Zodia Gemeni (10)
Raspunsuri - Pagina 5
liliac1 spune:
Vin si eu cu intarziere sa spun "La Multi Ani!!!" pentru dragele noastre gemanute:
Irinusha
laura111
Theodora
blackgirl0
Si tot "La Multi Ani" si numai ganduri bune pentru sarbatoritele de azi:
polux
elizam
Liliana& Andra-Maria
Andra - Mai 2006
asi spune:
pentru sarbatoritele zilei!
Eu pregatesc tortul pentru maine chiar daca numai virtual.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Luna75 spune:
Bine ai venit Tzuni,sper sa ni se alature cat mai multe Gemenute,caci intr-adevar "suntem cele mai tari"
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
andreea_trend spune:
Asi... abia astept tortul de la tine
Uite sunt prima care iti ureaza
LA MULTI ANI !!!
Sa fii fericita, sanatoasa si tot bine din lume... gemanutza draga
gogosar spune:
LA MULTI MULTI MULTI ANI FERICITI.....
pentru: ASI,AILEENE,ISELIN, DEDI
ANCA
"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"
Luna75 spune:
LA MULTI ANI ! fetelor nascute in ziua de azi si in special pentru
asi
aileene
Iselin
dedi
Luna75 spune:
CARACTERISTICILE PERSOANELOR NASCUTE AZI
Ar trebui sa va puneti in evidenta creativitatea si sa nu va mai irositi in zadar talentul dumneavoastra. Esential pentru fericirea dumneavoastra este sa va gasiti un mod de exprimare a vietii interioare. De aceea, singurele profesii in care veti face fata sunt cele in care trebuie sa va folositi imaginatia. Problema pentru dumneavoastra consta tocmai in gasirea unuiasemenea serviciu, deoarece nu sunteti genul de persoana focalizata pe munca. In prezent va traiti viata dupa propriile toane, ceea ce va face imprevizibili, dar totusi simpatici. Aveti un fel de a fi incantator ceea ce va permite sa jucati pe degetul mic persoanele de sex opus. Poate ca ar trebui sa acordati mai mult timp pentru o anumita sarcina, deoarece rabdarea si perseverenta nu sunt punctele dumneavoastra forte. In plus, sunteti o persoana incapatanata care accepta foarte rar sfaturile celor din jur.
liliac1 spune:
Vin si ingros randurile celor care sustin cu tarie ca Gemanutele sunt cele mai tari!!! Cel mai placut e ca avem un caracter si un comportament care se muleaza pe fiecare interlocutor. Parerea mea!!!
La Multi Ani astazi pentru sarbatoritele noastre!!!!
aileene
Iselin
dedi
asi
Eu m-am sarbatorit abia sambata alaturi de prieteni asa ca virtual va puteti alatura. Poze
Am preferat sa mergem undeva, la un cafe-bar si in felul asta am scapat de facut acasa X feluri de mancaruri si deserturi. Fiecare a comandat ce-a vrut sufletelul lui.
Liliana& Andra-Maria
Andra - Mai 2006