetica e adevarat mai rar dar doar datorita faptului ca nu-mi mai creste parul la doua saptamani cum crestea inainte ci cam la o luna si jumatate acum.In ceea ce priveste manichiura si pedichiura nu s-a schimbat nimic.Daca ea nu suporta mirosul sa nu se dea cu oja.
Sarcina usoara in continuare si numai bine.
Io
22+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos