Limitele actului sexual intr-o relatie/cuplu..

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu cred ca, in mare, tine de educatie. Indiferent de varsta. De aici pleaca disponibilitatea, bunul simt, dorinta (sau deschiderea) de nou. Si totul devine extrem de placut!

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Parerea mea e ca-ntr-un cuplu daca partenerul te "obliga" sa faci ceva ce iti displace, sub amenintarea lui "te parasesc" asta se numeste santaj sentimental e un abuz.
Cu disponibilitate, bun simt, dorinta si deschidere spre nou nu totul poate deveni placut. Poate ca partenerului ii place sa-l bat , si poate in ciuda incercarilor mie nu-mi place sa-l caftesc, asta inseamna ca nu ma daruiesc total? Sunt perfect de acord cu jesia, perversiunea incepe cand placerea unuia din parteneri dispare. Asa cum fiecare dintre noi avem pozitii si modalitati de a face dragoste care sa ne duca la extaz, putem avea si pozitii pe care pur si simplu sa nu le apreciem (de exemplu stiam ca in cazul femeilor cu uter retrovers exista pozitii dureroase), insemna ca trebuie sa ne infrangem propriile dorinte si placeri in virtutea daruirii supreme?
Asta nu e o pledoarie pt pozitia misionarului si pt inchistarea sexuala si mentala, este o pledoarie pentru dreptul femeii (si a barbatului) de a spune nu atunci cand simte nevoia sa o faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

eu cred in consimtamantul amandorura...adica doi oameni maturi care se iubesc pot face sexual, tot ce le place lor...dar daca unul vrea sex in trei si celalalt nu, aici intervine o problema.

de aceea eu cred ca ideal, dar poate utopic, ar fi sa discutam deschis cu partenerul tot ce ne trece prin creieras, inainte de a face pasul asta spre o casatorie...bine se mai intampla si ca doi oameni maturi sa evolueze diferit, unul sa inceapa sa vrea sado-masochism sa zicem iar celalalt sa fie oripilat de asta, si daca ei evolueaza nu in acelasi sens, nu e vina lor...dar nici de exemplu celalalt sa fie obligat sa accepte o manifestare sexuala care lui nu i-ar face placere, nici asta nu e normal.

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Pot face tot le place...dar totusi exista o limita de la care se poate spune ca se trece de la normal la anormal? daca ambilor parteneri le-ar face placere sa aduca si un animal pentru placerile lor sexuale e ok?- doar le place la amandoi si unora chiar li se pare normal. Deci pana la urma unde e granita? Sau exista vreo granita?

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

Okk, Booon, dragele mele, acu' sa vedem ce ziceti de asta:
Daca sotul dumneavoastra ar avea preferinta sa inghititi " nectar zeiesc", are tot dreptul pentru ca barbatul papa destul fluid de la noi in timpul oralului, ce-ai face????

As, akuma no, sa vedem limita "imposibilului"..

........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Mergi la inceput

Akuma, dar de ce esti asa curioasa referitor la ce fac fetele de pe forumul asta in intimitate?
Faci sondaje?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jocelyn

Akuma, dar de ce esti asa curioasa referitor la ce fac fetele de pe forumul asta in intimitate?
Faci sondaje?

as, bati in retragere???

curioasa? curiozitatea e doar pentru prosti, discutam ca-ntre oameni maturi si fiindca ne iubim partenerul de viata, e o intrebare ca oricare alta, si, eu cred ca putem discuta deschis, doar sintem niste neveste intelegatoare , nu ???

........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Mergi la inceput

Da... discut foarte deschis cu sotul meu dar eu una nu cred ca e cazul sa expun pe forum ce fac in dormitor. Chestiile astea nu le discut nici cu prietene daramite pe un forum. Pur si simplu mi se pare neavenit si inutil.

Psihologic vorbind, curiozitatea e o caracteristica a oamenilor care gandesc... si toate inventiile s-au nascut din curiozitate, din dorinta de cunoastere si prin efort.

Iar daca tot discutam deschis, se spune sperma :).

Parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

Si eu m-am gandit la asta..sunt casatorita de 7 ani si treptat, sotul meu a cerut alte si alte lucruri, de multe ori ce vrea el nici nu se mai poate..am 20 de kilograme in plus...si el la fel..insa cerintele sunt, si insistenta deasemeni.

Mergi la inceput

quote:
Psihologic vorbind, curiozitatea e o caracteristica a oamenilor care gandesc... si toate inventiile s-au nascut din curiozitate, din dorinta de cunoastere si prin efort.

nu curiozitatea, ci creativitatea, hai ca o dam in alte alea..

cind nu se mai poate discuta piticii mei se pregatesc de o siesta mentala si salvind la voi ca aveti mintea odihnita..

........................

Mergi la inceput