Zodia Gemeni (10)
Raspunsuri - Pagina 21
Luna75 spune:
LA MULTI ANI ! Gemenutelor nascute azi
LUCIA MIRELA
sinzi_ana
lacri
adlemi
danna2002
andreea trend.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Un LA MULTI ANI !special pentru Andreea Trend.
Iti doresc implinirea tutror dorintelor,multa bafta la examene si nu in ultimul rand sa fii "trendy"mereu.
Iata si cadoul :
Caracteristicile persoanelor nascute pe data de 15
- Sunteti o persoana deosebit de calma si extrem de populara, deoarece oricine se simte bine in preajma dumneavoastra. Nu va faceti griji sa renuntati la vreo actiune atat timp cat le sunteti de folos celorlalti, demonstrand astfel solidaritatea dumneavoastra. Puteti sa va implicati emotional in sentimentele altor persoane si nu va feriti de obligatii organizationale sau orice alta sarcina de care profita toata lumea. Este foarte important pentru dumneavoastra ca toate acestea sa se defasoare pe baza de voluntariat. Daca acest lucru nu este posibil sau daca sunteti presati atunci fie ripostati fie plecati. Aveti capacitatea de a aduce armonia si de a-i "infecta" si pe ceilalti cu calmitatea dumneavoastra. Aveti nevoie de un mediu in care sa fiti acceptati asa cum sunteti si unde sunt apreciate calitatile dumneavoastra. Este foarte important pentru dumneavoastra parteneriatul si relatia de prietenie cu ceilalti. Probabil ca veti avea o casa foarte buna cu partenerul dumneavoastra de viata.
Luna75 spune:
LA MULTI ANI! cu sanatate si fetitei tale,Sunsmile.
Sa creasca frumoasa,sanatoasa,desteapta,iubitoare,sa aiba parte de tot ce isi doreste.
Luna75 spune:
MaryP,foarte scump si dulce baietelul tau.Ma gandesc ca esti foarte mandra de el.Ii doresc toate cele bune,sa creasca mare,frumos ,sanatos iar tie putere si energie ca sa-l cresti.Mai dificil in primele luni,apoi mult mai usor.
gogosar spune:
La multi ani! tuturor gemenilor nascuti azi.
Multa sanatate si fericire, sa aveti parte numai de bucurii.
andreea_trend spune:
Multumesc pt urari
Sa urez si eu La Multi Ani!!! sarbatoritelor de azi!!!
Mami multumesc pt urarile speciale ... te ubesc mult!!!
Luna... multumesc pt urare si caracterizare
dania.nicol spune:
La multi ani !
Sotului meu iubit Mihaita.
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, fericire, noroc alaturi de cei care te iubesc.
Si La multi ani! la toti Gemenii
Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
light spune:
Wow, ce de sarbatoriti azi.In primul rand multumesc tuturor pentru urari si va doresc si eu la randul meu tot binele din lume!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
leeloo2004 spune:
LA MULTI ANI pentru sotul meu, Valentin! Fie ca sa fie sanatos, fericit si la fel de iubitor ca si pina acum!
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
sinzi_ana spune:
Multumesc si eu...desi nu am mai intrat de mult aici!!!!!
M-a cam speriat horoscopul de azi...hihi...ca am decizii importante de luat!!!!
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David