despre doctori
buna, mamici, viitoare mamici si aspirante la unul dintre aceste titluri, eu sunt din ultima categorie. spuneti-mi ceva despre doctorul CRISAN, maine, 25 mai, am programare la el. cum este? ati auzit ceva despre el, ca medic dar si ca persoana. astept ceva..orice. va pup si sa auzim de bine...
PS: unde ati comandat asa ingerasi de bb, si eu vreau unul
Raspunsuri
DARAEL spune:
Bine ai venit in zona !
Dl. dr. Crisan e un medic foarte bun, un om si un adevarat profesionist. Nu vei regreta ca ai fost la el. Cat vei fi burtica si apoi la nastere va avea grija de tine si de ingeras......
Stiu ca ai fost deja acolo, asa ca te asteptam la cele doua trupe de timisoreni:
Impreuna, TIMISOARA (44)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75944&whichpage=8
Sau aici:
O alta Timisoara (5):
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76555&whichpage=4
Sau la amandoua, cum fac si eu – e greu sa ma impart !
Oricum, indiferent unde vei posta.....
Sa fii iubita
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !
angy11 spune:
Adrian,daca totpicul este "Despre doctori",am si eu o intrebare,imi spuneai la Mezicieni,despre pus suflet,iubire,canti cu INIMA si aici vreau sa ajung.Tatal meu a cantat cu inima,zeci de ani,dar inima s-a imbolnavit de atata cantat,a suferit o interventie pe cord,a avut parte de chirug zic eu excelent,Gaspar,de fapt echipa Gaspar-Petrescu,in 1997,atunci odata cu decizia operatitiei,am decis si eu sa-i daruiesc tatalui meu un nepot,zis si facut,atat puteam face pentru el,in afara de suport post operatoriu,asta isi dorea,am oferit,sigur si mie totodata,dar intreb,e firesc sa faci scandal ca medic unui pacient ca nu vine lunar la cabinet,netinand cont de faptul ca poate pacientul nu-si permite,avand invedere preturile practicate la cabinet pt. un simplu Eco(in afara medicatiei lunare),depaseste bugetul unui pensionar de boala?
Oare tratamentul ironic,pozitia injositoare a pacientului,ajuta la tramentul inimii?