Bebei de Martie - Aprilie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ile,
Eu am dat clik pe Molde "al tau",si...surpriza!

Da,e explicabil ca se dizolva diferit,din cauza acelor omega3.Inseamna ca e super sanatos laptiku“vostru!

Dupa matematica lu“fi-mea(de 8 ani):

(juma“de viking + juma“de romanash)+ (juma“de viking + juma“de romanash)= 1 viking+ 1 romanash!

A adormit Markus...
Ma duc si eu sa mai apuc ceva din filmu“ cu nazistii...
vennlig hilsen

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Mariana, dragalase calculelele lui Matei.
Vruiam sa te intreb daca Cei 2 copii mai mari ai tai vb romaneste?
Si apropo, e o coincidenta ca in fam voastra, prenumele tuturor incep cu M sau e "cu intentie"?
Si sotiorul meu tocmai termina de vazut o porcarie de film In the mouth of madness ,cica horror.
Uite un film pe care l-am vazut de nush cite ori si mi-a placut mult Matchstick Men, imi place la nebunie cum joaca Nicholas Cage acolo.
Apropo de cura de slabire, tare greu e sa ma abtin, dar inca ma tin tare pe pozitie.Si ma dor falcile de la atita mestecat de guma

Klem fra meg

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

La multi ani Cristian, Rudy si Adrķan!! sa crestesti mair, frumos si sanatosi!!

Mariana, ba am intraaat!!!! Ia zi, cum fu filmu cu nazistii?
Io am vazut Xmen 2 ieri. Asa o timpenie... dar na...

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Mariana, merci tare mult de raspuns!
In sfarsit mai aud si asemenea pareri(referitor la alaptat). La noi se bate tare mult moneda pe ideea cu alaptatul la san...tin minte ca in spital erau fete se chinuiau de zor cu pompa de muls, chit ca abia daca aveau lapte si asistentele insistau ca e f. important pt. copil...saracele , la urma se simteau ele vinovate...nu vreau sa se supere nimeni, dar eu nu am crezut niciodata in mitul ca laptele matern protejeaza copilul de boli si il imunizeaza. Al meu a racit de ex., e pe antibiotice si mai pot sa dau si alte exemple. Nu m-am muls niciodata, desi am pompa electrica si una manuala, pt. ca nu le vad rostul. Sunt atatea feluri de formula acum, incat exista solutii pt. orice. Si nici crema de san nu am folosit-o deloc, pierdeam prea mult timp cu spalatul ,unsul, iar spalatul sanului. M-au durut la inceput, dar mi-a trecut repede pana m-am obisnuit.
Ref. la bouncer, vreau sa-ti zic ca nu stiu ce m-as face fara el! Cum il asez in el, adoarme aproape instantaneu. Multa lume mi-a spus ca nu e bine, ca stramba coloana, ca nu stiu ce. Eu cred totusi ca si astea sunt anatomice, altfel de ce or fi facute expres pt. nou nascuti? La fel cu car seat-ul, pe care l-am folosit de la 2 saptamani.
Ar mai fi ceva: de cand pot folosi marsupiul? Ca mi-ar fi comod sa-l pun in el.

Mergi la inceput

Am mai pus niste poze la mine in album, la Marc 2luni
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Alinaalex, uite ca noi folosim marsupiul de la trei saptamani. Chit ca socrella nu ne aproba, noi facem tot ce stim. Aici se pare ca pediatri recomanda folosirea lui mai ales cand au copiii colici si cica pentru "bonding".
Ile, e o scumpete de fata Vivian. Mama si ce peisaje frumoase avetri voi pe acolo. M-a dat gata aia cu apa aia si muntele in spate plin de zapada. Parca e muntele Pikes Peak al nostru din Colorado.
Ref. la botez, socrella ta o fi mai cu gusturi selecte, rafinate, dar eu nu vreau sa ma bazez pe a mea, ca stiu ca la decoratiuni e lemn Tanase. Pe cand la mancare, gateste bine, dar fara "fatada". Iar eu cand gatesc imi place sa fie mancarea si aspectuoasa, nu numai gustoasa. Ba o frunza de patrunjel, o felie de lamaie, intelegi tu ce spun.
Fetelor, cum naiba aveti timp de vazut filme? Ca eu nu am timp nici sa tin o carte in mana de ingrijire a copilului.
Noaptea mai apuc sa vad cate ceva la TV cand alaptez Piscotica, dar atunci baga astia numai reclame la te miri ce produse.
Noe, tu ziceai ca citesti Memoriile unei gheise? Ia zi-mi merita sa imi iau si eu cartea? Ca i-as ruga pe ai mei sa mi-o cumpere si mie.
Plange "sugativa" mica.
Pup si la multi ani Cristian, Rudy si Adrķan!!!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

pfaiii Ciuf, merci, ca stateam si ma uitam cu jind la marsupiul ala stii cum? m-am saturat de atata urcat, coborat, impins caruciorul. Plus ca mai pot intra si eu prin magazine fara insotzitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna dragele mele!

Iertati-ma ca nu am mai dat pe aici de multicel,dar lasa ca ne linistim noi si o sa intru si eu mai des. Sambata avem botezul lui Matei,au inceput sa soseasca "participantii"-mai intai nasul,acum mama...maine vin si tatal si fratele meu...si tot asa.Sper sa fie totul bine;o sa va arat poze.
In plus de la 1 ne mutam intr-o casuta mai mare si alta nebunie pe capsoarele noastre...
Am citit tot ce ati scris,am vizionat pozele(asta in timp ce il alaptam pe Matei) dar nu am avut timp de scris.
Sa nu ne uitati,suntem tot pe aici,cu ochii pe voi si cu sufletul alaturi!(mama,ce dependenta a putut sa dea forumul asta!!)
Mara,imi pare rau pentru sambata...nu ne putem intalni pt ca avem botezul;dar poate in alta zi.Abia astept!
Am pus poze mai noi la semnatura,in albumul Matei Calin.

Va pup!!!!

Monica si cei doi pitici,Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006).

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mai fetelor, zgatia asta urlatoare a mea ma innebuni. Nu vrea decat la piept, asa ca drept urmare ma pocni nevoia de numarul doi si fuga la WC cu ea in brate. Na ca pe asta n-am facut-o cand era Luca mic. Sa stau pe WC cu ea in brate. Si nu paru fata deranjata. Niciodata nu-i prea tarziu. A mai facut careva asa sau is eu a nebuna???
Aida, ca imi aminti, sa stii ca si la mine scurgerea e urat mirositoare. Tu ai pierdut atele de la epiziotomie? Ca eu le-am vazut pe hartia igienica la 2 sapt. dupa nastere si stau cam cu grija pana la inc. lui iunie cand am programarea la medic.
Monica, e mortala poza cu Mr. Muscolo. Am ras cu lacrimi. Sa-ti traiasca micutul Falconetti. E o mandrete de baiat. Si sa stii ca si Luca o sufoca pe zgatia asta mica cu pupatul si mangaiatul pe cap. Iar eu alerg dupa el sa ii dezinfectez mainile si Luca de-aia nu mai poate. Mangaie cand vrea el nu cand vreau eu.
Petrecere frumoasa la botez si asteptam poze.
Fetele din strainatate ia uitati un documentar despre Ro. http://www.poze-romania.ro/files/the_world_without_romania.php
Pasati-l si voi la prieteni, ca poate asa se mai aude cate ceva bun si de tarisoara noastra.
Fetele din Germania, cum se spune in germana la botez, decoratiuni de botez?
Multzam si pup gasca

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Mai mai... sa vedeti, am fost cu gasculitza la un fel de centru de socializare pt mamici si bebei unde am stat 3 ore -plus dus si intors, si taaare cumintica a fost, m-am tot mirat, oare din cauza ca era cea mai pispirica la varsta?

Noi ne-am cam rupt de filme si chestii de-astea (destul stau eu cu ochii in monitor), inca sunt prea vrajita de ochii fetei, poate-mi mai trece mai incolo si mi se face dor de un film bun. Nici nu avem vreme,in afara de fata, acum suntem ocupati sa ne mai cumparam si casa, ca deh, sa iesim cu fata la noi in curte...

Sa raspund la o intrbare, da, m-am apucat de abdomene, nu stau eu pana la 6 luni.Si din moment ce ma simt bine sper sa nu fie vreo problema. Totusi nu ma fortez, fac mai usurel, exercitii lejere deocamdata, progresiv o sa introduc mai grele. Burtica se retrage de la sine parca, iar alaptatul zic eu ca e bun si el, dar tb sa-i dam o forma, eu am facut ceva sport la viata mea si nu am rabdare sa mai astept.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput