Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 3
patriciaRO spune:
Aoleu, Andreea prin cate ati trecut... Off!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Mercedes spune:
La multi copilasilor sa fiti fericiti, iubiti si bineinteles sanatosi!!!!
Androix- superba zi ai avut
Fetele ma termina Bianca are un debit ,,verbal" o voce care trezeste toti vecinii cand urcam sau coboram trei etaje- toata lumea ne stie programul
Ne am schimat al doilea carucior deoarece nu statea locului -in trei miscari se ridica in picioare in carut- turbam...
Acum avem unul sport, l am inaugurat ieri deocamdata ii place
Vroiam sa va intreb daca ati luat copiilor tricicleta din aceea care se impinge din spate? oare o fi utile?
Anul acesta nu cred ca vom merge in concediu la mare din pacate dar totusi.... am o speranta in septembrie la Mamaia sa vedem poate impac si capra si varza
babygirl spune:
Mercedes,eu vreau sa-i cumpar tricicleta.Initial vroiam una mai mare,in care copilul sta in siguranta,dupa care m-am gandit ca o voi folosi doar 2 luni maxim,ca apoi sa trec la o tricicleta normala,care are doar niste cureluse de sigurnata puse in jurul braului.Si asta tot cu posibilitatea de a fi impinsa de parinti.M-am gandit ca asa o tricicleta am folosi-o si anul urmator cand ar sti singurica sa foloseasca pedalele. Am cautat in diverse locuri si am gasit asemenea triciclete la preturi mari.Mi se pare mult.Norocul face sa am o matusa in Belgia si am trimis-o la Mothercare din Bruxelles ca sa ne cumpere Pink Touring Trike http://www.mothercare.com/invt/lz3311 Sunt mult,mult mai ieftine acolo.Eu nu am inteles exact ce fel de trike vrei,dar daca vrei din aceea pt "incepatori", gasesti la Bucur cu numai 1 milion.Vecinele mele din cartier au,iar cand o pun pe Ema in una din ele abia o mai scot de acolo cu tipete.
Si Ema tipa de entuziasm cand iesim pe usa. Striga f tare "da ! da! da!". De la 4 pana la parter cred ca tresar toti din bloc.
corni spune:
LA MULTI ANI !
gabitzam - ANDREI-STEFAN
Babygirl - EMA ELENA
danib - FILIP GABRIEL
sa cresteti mari si sanatosi
Elisor,multzumesc pentru mesaj,durerea o am de 3 ani si nu a cedat macar 1 zi,nici nu mai stiu cum este sa nu te doara,m-am obisnuit cu starea asta insa m-am si saturat,nu mai rezist,nu pot sa-mi desfasor activitatea,trag de mine,doctorul mi-a spus ca hernia de disc cervicala este mai pacatoasa intradevar decat toracala sau lombara si am dobandit-o de la o miscare brusca sau m-am aplecat sa iau ceva,etc dar eu imi amintesc ca acum 4 ani eram intr-un taxi si a intrat o alta masina in fundul nostru si a fost impactul destul de brusc si am venit cu capul pe spate,m-a durut cateva zile,atunci nu am facut nicio investigatie ptr. ca dupa catva timp au cedat durerile.M-am pricopsit rau,acum tot fac sapaturi sa incerc sa nu mai astept pana in toamna,am intzeles ca ambulatoriu pot sa fac si mai din timp si poate cu plata integrala.Saptamana viitoare m-am programat la dr. balneolog sa vad ce-mi zice.
Babygirl,intrebai de o gazda pentru 3 zile,de regula se inchiriaza pe termen mai lung,in ce perioada vreti sa veniti,incerc sa ma mai interesez.
Gasca din Cta. inclusiv Gabitza spuneti-mi cand va mai intalnitzi si unde ,asi incerca sa vin si eu cu Timeea ,sa-l cunoastem si noi pe Andrei.La noi dimineatza este problema ca ne trezim tarziu ,la 12,00 pana mancam ..... suntem pe invers cu ceilalti copii
dar vad eu cum fac.Gabitza pana cand stati in Cta.?
babygirl spune:
Corni,multumim de urari.Mi-a gasit Oana un ap.Poate stam mai mult de3 zile,dar nu mai mult de 7.Mamicile si bebelusii din C-ta. sunt la intalnire chiar acum..
Androix, adica Mihai a primit amenda fara sa conduca? 
Cloreta spune:
LA MULTI ANI!
EMA-ELENA, cocheta
ANDREI-STEFAN, berbantul cu gagici multe si frumoase
FILIP-GABRIEL
Sa cresteti mari si frumosi, destepti, sanatosi si veseli si sa aduceti numai bucurii parintilor!
Adroix, vai ce zi de cosmar! Bine ca nu ati patit voi nimic. Am primit si noi niste rochite tare faine din bbc, fac poze si vi le arat azi sper
Pozele mele
gabitzam spune:
Corni, diseara la 19:30 ne intalnim cu Oana si Alexandra in Mamaia, la Cazino, la bancute.
Mai stam pina duminica seara.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
ChrisDun spune:
Ema Elena (Babygirl), Andrei Stefan (gabitzam), Filip Gabriel (danib) sa fiti sanatosi si fericiti! 
Multam' pentru incurajari, Corni. O sa fac salata asta duminica. ![]()
Pisik, n-am reusit sa vad paianjenii :(
Felicitari Eli ! Bravo Biei pentru mersul in patru labe!
Mercedes - nu cred ca ii vom lua tricicleta (totusi mi-e teama ca primim sambata, de la gaska de prieteni
) pentru ca nu poate dormi in ea. Si de obicei Carina mai si doarme, la plimbare. Iar parcul e suficient de departe incat sa nu ne putem cara si cu carut si cu tricicleta.
Lili, dap, cu mine seamana
... da' fruntea e a lu ta-su ! (mai precis mostenire de la socrella).
Androix, da' Mihai are carnet, nu? Cu ce vine de la filmari, in miez de noapte? Credeam ca merge cu masina proprie... ![]()
Zgatia mea s-a spuzit pe gat, si se pare ca o si mananca. Cu ce naiba sa o dau? In afara de amidon nu imi vine nimic in cap... adica n-as fi vrut sa apelez la medicamente
Pe manute s-a cam ars zilele trecute, asa ca i-am luat crema de la Avene FP40.
Azi dimineata am pus-o pe Carina pe cantar - fix 9 kg. Ii mai lipseste vreun kil ca sa pot spune ca si-a triplat greutatea de la nastere ![]()
Acum m-am trezit sa caut si eu vaccin Infanrix HIB + IPV (asa mi-a scris pedi pe hartiuta) si bineinteles ca nu gasesc nicaieri
Am intrebat de curiozitate pretul (chiar daca nu il au in stoc) si e 170 RON !! Vreuna din voi zicea ca a gasit Infanrix mai ieftin?!
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, EMA ELENA!
LA MULTI ANI, ANDREI STEFAN, zis si Maimutzica!
LA MULTI ANI, FILIP GABRIEL!
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si voiosi si sa fiti mereu prilej de bucurie pentru mami si tati!
Mai, fetelor, asa ma impresioneaza cuvintele voastre la aniversara.Sunt curioasa daca voi puteas scoate si eu ceva plin de miez cand va face Ana anul, dar pot sa garantez ca nu ca stau prost tare la scris de-astea sentimentale.
Vad ca deja a inceput sa fie o obisnuinta sa scriu de la birou - deci limitat - si acasa ioc. Unde mai pui ca aseara nu am intrat deloc la calculator ca avea de invatat barbatul
. ASa ca din pacate regret ca sunt multe carora vreau sa raspund, dar nu mai apuc.
Elisor - felicitari pentru Bianca, grasunica (ma omor dupa poza cu chistocul
). Bine ca te-ai linistit, iar acum ca incepi si sa slabesti si poate in curand scapi si de zugravit, problemele tale se vor apropia de sfarsit.
Iuliana - felicitari pentru primii pasi. Se pare ca asa fac copilasii: merg un pic, dupa care fac o pauza (poate de frica necunoscutului), dar si cand isi dau drumul, nu le mai stau piciorusele.
Beatrice - felicitari si pentru Pifos. Asa e, cum i-am spus Iulianei?
. Nu stiu nici un site cu interpretarea alegerii copilasilor. De fapt nu cred ca exista interpretare oficiala, fiecare zice cam ce i se pare.
Fetele de Constanta - mor de inima rea cand vad marea. Nu mai suport opresiunea

. Vreau sa calc si eu nicipul fin si sa stau sa ma prajesc la soare. Iar august este atat de departe...
Corni - desi la controlul de spate mi-au zis ca e scolioza, tare ma tem de o hernie, cateodata am niste dureri ascutite, de parca apasa ceva pe disc. Dar mai stau deocamdata, nu ma duc la RMN sau alte de-astea. Multa sanatate!
Margott - petrecere frumoasa acasa si sa te intorci cu bateriile incarcate, sa-ti treaca toate supararile si sa ne scrii mai des!
Florentina - totusi nu ar fi timpul sa o intarci pe Maya, nu de alta, dar organismul tau va fi groaznic de vlaguit.
OlgaM - wow, cred ca esti ultima careia nu i-a venit ciclul dupa nastere. Imi amintesc cu jind de acele luni de pauza. Nu mai spune asa de Maya, e un copil foarte normal, dar care are alte preferinte. Crezi ca e placut sa bage in gura tot ce prinde? ACum vreo 2 zile am auzit-o ca-si facea greata singura, pana sa ajung sa-i bag mana in gura sa vad ce e, a si inghitit. Nu voi afla niciodata ce a fost, sper sa fi fost doar o scama sau bucatica de hartie ca era pe jos.
Daniela - nici Ana nu merge singura si sincer nici nu-mi doresc. Imi place cum e acum, la stadiul de rama taratoare
. Va merge tot restul vietii, iar in primii ani va trebui sa stau mereu cu ochii pe ea sa nu cada = dureri de spate. Deci... e mult mai bine acum![]()
Pisik - m-am ingrozit de poza cu necroza. Groaznic.
Androix - vai, ce zi plina de patanii. Doar atat a stat barbatul la politie? Pai nu v-am zis eu cand am fost asta-toamna (cu Ana in scoica pentru intimidarea publicului, dar nu prea am avut cu cine, se pare) si am stat de la 22.30 (ca atunci putea persoana cealalta) pana la 2 noaptea? Se putea si mai rau. Cat despre cumparaturi la kinezi, aveam si eu in plan saptamana viitoare, dar se pare ca prietenii nostri de la Bacau nu mai vin, asa ca ma voi duce doar la targuri si atat.
Mari - felicitari pentru masea! Bine ca a iesit.
Gabitza - chiar voiam sa te intre: de ce nu-l lasati pe maimirzel pe spate dupa ce adoarme, pe cat de dulce e in somn, pe atat pare de chinuit... Distractie placuta!
Gata, va las ca ma intorc la munca de jos, desi nu am nici un chef. Din fericire este o perioada mai libera. In schimb am in continuare nervi ca nu am casco (mai ales dupan povestea lui Androix), am sunat azi si am vorbit direct cu directorul (nu degeaba e director, avea o voce mieroasa si nu inceta sa ma asigure ca zi se rezolva, dar pana la ora asta vad ca nu am primit telefon sa vin) ca nu mai suportam. Va pup!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...