Aspirante peste 30 de ani, FEMEI CARE STIU CE VOR!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Avalon speranta nu moare niciodata .Sa stii ca nici o data nu esti singura!
si pentru celelalte fete ca daca incep sa enumar sigur ratez pe cineva.

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dragelor, ce m-as face eu fara voi? Aici intru in lumea mea... aici pot sa visez... citind povestile celor care au reusit sa aduca pe lume copilasul sau chiar copilasii doriti simt ca straluceste si steluta mea undeva... Cateodata visez o fetita blonda, cu codite, cu ochii mari albastri si vorbareata foc... altadata visez un baietel timid si mamos... visez la copilul meu... nu vreau sa fie un geniu, dar sa fie un copil sanatos si privindu-l sa vad CEVA din mine...
Intr-adevar, speranta moare ultima... Si eu continui sa sper, aici alaturi de voi

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Avalon, eu tac si nu zic nimic cu toate ca am citit despre problemele tale, pentru ca nu ma pricep deloc la ridicat moralul. As vrea sa stii doar ca sunt alaturi de tine si asa cum gandesc despre mine, gandesc si despre tine: Nu se poate sa nu se poata. Important este sa ne dorim si trebuie sa reusim.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Aniast, un gand bun valoreaza uneori mai mult decat o suta de cuvinte... Pt sinceritate

Liana scumpa, ai vazut ce inseamna sa intri intr-un club exclusivist... imi pare rau ca s-a creat asa ceva pe forum... eu caut sa invat cate ceva in fiecare zi si sa schimb o vorba cu oameni ce au sufletul deschis... Sa stii ca tu ai un loc anume in inima mea si sunt aici pt tine oricand

Delia, sa ne dai adresa de mail... sora ta este bine primita printre noi, cu bucurie o asteptam!

Crinuta

Sheherezada, ti-am zis ca esti o persoana cu totul alta? Ti-ai revenit spectaculos, esti acum plina de optimism si energie pozitiva. Imi aduc aminte foarte bine prin ce incercare grea ai trecut... Tot speranta ne salveaza.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Avaloaneee doar ma stiii!!! ochi de vultur!!!vaz tot ..aud tot!
si totusi radiez!!!!
de ce????olteanca stie!!! stie!!!
inca nu am ajuns la lab sa ma ierti..da nu am uitat!!

hi..hi..hi...AMR 3z

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

Hopa, hopa, PENELOPAAAAA!
HAI LIANA! HAI LIANA! HAI LIANA!
ca la mine a iesit aproximativ ok la tata, io m-am distrat miaaaammmm,am fost la tirg, mi-am luat covorasssss, cu floricute, mmiiiaaaammmm.
fetele, va rog, moralu sus, capu sus, ce mama naibii, doar nu ne inving astia(mici si multi si negri) pe noi.
hopaaa, hopppaaaa, sint in conced mai, pina luni, hihihi.
stau pe aici, sa va iau pulsu, toata ziulica.
pup toate fetele, IULIA
pt azi:"o zi buna se incepe in pat printr-o intindere de mina, o vorba buna si...." hai sa fie cu NOROC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Neata, neata si da, sa fie cu noroc. M-am monitorizat azi, se pare ca m-am ouat nitel luna asta (adica am un folicul dolofanel). Luni IA. Minca-o-ar mama pe Moisica ca tare-i scumpica. Poate am noroc luna asta (asa zic in fiecare luna, ca doar speranta moare ultima). Dar luna asta, cu voi alaturi, sigur o sa am mai mult noroc. Si daca nu, macar o sa - mi ridicati voi moralul.
Iulico, o fi bine sa stai in pat cind altii asuda? Odihneste-te si pentru noi, ca de luni o iei iar de coada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza!!
IULIA ma bucur ca a iesit bine cu tatal tau..
hoppppaaaa..hopaaaa..te'ai apucat de crosetat???doar esti in concediu nu??

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

cum nu? de dimineata incepui..doi pe fata una pe dos...hihihi..
si deseara capu jos....hihihi
astazi se vede nu, sint super bine dispusa. vreti un nou capitol? ha?
sa va aud....
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna eu sunt noua si nu ma pricep prea mult la scris dar voi ma faceti sa rid si sa uit,pacat ca nu v-am descoperit mai demult.Acum problema este ca nu trece o zi fara sa va citesc,sotul imi spune ca-s obsedata dar voi imi da-ti curaj.
Nucutza draga faci IA cu dr Anca Moisa de la Giulesti,cum este dinsa,personal mi s-a parut un pic cam aeriana.Sau mi sa parut mie?
Bafta pt luni eu am ratat luna trecuta iar acum sunt in cautare de dr ginecolog bun.
Sa speram ca vom reusi toate si vom deschide un subiect despre mamici(foste aspirante)care s-au luptat si au reusit.

Mergi la inceput